Makan Log : Pizza Hut

Makan Log : Pizza Hut

Dah lama dah pergi makan ni , sama hari dengan post tentang shopping hujung tahun 2011 yang super sibuk tu lagi , okey nak cerita lah ini adalah kali pertama kami ke restoran pizza .. apa tak percaya ka ? sila lah percaya .. entah mengapa saya lalu lalang disitu hari-hari pun hati tak tergerak […]

Memperkenalkan Cikgu Normah

Memperkenalkan Cikgu Normah

Haiii .. slot motivasi ni dah lama saya berniat untuk hasilkan , tapi saya tak pandai menulis post jenis motivasi kerana saya rasa saya sendiri pun perlukan motivasi , saya ada suka seseorang , saya suka cara beliau menulis blog , saya suka motivasi beliau , saya selalu baca blog beliau secara diam-diam. Lalu .. […]

Karbohidrat Dalam Buah-Buahan (Senarai Buah )

Karbohidrat Dalam Buah-Buahan (Senarai Buah )

Sebenarnya dalam buah-buahan juga ada karbohidrat tersendiri , Tahukah anda bahawa ada sesetengah buah-buahan itu tinggi kandungan kalorinya. Di sini saya listkan senarai buah-buahan serta kandungan kalori dan karbohidrat yang terdapat di dalam buah-buahan. Sekarang ni musim buah kan ? berapa banyak durian , manggis dan rambutan yang korang makan sehari ? saya ? banyak […]