Salam Bahagia, atas rasa tanggungjawab , sebelum ni saya menyiarkan artikle bertajuk cara buat semakkan PLKN 2012 ramai juga memberi feedback dan bertanya kepada saya , kenapa mereka ” tidak dapat melayari website goverment ?? ” Semak status kemasukan PLKN sms dan online Jadi saya update sedikit info buat adik-adik semua saya dapat petikan berita dari bernama Server laman web Jabatan Latihan Khidmat Negara (JLKN), www.khidmatnegara.gov.my kini mengalami kesesakan trafik teruk akibat capaian yang terlalu tinggi. Bahagian Komunikasi Korporat JLKN dalam satu kenyataan Isnin memaklumkan kesesakan paling teruk dialami pada waktu puncak iaitu dari 8 pagi hingga 12 tengah malam. …
Bertuah badan Dato Siti Nurhaliza ni , baru- baru ni lepas satu satu kejutan yang di buat oleh beliau , mula-mula buka bisnes simply siti , masuk wataniah , sambung belajar ..dan terbaru keluarkan single beliau yang di nyanyikan dalam bahasa inggeris .. teringat dulu2 mula2 dato siti mula bertapak di dalam bidang nyanyian , orang gossip dia kampung lah , tak pandai cakap bahasa inggeris lah , dan macam – macam lagi .. satu yang saya suka Dato siti ni dia seorang yang tenang .. senyum dan hadapi semua kritikkan itu dengan cara paling sopan ..suka tau …sekarang dah …
Salam bahagia ermmm udanggg.. besar .. nasib kay pergi mancing dan bawak balik hasil , geram jugak kalau pergi mancing berjam2 tak de hasil , yang paling geram tak bawak ai ni .. asyik kena tinggal je . tapi , ada jugak orang yang tak reti makan udang besar ni kan .. konon2 simpan kan udang galah paling besar tuk ayah , anak2 ambik yang sedang2 sudah , tengok2 ayah tak makan udang paling besar , tak lalu katanya isi keras .. tengok ! memilih .. apa juadah korang hari ni ? ermmm siapkan anak nk kesekolah dulu ..petang baru …
Salam bahagia dulu kereta adalah adalah kehendak bagi saya sekarang ni kereta adalah keperluan , erm tak tahu bagi pihak orang lain cam mana kan , tapi bg saya kereta adalah keperluan , baru-baru ni kereta saya rosak bergilir2 masuk bengkel , susah saya rasa .. sebab paling utama anak nak ke sekolah lah , beberapa minggu sikakak tumpang orang , kemudian lama sangat tumpang mcm segan je rasa , ayahnya tinggal moto dan pergi kerja naik LRT , tapi saya agak tak suka hantar kakak dengan moto .. bahaya sebab jalan raya besar , kena lintas 2-3 lampu isyarat …