Ini adalah apa yang saya tengok dan cuba di dalam PETROSAINS KLCC , seronok juga .. jom tengok cara nak kira supaya tahu bentuk badan kita jenis buah apa… Sukat pinggang Sukat punggung Bahagikan saiz pinggang dan punggung Dapat jawapan tengok carta di atas …Risiko penyakit pun ada .. tapi risiko tu tak boleh percaya ok … Lelaki : Above 0.98  = Epal 0.92 < x 0<0.98 = Avokado below 0.92 = Pear Perempuan : Above 0.88 = Epal 0.76< – <0.98 = Avokado Below 0.76 = Pear  
Nak kongsi gambar saja , rasa macam cantik sangat gambar pemandangan KLCC ni , kami pergi bejalan sabtu lepas , EN.Suami tak de waktu tu , sekarang ada dah , dia out station , saya bawak adik jalan-jalan ye lah .. bila saya ada hal lain yang perlukan tinggal anak kat rumah saya panggil adik ni datang dari kajang tolong jaga anak , entah lah .. disebabkan anak tu tak pernah kena tinggal dengan orang so , memang susah sikit lah saya nak berpisah dengan anak-anak , kecuali tinggal dengan adik beradik sendiri. Entah apa lagi masaalah negara yang di …
Saya baca website remaja karangkraft tadi , macam menarik pulak cabaran 7 hari mengamalkan menu untuk diet dan berkesan, Cabaran 7 hari ni sesuai sangat untuk awak – awak yang ingin ke jinjang pelamin tak lama lagi , atau pun awak – awak yang ingin kurangkan berat badan tu sikit dan tak tahu macam mana , atau awak – awak yang tengah stress tu. Saya sendiri pun rasa nak cuba cabaran ni , jom ikut saya .. ha. ha. ha. boleh ke ?
Promo Drama Bonda untuk slot azalea tv3 telah pun keluar , drama bonda akan mengantikan Drama Little Star bermula pada 12/4/2012.Drama Bonda ini mempunyai 20 episod dan akan di tayangkan pada setia hari isnin-khamis jam 4 petang , pengikut drama little star mesti tahu ni.. Sinopsis BONDA Mengisahkan kasih sayang seorang ibu, Rohani (Normah Damanhuri) yang sanggup berkorban demi anak anaknya. Rohani seorang janda terpaksa membesarkan 2 orang anaknya Shasa dan Khasah(Hairi Anak Wayang). Namun segala pengorbanan dan kasih sayangnya tidak dibalas dengan setimpalnya apabila Sasha (Eira Syazira) malu dengan latar belakang keluarganya dan menjadi anak derhaka. Para Pelakon Eira …
Dah lama teringin header doodle untuk famili , saya selalu search doodle family , dan nampak macam-macam jenis, simple dan ceria .. teringin nak buat sendiri tapi selalu tak menjadi lah , nak main ambil gambar dari google search tu macam tak best pulak , ye lah tu dah macam curi hasil kerja orang kan , so saya tempah lah dari yang pakar.. Senang je syarat yang saya bagi pada E.T selaku pelukis header ni , saya nak gambar famili lebih kurang cam di bawah ni, gambar ni saya berkenan betul .. tapi tak boleh ambil sesuka hati ada watermark …