Salam , ini adalah senarai Top Ten komen bagi bulan Mac 2012 , lambatnya publish kan , bulan depan insyallah publish entri ni tepat pada waktunya. Kalau bulan-bulan sebelum ni tukang komen paling hangat dapat banner , tapi kali ni saya letak link saja lah , lagi senang saya nak tengok bila blog korang di updatekan nanti ye.. Terima kasih kerana meluangkan masa membaca disini.Rasa nak pakai plugin rewards tu lah , lagi senang nak tengok carta siapa-siapa yang rajin tweet dan like kot. Ermm ..tengoklah nanti macam mana.
Gambar semua di ambil dari random , banyak gambar pun di ambil dari blogger lain , ye lah camera kecik saya tak nampak cantik pula gambarnya didalam dewan tu. Terlebih dahulu .. mestilah .. saya nak berterima kasih sangat pada semua kawan-kawan yang menyokong saya dalam contest gadjet impian , pusingan pertama dan pusingan kedua. Saya telah pun menjadi pemenang tempat ke dua .. Allhamdulillah ..syukur sangat …tanpa korang siapalah saya kan .. Tahniah juga di ucapkan kepada rakan blogger lain yang juga telah memenangi Gadjet Impian mereka , Iaitu Yanmieonline.com , Eiz Upprofits , ZulsEffort , Dan juga NorMyra.. …
Masih lagi berkisar kepada cerita PETROSAINS KLCC , kami singgah di satu point bahagian 3D , selepas mengenal jenis tubuh badan ada pula pameran mengenai 3D ni , nampak jelas , real , bergerak dan seolah-olah kereta mainan betul. Tapi tak boleh pegang , tak real .. kerana ia adalah 3D Jenuh juga si kecil Laila bee fikir , kenapa nampak macam real , tapi tak boleh pegang ? Layan kan saja .. Bagi saya Blogger ada sisi 3D nya , nampak dalam blog begini , diluar dia mungkin begitu. Tapi part paling best , bila blogger terlalu rasa “I …
Drama baru dalam slot TELENOVELLA , Drama Filipin yang bertajuk Endless Love , di khabarkan drama ni di adaptasi dari drama bersiri korea yang popular iaitu Autumm In My Heart. Lakonan Marina Riviera Ding Gong Dantes. Endless Love ni adalah pengganti kepada drama Bella Calamidades punya lama nak habis drama ni 104 episod kan. Sinopsis Endless LOVE TV3 Johnny dan Jenny membesar bersama-sama seperti adik-beradik di bawah jagaan ibu bapa mereka Robert dan Katherine. Johnny menyukai kakaknya dan sangat mengamil berat akan kakaknya . Kehidupan mereka berubah apabila mereka mendapati bahawa terdapat kes bertukar bayi di hospital pada hari bahawa …
Jiran suka “ambil berat“, nampak suami saya turun tangga dengan berbondong-bondong peralatan mancing dan beg pakaian , lalu di tegurnya … Nak pergi mana tu ? (padahal dah 9 tahun duduk di sini dan biasa nampak suami saya bawa beg mcm ni, kalau dah ada peralatan mancing mesti pergi memancing) Saya jawab “biasalah pergi memancing“ Jiran membalas “mancing apa tu ????…. “ (dengan senyuman sinis di mukanya ..) Anak-anak teringin nak ikut tu … bodek2 tak dapat juga , ayah tido atas bot katanya. Habis solat ? pun atas bot ? Saya sebagai isteri hanya mampu tersenyum dan menganggap perkara …