Bersantai di teluk kemang port dickson

Menghabiskan cuti sekolah di tepi pantai teluk kemang port dickson , saja habiskan waktu disini , nak jalan jauh-jauh no bajet lorrr … Kami 3 keluarga share duit sewa apartment , harga baik punya … Nak info ke ? Nanti la …. update live saja ni .. bye2 lepas maghrib nak bbq tepi pantai … siyokk …

Continue reading

Ku mahu lipstik merah

Tapi yang sampai lipstik oren , salah pilih .. padan muka . Masa adik tunjuk warna lipstik jawab acuh tak acuh jek . Dah la nak order dari orang jauh , nunnn jauh di korea .. kakak ipar adik yang duduk korea belikan terus dari butik etude , di sana dia dapat murah 3 kali ganda harga disini , apa-apa produk pun dia dapat murah .. kalau di Malaysia produk ni di jual di tempat shopping mahal2 , memang saya bukan orang yang pakai atau pergi ke tempat mahal2 jadi dapat merasa guna dgn harga murah dan berpatutan. Dah jadi…

Continue reading

Beg tudung Khasadinna,Teknik menjaga tudung awning terbaru !!

menjaga awning tudung

Teknik terbaru untuk menyimpan tudung anda , atau membawa tudung anda keluar bekerja di luar daerah lebih mudah dengan adanya Beg Tudung Khasadinna. Sekarang kan trend pakai tudung awning , harga boleh tahan mahal .. lagi-lagi kalau tudung awning yang berjenama kan .. Beg Tudung Khasadinna boleh memuatkan sehingga 10 helai tudung. Sesuai sangat untuk membawa pergi bertugas diluar daerah atau pun kembara bersama keluarga. Senang .. setakat bagasi nak di campak-campak belakang bonet kereta atau pun di tempat beg dalam kapal terbang tak jadi masaalah .. yang pastinya tudung anda kekal terletak dan tidak rosak. Beg Tudung Khasadinna  menggunakan jenis material EVA…

Continue reading

Review : Nile.com.my , Pengalaman shopping online paling best !!

Servis yang di tawarkan di Nile.com.my terbaik …  tempat untuk wanita , lelaki shopping online dan satu-satunya menawarkan servis penghantaran 24 jam (untuk kawasan-kawasan tertentu ) dan juga pembayaran waktu penghantaran (cash on delivery ) . Jangan terkejut jika korang tengok ada banyak gambar dalam entri ni .. gila seronok ambil gambar dengan camera kesayangan tu , lama tak guna berhabuk sudah .. Perkenalkan Nile.com.my … yang menjual pelbagai barangan untuk kegunaan sekeluarga , bukan ada produk wanita je , ada produk Men Clothing Ideal Lifestyle Sports Equipment Lady Beauty Accessories Iphone Woman Clothing Men Skin Care Shoes Bags/Caps ( main copy je…

Continue reading