Pack Barang Untuk Bercuti

Jom bercuti , cuti sekolah telah pun bermula selama seminggu kan , mungkin blog ini akan berjalan seperti biasa kerana saya sudah tetapkan schedule post selama 4 hari , cuma tak ada orang nak menjawab komen-komen yang di tinggalkan. Inilah keadaannya bila hendak pulang ke kampung.

pack barang untuk bercuti
pack barang untuk bercuti

Oh jangan salah faham , semua di atas untuk 2 famili yang merangkumi 6 kanak-kanak .. hahahaha. Barang saya .. beg paling besar , beg biru dan beg pink kecil tu , yang lain-lain milik kakak saya dan anak-anaknya.

Semua barang di atas mengambil masa lebih kurang 5 jam untuk di kemaskan , pasti kan tak ada satu pun barang penting tertinggal dan tak ada kesulitan bila di kampung nanti.

Barang yang penting seperti ubat , minyak sapu , vicks ,pampers susu dan botol.

Barang penjagaan peribadi seperti make-up , bedak , sikat , syampu dan sabun.

Baju-baju cukup untuk 4 hari.

itu sahaja kot .. tu pun dah penuh .. alahai ..

ok Driver dah balik ,kena berangkat dah ..

12- 13 saya ke peneng dan nampaknya nanti siapa2 yang nak jumpa saya cepat2 ler sms , leh mintak no fon saya pada ummiehanie atau puan kutu ye zie fauzi.Atau siap2 yang lain , kalau jumpa ramai2 pun best ni.

24 Comments

  1. Rina As 14 March 2012 Reply
  2. budakserius 12 March 2012 Reply
  3. Norizwan 12 March 2012 Reply
  4. azmanisma 11 March 2012 Reply
  5. titan 11 March 2012 Reply
  6. eiela 11 March 2012 Reply
  7. caenz 11 March 2012 Reply
  8. kimmie 11 March 2012 Reply
  9. Ummi Hanie 10 March 2012 Reply
  10. nurmisnan 10 March 2012 Reply
  11. Denaihati 10 March 2012 Reply
    • Adibah 11 March 2012 Reply
  12. akubiomed 10 March 2012 Reply
  13. puan kutu 10 March 2012 Reply
  14. Fakhruddin 10 March 2012 Reply
  15. nza 10 March 2012 Reply
  16. kakyong 10 March 2012 Reply
  17. Lela-Lelord 10 March 2012 Reply
  18. TopiJerami90 10 March 2012 Reply
  19. maya mustwany 10 March 2012 Reply
  20. azura 10 March 2012 Reply
  21. yanmie 10 March 2012 Reply
  22. Juan 10 March 2012 Reply
  23. ummiross 10 March 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.