Pack Barang Untuk Bercuti

Share

Jom bercuti , cuti sekolah telah pun bermula selama seminggu kan , mungkin blog ini akan berjalan seperti biasa kerana saya sudah tetapkan schedule post selama 4 hari , cuma tak ada orang nak menjawab komen-komen yang di tinggalkan. Inilah keadaannya bila hendak pulang ke kampung.

pack barang untuk bercuti
pack barang untuk bercuti

Oh jangan salah faham , semua di atas untuk 2 famili yang merangkumi 6 kanak-kanak .. hahahaha. Barang saya .. beg paling besar , beg biru dan beg pink kecil tu , yang lain-lain milik kakak saya dan anak-anaknya.

Semua barang di atas mengambil masa lebih kurang 5 jam untuk di kemaskan , pasti kan tak ada satu pun barang penting tertinggal dan tak ada kesulitan bila di kampung nanti.

Barang yang penting seperti ubat , minyak sapu , vicks ,pampers susu dan botol.

Barang penjagaan peribadi seperti make-up , bedak , sikat , syampu dan sabun.

Baju-baju cukup untuk 4 hari.

itu sahaja kot .. tu pun dah penuh .. alahai ..

ok Driver dah balik ,kena berangkat dah ..

12- 13 saya ke peneng dan nampaknya nanti siapa2 yang nak jumpa saya cepat2 ler sms , leh mintak no fon saya pada ummiehanie atau puan kutu ye zie fauzi.Atau siap2 yang lain , kalau jumpa ramai2 pun best ni.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

24 Comments:

  1. Selamat bercuti Puanbee dan semoga perjalanan anda lancar sampai pada tujuannya

  2. Lama tu kemas brg kak.hehe

  3. selamat bercuti kak bee…:)

  4. selamat bercuti puan bee! jangan lupa snap gambaq yg lawa2 nohh………

  5. aiii..sudah..ajak main jumpa-jumpa plakkkk…

  6. oo 2 family, ingatkan family akak je memang byk brg tuh

  7. wah, balik bercuti ada aktiviti memancing, best best 🙂
    selamat bercuti..

  8. selamat bercuti, semoga selamat dalam perjalanan.

  9. slamat jalan n slamat pulang,bee… insyaAllah ada rezeki kita jumpe… dpt jumpe ramai2 mmg best.apa2 nnti nis update kot SMS yer 😉

  10. Ok Bee.. Have a safe journey.. baik2 memancing.. karang dpt ikan duyung
    boleh buat bakar… hik3

  11. selamat bercuti n berhati2 dijalan raya. mudahan dipermudahkan segala urusan.

  12. Selama bercuti kepada Puan Bee bersama famili. Siap bawa pancing ini tentu bercuti di Pulau Pinang. Kalau ada buah Pala hulur-hulurlah sikit. 🙂

  13. Selamat bercuti ye bee!klu tak dpt jumpa kali nie maybe next time..klu ada jodoh tak kemana.hehe..

  14. wow…nak pancing ikan la..best betol puanbee

  15. selamat blk kg..hati2 dlm prjlnan…bestnya..jeles la…..hu.hu.hu…

  16. wah bee.. ni balik 2 kereta lah yer… konvoi la kan…

    selamat balik kg bee..

  17. selamat bercuti yek bee

  18. wau,,, bercuti ke musim hujan nie?
    hehe

  19. maya mustwany

    wahh bestnya balik bercuti..
    have fun
    hati2.

  20. saya pun balik kampung juga haha

  21. Salam Bee,

    Semoga selamat sampai ye, amin…nasib baik cakap barang untuk 2 family hehehe, kalau tak memang syak bee nak pindah balik kampung hahhaha.

  22. eh apsal ada macam joran tuh,

  23. bee pack barang untuk pulang ke kampung, ummi pack barang untuk berpindah randah..hehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *