pack barang untuk bercuti

Pack Barang Untuk Bercuti

Jom bercuti , cuti sekolah telah pun bermula selama seminggu kan , mungkin blog ini akan berjalan seperti biasa kerana saya sudah tetapkan schedule post selama 4 hari , cuma tak ada orang nak menjawab komen-komen yang di tinggalkan. Inilah keadaannya bila hendak pulang ke kampung.

pack barang untuk bercuti
pack barang untuk bercuti

Oh jangan salah faham , semua di atas untuk 2 famili yang merangkumi 6 kanak-kanak .. hahahaha. Barang saya .. beg paling besar , beg biru dan beg pink kecil tu , yang lain-lain milik kakak saya dan anak-anaknya.

Semua barang di atas mengambil masa lebih kurang 5 jam untuk di kemaskan , pasti kan tak ada satu pun barang penting tertinggal dan tak ada kesulitan bila di kampung nanti.

Barang yang penting seperti ubat , minyak sapu , vicks ,pampers susu dan botol.

Barang penjagaan peribadi seperti make-up , bedak , sikat , syampu dan sabun.

Baju-baju cukup untuk 4 hari.

itu sahaja kot .. tu pun dah penuh .. alahai ..

ok Driver dah balik ,kena berangkat dah ..

12- 13 saya ke peneng dan nampaknya nanti siapa2 yang nak jumpa saya cepat2 ler sms , leh mintak no fon saya pada ummiehanie atau puan kutu ye zie fauzi.Atau siap2 yang lain , kalau jumpa ramai2 pun best ni.

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

24 thoughts to “Pack Barang Untuk Bercuti”

  1. Salam Bee,

    Semoga selamat sampai ye, amin…nasib baik cakap barang untuk 2 family hehehe, kalau tak memang syak bee nak pindah balik kampung hahhaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *