News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

31 thoughts on “Pabila ” Your account is temporarily locked ” di Facebook

  1. Saya ada masalah yang sama. Tapi dah 2 minggu saya tunggu still tak boleh gak. Macam mana ya ? Tolong saya… 🙁

  2. saya pun kena,tapi dia nak verify via :

    1- gmbar profil kawan (xtau sgt,dia bg 3 kali je sokln)
    2- num awal kad credit (adush,ni lagi la tkot nk bg)

    =(

  3. akak letak id yg mana 1?saya kena locked jugak…dah upload id jugak..tp pakai lesen P…dia x layan..dah lama dah…xkan nak upload ic or lesen betul?aritu lepas upload dia ada hantar mesej kat email baru yg dia mintak…then, dah 2 minggu xde reply..nak buat cmne ek?

      1. ohh…ok…then x lama lepas tu dia bukak balik akaun akak? akak ada cover mana2 details x kat ic tu?alamat ke..

  4. hahaha..yer la tu tak join…emm bahay betul ekk..sy tak pernah terjadi lagi mcm ni..mintak jauh la..walaupun bil like sedikit ciput jer, tapi saya syg giler tu..haha..payah nak buat toooo..

  5. kekadang saya kena sebab ping laju kat fb group.. hehehee.. ke sebab unifi 20Mbps ni pantas.. tapi dia verify dengan gambar.. safe sket.. 🙂

  6. dulu kutu pun tak selalu logout.skang tidak lg sbb selalu dh kena bising dekat en suami.nasib baik bee punya dh ok.klu taknak buat fanpage baru merangkaklah nak dpt jumlah like cmtu.huhu..

  7. Bro tak pernah kena begini.

    Tapi facebook bro tak boleh log in dekat device yang mereka tidak kenali. Secara automatik, facebook akan hantar msg sekiranya ada percubaan untuk login masuk ke facebook bro walaupun percubaan itu gagal.

    So masih sempat untuk menukar password 🙂

  8. Pingback: Pabila ” Your account is temporarily locked ” di Facebook | Apesal.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *