Comments

  1. Nor Asmadi :

    Saya baru kena fb mcm ni..takutlah nak bg ic…jamin selamat ke

  2. Fatin Mazlina :

    Mcm mna kita boleh dptkan balik fb kita tu ?

  3. Assalamualaikum. Saya ada masalah yang sama jugak. Tapi dah 2 minggu fb saya tak boleh bukak. Mohon tolong saya 🙁

  4. Hafizah Zainal Abidin :

    Saya ada masalah yang sama. Tapi dah 2 minggu saya tunggu still tak boleh gak. Macam mana ya ? Tolong saya… 🙁

  5. nurul ayuni :

    saya pun kena,tapi dia nak verify via :

    1- gmbar profil kawan (xtau sgt,dia bg 3 kali je sokln)
    2- num awal kad credit (adush,ni lagi la tkot nk bg)

    =(

  6. akak letak id yg mana 1?saya kena locked jugak…dah upload id jugak..tp pakai lesen P…dia x layan..dah lama dah…xkan nak upload ic or lesen betul?aritu lepas upload dia ada hantar mesej kat email baru yg dia mintak…then, dah 2 minggu xde reply..nak buat cmne ek?

  7. Lanna Fay Kidz shop :

    Salam,
    Cm ne nk buat ek? Tgh mngalami skrg ni..plss help

  8. hahaha..yer la tu tak join…emm bahay betul ekk..sy tak pernah terjadi lagi mcm ni..mintak jauh la..walaupun bil like sedikit ciput jer, tapi saya syg giler tu..haha..payah nak buat toooo..

  9. sampei mcm tu sekali yer… hmm… tapi betoi gak tu bee, risau gak kan kot hacker punye akai ka…

  10. kekadang saya kena sebab ping laju kat fb group.. hehehee.. ke sebab unifi 20Mbps ni pantas.. tapi dia verify dengan gambar.. safe sket.. 🙂

  11. huhu..biasalah tu..ada orang suka la tu..

  12. tak pernah kena tapi kalau kena memang menangis laa kot ..haha

  13. dulu kutu pun tak selalu logout.skang tidak lg sbb selalu dh kena bising dekat en suami.nasib baik bee punya dh ok.klu taknak buat fanpage baru merangkaklah nak dpt jumlah like cmtu.huhu..

  14. Pernah terkena dahulu sebab set sekuriti verifkasi kepada telefon bimbit.

  15. Bro tak pernah kena begini.

    Tapi facebook bro tak boleh log in dekat device yang mereka tidak kenali. Secara automatik, facebook akan hantar msg sekiranya ada percubaan untuk login masuk ke facebook bro walaupun percubaan itu gagal.

    So masih sempat untuk menukar password 🙂

  16. Kenapa boleh jadi macam ni kak? Risau jugakkan kalau fanpage kita kena ambik orang..

  17. tak pernah kena macam ni, kadang tak log out pun.
    jom join sekali contest la…heee kasi meriah lagi.

    • hahaha ..tu le pasai ramai tak kena upload id pun .. pelik jugak ..

      adei takut tk boleh fokos dengan contest tu nanti , macam2 hal skrg ni hehehe

  18. Mujur Dpt balik kan.. hurmm.. mcm2 jenis hal ngan fb nih..

  19. salam,sis tolong saya sy hadapi masalah yg sama jugak.mcm mane nk upload kad pengenalan,nk kena scan ke dulu

  20. ambil gambar guna handpon pun tkpe .

Trackbacks

  1. Pabila ” Your account is temporarily locked ” di Facebook | Apesal.com says:

    […] nak login ke akaun facebook seperti biasa apa nak buat ? jom tengok dan baca pengalaman puanbee.comTiba-tiba muncul Your account is temporarily locked apabila saya nak login ke akaun facebook seperti…Tiba-tiba muncul Your account is temporarily locked apabila saya nak login ke akaun facebook seperti […]

Speak Your Mind

*