vanilla coklat drama

OST Vanilla Coklat – Geisha Kenangan Hidupku

Boleh tahan lagu Geisha ni , tajuk kenangan hidupku ..wah cam kena mengena jek. Jiwang .. tapi malam-malam tak boleh tengok lah drama Vanilla Coklat ni , remote di pengang oleh encik suami lah pulak , layan le kalau rajin tengok online , tapi saya tk suka tengok online , tersekat2 pula, harap ada ulangan di masa lain , petang2 ke ..

vanilla coklat drama

Lirik Lagu Tema Vanilla Coklat – Kenangan Hidupku

Jika ku hadir untuk disakiti
Biarlah ku pergi jauh dan sendiri
Tanpa ada kamu siapapun di sini ku menangis

[*]

Kebodohanku telah anggap dirimu
Kan baik hatiku butakan hatiku
Kau pergi saja tak ku tahu, ku tlah layu

Mungkin karnaku terlalu mencintaimu
Ku terluka

Corus*
kemana ku berlari
kemana aku kan pergi
ku cintai namun benci
caramu mencintaiku

Kebodohanku telah anggap dirimu
Kan baik hatiku butakan hatiku
Kau pergi saja tak ku tahu, ku tlah layu

Mungkin karnaku terlalu mencintaimu
Ku terluka

*kemana ku berlari
kemana aku kan pergi
ku cintai namun benci
caramu mencintaiku

biarlah ku simpan
menjadi kenangan hidupku

repeat [*] 2x

ku cintai namun benci
caramu mencintaiku

VIDEO + LIRIK KENANGAn HIDUPKU DARI GEISHA

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

8 thoughts to “OST Vanilla Coklat – Geisha Kenangan Hidupku”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *