OST Vanilla Coklat – Geisha Kenangan Hidupku

OST Vanilla Coklat – Geisha Kenangan Hidupku

Boleh tahan lagu Geisha ni , tajuk kenangan hidupku ..wah cam kena mengena jek. Jiwang .. tapi malam-malam tak boleh tengok lah drama Vanilla Coklat ni , remote di pengang oleh encik suami lah pulak , layan le kalau rajin tengok online , tapi saya tk suka tengok online , tersekat2 pula, harap ada ulangan di masa lain , petang2 ke ..

vanilla coklat drama

Lirik Lagu Tema Vanilla Coklat – Kenangan Hidupku

Jika ku hadir untuk disakiti
Biarlah ku pergi jauh dan sendiri
Tanpa ada kamu siapapun di sini ku menangis

[*]

Kebodohanku telah anggap dirimu
Kan baik hatiku butakan hatiku
Kau pergi saja tak ku tahu, ku tlah layu

Mungkin karnaku terlalu mencintaimu
Ku terluka

Corus*
kemana ku berlari
kemana aku kan pergi
ku cintai namun benci
caramu mencintaiku

Kebodohanku telah anggap dirimu
Kan baik hatiku butakan hatiku
Kau pergi saja tak ku tahu, ku tlah layu

Mungkin karnaku terlalu mencintaimu
Ku terluka

*kemana ku berlari
kemana aku kan pergi
ku cintai namun benci
caramu mencintaiku

biarlah ku simpan
menjadi kenangan hidupku

repeat [*] 2x

ku cintai namun benci
caramu mencintaiku

VIDEO + LIRIK KENANGAn HIDUPKU DARI GEISHA

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

8 Comments

  1. saya pon dah terlayan dah citer nih, adehhh

  2. cik abg suka lagu ni… dia siap download ndgr hari.. cerita vanila coklat ni pun dia layan… hehehe.. laki bini layan jiwang… 🙂

    1. Author

      oh ye ke .. best lah abg zie suka leh layan , cam bee abg tk suka citer lembik2 gini hahah

  3. susah juga nak faham liriknya nih….berbelit-belitlah..
    ada kena mengena dgn pbee yer, itu yg tangkap lentuk habis kot…

    1. Author

      dulu2 cam ni ler rupanya , tp dah kawin idok le lagi haha

      susah nak faham tu lah yg best 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *