OST Vanilla Coklat – Geisha Kenangan Hidupku

Share

Boleh tahan lagu Geisha ni , tajuk kenangan hidupku ..wah cam kena mengena jek. Jiwang .. tapi malam-malam tak boleh tengok lah drama Vanilla Coklat ni , remote di pengang oleh encik suami lah pulak , layan le kalau rajin tengok online , tapi saya tk suka tengok online , tersekat2 pula, harap ada ulangan di masa lain , petang2 ke ..

vanilla coklat drama

Lirik Lagu Tema Vanilla Coklat – Kenangan Hidupku

Jika ku hadir untuk disakiti
Biarlah ku pergi jauh dan sendiri
Tanpa ada kamu siapapun di sini ku menangis

[*]

Kebodohanku telah anggap dirimu
Kan baik hatiku butakan hatiku
Kau pergi saja tak ku tahu, ku tlah layu

Mungkin karnaku terlalu mencintaimu
Ku terluka

Corus*
kemana ku berlari
kemana aku kan pergi
ku cintai namun benci
caramu mencintaiku

Kebodohanku telah anggap dirimu
Kan baik hatiku butakan hatiku
Kau pergi saja tak ku tahu, ku tlah layu

Mungkin karnaku terlalu mencintaimu
Ku terluka

*kemana ku berlari
kemana aku kan pergi
ku cintai namun benci
caramu mencintaiku

biarlah ku simpan
menjadi kenangan hidupku

repeat [*] 2x

ku cintai namun benci
caramu mencintaiku

VIDEO + LIRIK KENANGAn HIDUPKU DARI GEISHA

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

8 Comments:

  1. Lagu ni mmg best

  2. saya pon dah terlayan dah citer nih, adehhh

  3. mmm..lagu yg mana satu ek…

  4. cik abg suka lagu ni… dia siap download ndgr hari.. cerita vanila coklat ni pun dia layan… hehehe.. laki bini layan jiwang… 🙂

  5. susah juga nak faham liriknya nih….berbelit-belitlah..
    ada kena mengena dgn pbee yer, itu yg tangkap lentuk habis kot…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *