(OST Sejuta Cinta Marshanda ) Lirik lagu Marshanda Sejuta Cinta Marshanda

Share

Lirik lagu Marshanda Sejuta Cinta (OST Sejuta Cinta Marshanda)

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Mungkin ini sudah suratan
Engkau dan diriku tak bisa bersama
Mungkin ini sudah suratan
Sudah suratan

Reff:
Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Back to Reff: 2x

Sudah memang sudah

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 Comments:

  1. oooo test seo rupanya..hehehe 🙂

  2. assalamualaikum…

    lama tak singgah kat pn bee nie..semoga puan bee dan keluarga sihat walafiat ya…:-)

  3. ArdiniHumaira

    dni suka cite ni 😀

  4. kenapa la agaknya akak tak berapa suka tgok drama dari seberang padahal akak perhatikan ramai je yg suka..hehe 🙂

  5. Salam..haha..mak saya suke tgk =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *