OST Ramadhan Terakhir | Lagu Tema Ramadhan Terakhir

Saat tengok drama ramdahn terakhir tu memang tertarik dengan lagu temanya , sangat sedap pulak telinga ni mendengar.. oh nama penyayinya pun saya tak pernah dengar..

Lagu tema untuk ramadhan terakhir ini di nyanyikan oleh Pompa Bensi , nak dengar layan you tube ni dulu , lagu ni memang susah nak cari , yang full version tak jumpa lagi . layan mana ada , nanti dah jumpa kita share disini ..

atau boleh layan

sinopsis ramadhan terakhir

link disini

Ramadhan terakhir download

download sini

LIRIK LAGU JANGAN LUPA NAMAKU

Walau aku tidak bersamamu
Jangan engkau lupakan diriku
Walau aku tiada di sisimu
Jangan engkau lupakan namaku

Kerana…
Aku mengingati mu
Kerana…
Aku men’cintaimu…

Andai aku
Bisa bertemumu
Dengan senyum ku tadah syukurku
Andai aku bisa menyentuhmu
Air mata pasti deras gugur

Kerana…
Aku merindui mu
Kerana aku sentiasa
Menyintaimu oh sepenuh hati

Walau kamu
Jauh di mataku
Jangan aku hilang dalam kalbu
Saat kamu samar mengingati
Jangan aku terus kau lupakan

Kerana aku
Sentiasa mengingatimu
Kerana aku
Sentiasa menyayangimu oh kekasih hati…

Andai aku bisa memelukmu
Pasrah aku tabah diujimu
Andai aku bisa dicintai
Dengan rela menyerahkan hati

Kerana…
Aku merindui mu
Hmmm…Kerana aku sentiasa menyintaimu……

Lagu&lirik by POMPA BENSIN credit to cthoney

atau korang boleh tanya ke Pompa Bensi di facebook beliau

sekian

Search

Comments

  1. sultan muhaimin al-fateh wal-qanuni :

    ni link utk download full lagu dier…http://www.mediafire.com/?2b7rmpwg274cwb7

  2. norliza mohamed :

    lakonan yg mantop dari esma daniel

  3. bEe pnh dgr beberapa kali
    Sedih bila hayati lirik ni berulang kali

  4. penyanyinya gabungan tiga artis :aqasha,nadia aqila dan azma aizal yusof
    try tgk kt pages fb :http://www.facebook.com/POMPABENSIN

  5. makin best dh cerita nie..aduh mls betul klu dah terjebak.haha…
    puan kutu recently posted..Kontest Menang Duit Raya!!My Profile

  6. tak pernah dapat tgk citer ni lagi

  7. 1st time dengar ni puanbee.. saya tak layan tv sejak akhir2x ni..
    Mus recently posted..Tiket Balik Raya Dah Settle, Tapi..My Profile

  8. jom tgk liriknya pula, lagu tu belum habis lagi dibuat rakamannya sbb tu tak de lagi dalam you tube
    ct N honey recently posted..(OST Ramadan Terakhir) Jangan Lupa Namaku – POMPA BENSINMy Profile

  9. Salam Bee…xpernah tgk citer Ramadhan terakhir nie…bee citer cam sonok jer.Kat youtube ada kot….
    ~azatie~ recently posted..GA : BAJU RAYA 2011My Profile

  10. ramadhan terakhir? kat tv ke filem ni, tak tau pulak. haish ketinggalan zaman betul saya ni
    afiq aiman recently posted..Kualiti Atau Kuantiti Blog Post? [Yang Mana Lebih Penting?]My Profile

Trackbacks

  1. Download Link Ramadhan Terakhir Setiap Episod | LagiSensasi.com says:

    [...] disini [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge