Jul
2011

OST Ramadhan Terakhir | Lagu Tema Ramadhan Terakhir

Saat tengok drama ramdahn terakhir tu memang tertarik dengan lagu temanya , sangat sedap pulak telinga ni mendengar.. oh nama penyayinya pun saya tak pernah dengar..

Lagu tema untuk ramadhan terakhir ini di nyanyikan oleh Pompa Bensi , nak dengar layan you tube ni dulu , lagu ni memang susah nak cari , yang full version tak jumpa lagi . layan mana ada , nanti dah jumpa kita share disini ..

atau boleh layan

sinopsis ramadhan terakhir

link disini

Ramadhan terakhir download

download sini

LIRIK LAGU JANGAN LUPA NAMAKU

Walau aku tidak bersamamu
Jangan engkau lupakan diriku
Walau aku tiada di sisimu
Jangan engkau lupakan namaku

Kerana…
Aku mengingati mu
Kerana…
Aku men’cintaimu…

Andai aku
Bisa bertemumu
Dengan senyum ku tadah syukurku
Andai aku bisa menyentuhmu
Air mata pasti deras gugur

Kerana…
Aku merindui mu
Kerana aku sentiasa
Menyintaimu oh sepenuh hati

Walau kamu
Jauh di mataku
Jangan aku hilang dalam kalbu
Saat kamu samar mengingati
Jangan aku terus kau lupakan

Kerana aku
Sentiasa mengingatimu
Kerana aku
Sentiasa menyayangimu oh kekasih hati…

Andai aku bisa memelukmu
Pasrah aku tabah diujimu
Andai aku bisa dicintai
Dengan rela menyerahkan hati

Kerana…
Aku merindui mu
Hmmm…Kerana aku sentiasa menyintaimu……

Lagu&lirik by POMPA BENSIN credit to cthoney

atau korang boleh tanya ke Pompa Bensi di facebook beliau

sekian

Search

20 thoughts on “OST Ramadhan Terakhir | Lagu Tema Ramadhan Terakhir

  1. Pingback: Download Link Ramadhan Terakhir Setiap Episod | LagiSensasi.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge