Ost Jiwa Dan Lara Fobia Cinta (Lirik Disertakan)

Share

OK ..nak tak download ost jiwa dan lara ni ? cerita jiwa dan lara telahpun keudara , boleh tahan lah bagi saya. Biasalah drama Melayu kan, tak terlalu berat jalan cerita nya sesuai di tonton besama anak-anak.Ost Jiwa dan lara kali ini di nyanyikan oleh Nashrin myStaz LG yang bertajuk Fobia cinta .. eh puanbee suka lagu ni tapi baru kenal penyanyinya ni .. hahah teruk betul .

Lirik Lagu tema Jiwa dan lara bertajuk Fobia Cinta oleh Nashrin myStarz LG

Pijakan kaki bagai tak terasa
Setiap kali lihat kau tersenyum mesra
Tapi hati masih tak berani lagi
Menghampiri

Denyutan jantung aku tergendala
Kerana hati aku berkata-kata
Jangan terkena untuk kali kedua
Kan sengsara

(korus)
Bukan aku tak sudi bersama
Cuma diri tak sanggup terluka
Dulu terlalu percaya
Tak sangka aku mangsa
Fobia cinta

Kini kau datang tawarkan segala
Bulan dan bintang seluruh angkasa
Namun aku masih ragu-ragu jua
Tak terima

(ulang korus)

Entah bila
Akan dapat percaya semula
Oh manusia yang kata
Cintai mereka
Adakah aku fobia cinta

(ulang korus)

Nashrin – Fobia Cinta (Official Video HD) by CST PRODUCTION

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 Comments:

  1. pengumn…..(btolkn mkrofon)
    sya….!!!ingin bertnya,,kpda sesiapa yg baik aite blja lh sya tengok wyang citr bini2 ku gangster……………………………………………
    sekian,terima kasih….:D 😀

  2. suka header baru nie.comel!

  3. kali ni si zaman(aaron) jadi jahat lak,..hilang romantiknya,tapi ct mcm biasalah asyik termiss aje,eloklah klu ada link download tu…

  4. rajinnya bee tukar baju blog ni..hu hu

  5. taufiq arifin

    semalam saya nengok citer ni kak.. leh tahan gak la best nye 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *