OOTD ; Blouse muslimah labuh handmade by puanbee

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Assalamualaikum dan hai … saja lah nak upload blouse plussize puanbee tu. Bukan apa ya .. sekarang ni susah bebenor nak dapat baju size besar dengan harga yang sedang-sedang . Sekarang sejak pandai sikit jahit ni senang lah nak jahit sendiri kan. Patern tu ada di pinterest . Patern paling senang dan muda . Dua jam je siap.

Bila umur semakin meningkat ni , saya lebih selesa pakai baju besar dan simple. Jadi fesyen ala bohomien yang tak seksi ni sesuai lah dengan saya . Sejuk dan mudah nak kejar anak ye . Itu paling penting.

Gambar di ambil di satu event ..nanti kita update event apa yeee ..

Jumpa lagi ..

Comments

  1. Betul tu, saya pun suka pakai baju yang longgar2 selesa je rasa..

Speak Your Mind

*