OOTD ; Blouse muslimah labuh handmade by puanbee

Spread the love

Assalamualaikum dan hai … saja lah nak upload blouse plussize puanbee tu. Bukan apa ya .. sekarang ni susah bebenor nak dapat baju size besar dengan harga yang sedang-sedang . Sekarang sejak pandai sikit jahit ni senang lah nak jahit sendiri kan. Patern tu ada di pinterest . Patern paling senang dan muda . Dua jam je siap.

Bila umur semakin meningkat ni , saya lebih selesa pakai baju besar dan simple. Jadi fesyen ala bohomien yang tak seksi ni sesuai lah dengan saya . Sejuk dan mudah nak kejar anak ye . Itu paling penting.

Gambar di ambil di satu event ..nanti kita update event apa yeee ..

Jumpa lagi ..

1 thought on “OOTD ; Blouse muslimah labuh handmade by puanbee”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *