Ombak rindu lah sangat ….

Terima lah lagu ombak rindu dari anak-anak puanbee..


Sediakan tisu untuk lap air mata .. hikss.. kot le rasa sayu nak nagis ke apa ke .. haaaa.

Opss dinding sebelum di cat , banyak karya agung anak-anak ..layan ..

Comments

  1. Boleh Jadi Penyanyi Lepas Nie..

    hehhehe~~

  2. hahaha..tak lama lagi ada la penerbit tgok ni..makin famous la puanbee nanti..huhu..dinding belakang tu karya agung siapa??hehe

    • eii tk de lah , tk berniat nak femes gitu aihh .. saja suka2 je .. budak ni merakan time mana pun tak tau , tgk2 ada je dlm laptop lepas masukkan gambar ke laptop

  3. Akak lupa tambah… sediakan tisu dan payung sekali.. heeee.. apa pun sikecik tuh macam inter-frame pulak… sukaaaaa..

  4. ada bakat terpendam.. boleh dikembangkan lagi

  5. hoho..janga nyanti lama-lama..nanti hujann..

  6. Tu dia anak dara Puan Bee menyanyik. Rindukan papa mereka yer? 🙂

  7. alamak tomeynya Una and baby.. itu susu ke mic.. har3

  8. Hhehehe….kelakar lah budak2 nih…

  9. dia kira per clicks ke, atau per orang beli ebook tu?

  10. comel.hehe

  11. si kecik baby laila pun sempat nyanyi juga walaupun mata dah kuyu…heee

  12. alamakk… sound trouble lak PC ni… nis xreti pasang headphone nye…. xdapek dengor suara2 merdu anak2 bee

  13. hahaha lawak ombak rindu tetiba last jadi incy spider.haha

    si baby tu nyanyi serangkap je terus nyonyok botol susu.hihi

Speak Your Mind

*