Nokia Lumia 925 Untuk Saya

Fuh seronok , akhirnya … saya memenagi Nokia Lumia 925 dari Nokia Malaysia. Terima kasih kepada semua pihak terlibat yang memilih blog puanbee.com untuk membuat pertandingan review ini , terutama sekali Personedge.com & Nokia Malaysia  . Juga blogger kujie2.com atas kerjasama. Puas hati sangat dapat Nokia Lumia 925. Lebih kurang sebulan pegang Nokia Lumia 925 ni , siap cari ” screen protection ” di merata-rata kedai , sampai tak jumpa-jumpa akhirnya gunakan ” screen protection ” untuk Lumia 920 .. Kelakar pulak.

Kalaulah kena pulangkan semula , sedih .. sob sob sob .. tapi lega setelah terima email semalam , saya tak perlu pulangkan telefon ni. Legaaaa …

lumia 925

Saya tak tahu saya menang dalam kategori apa , saya buat semua task sehabis baik je. 5 blog dari 15 blogger yang menepati kriteria di dalam kategori di tetapkan akan dapat sebiji Nokia Lumia 925. Tahniah buat semua yang telah menang tu kan …

RM1599 untuk sebiji Nokia Lumia 925 di beri percuma .. siapa tak suka ?  Sekarang mata dan hati tertumpu pada NOKIA LUMIA 1020 .. WOW !! 41 megapixel kameranya. Teringin pula nak cuba .. hahaha …

Terima kasih atas sokongan sahabat blogger / pembaca blog juga. 🙂

Antara review yang saya buat :

  1. Jalan-Jalan Dengan Smartphone Lebih Mudah Kan ?
  2. Nokia Lumia 925 : Apa Yang Menarik Telefon Pintar Window 8
Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

25 Comments:

  1. Pingback: Menang tempat ke - 2 dalam contest vanish - Puanbee.com

  2. Tahniah kak.. Nak tolak dekat saya ke?

  3. mantap lah Pn Bee, best tu dapat phone percuma, mahal phone nih tau

  4. Amboi,,, slamat,, slamat dapat Nokia free,,,

  5. tahniah kak..murah rezeki.. =)

  6. Tahniah…bukan calang-calang phone Nokia nih

  7. amboi, menang handphone Nokia Windows 8 tu… btw, tahniah Pn.Bee…

  8. wahhh….bestnya…. x perlu keluar modal beli hp baru… tahniah yer….

  9. wah..Best nya Bee..bila dapat nih??
    untung la…nanti buat la review..

  10. Wow….macamana mau dapat…?Tahniah puan!

  11. Wah tahniah dapat hp free

  12. tahniah lah…beruntung sangat. dapat rezeki…

  13. Tahniah ya, murah rezeki! Insya allah akan datang boleh dpt Lumia 1020 pulak.

  14. Hehe..rezeki baby kot..haha..tahniah puan bee

  15. tahniah bee… rezeki melimpah ruah 😉

  16. Tahniah.. murah rezeki tu..bestnya dapat hp cantik free camtu kan..

  17. Tahniah Puan Bee… Murah rezeki Puan Bee…

  18. tahniah la..sebab ada baca mereka yg kena pulangkan balik telefon tu..kira rezeki la tu kan..

  19. Zaira Kids Cloth

    Nak dapatkan pakaian bayi/kanak2 berjenama yang berkualiti dan menarik untuk si comel anda dengan harga berpatutan? Jom shopping di Zaira Kids Cloth..

  20. Tanniah menang Nolia Lumia 925. Harap iPhone tidak dilupakan. 🙂

  21. wahhhh.. tahniah puan bee.. bestnya menang hp free!!!

  22. alhamdulillah dan tahniah pbee. mudahan ada rezeki NOKIA LUMIA 1020 pulak nanti yer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *