Nokia Lumia 925 Untuk Saya

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fuh seronok , akhirnya … saya memenagi Nokia Lumia 925 dari Nokia Malaysia. Terima kasih kepada semua pihak terlibat yang memilih blog puanbee.com untuk membuat pertandingan review ini , terutama sekali Personedge.com & Nokia Malaysia  . Juga blogger kujie2.com atas kerjasama. Puas hati sangat dapat Nokia Lumia 925. Lebih kurang sebulan pegang Nokia Lumia 925 ni , siap cari ” screen protection ” di merata-rata kedai , sampai tak jumpa-jumpa akhirnya gunakan ” screen protection ” untuk Lumia 920 .. Kelakar pulak.

Kalaulah kena pulangkan semula , sedih .. sob sob sob .. tapi lega setelah terima email semalam , saya tak perlu pulangkan telefon ni. Legaaaa …

lumia 925

Saya tak tahu saya menang dalam kategori apa , saya buat semua task sehabis baik je. 5 blog dari 15 blogger yang menepati kriteria di dalam kategori di tetapkan akan dapat sebiji Nokia Lumia 925. Tahniah buat semua yang telah menang tu kan …

RM1599 untuk sebiji Nokia Lumia 925 di beri percuma .. siapa tak suka ?  Sekarang mata dan hati tertumpu pada NOKIA LUMIA 1020 .. WOW !! 41 megapixel kameranya. Teringin pula nak cuba .. hahaha …

Terima kasih atas sokongan sahabat blogger / pembaca blog juga. 🙂

Antara review yang saya buat :

  1. Jalan-Jalan Dengan Smartphone Lebih Mudah Kan ?
  2. Nokia Lumia 925 : Apa Yang Menarik Telefon Pintar Window 8

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

25 thoughts

  1. Nak dapatkan pakaian bayi/kanak2 berjenama yang berkualiti dan menarik untuk si comel anda dengan harga berpatutan? Jom shopping di Zaira Kids Cloth..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *