Nasib tak lupa renew domain

Nyaris saya lupa untuk renew domain saya. Nasiblah serverfreak hantar email peringatan untuk renew domain dan hosting. Tinggal lagi sebulan je domain akan tamat. Kalau tak renew blog kena lelong la jawabnya. Sayang wooo dengan domain puanbee.com ni , walaupun orang nampak tak seberapa , tapi banyak usaha , tenaga ..saya bangunkan blog ini.

serverfreak

Hujung tahun bukan sahaja fikir yuran dan baju sekolah anak-anak malahan ada lagi , percutian keluarga , road tax kereta dan domain dan hosting ni juga , penting bagi saya .

Nasib sekarang ni , raya dah tak jatuh di hujung tahun macam dulu-dulu kan ? Kalau tak .. lagi la macam-macam nak fikir tentang bajet keluarga ni.

Kipas susah mati serverfreak. Setakat ini berpuas hati dengan serverfreak. Allhamdulillah ..

Malaysia Web Hosting

17 Comments

  1. Ummi Hanie 4 December 2012 Reply
  2. Arrazi 3 December 2012 Reply
  3. titan 3 December 2012 Reply
  4. Icahbanjarmasin 3 December 2012 Reply
  5. hatiputera 3 December 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 3 December 2012 Reply
  6. Ladfe Amir 3 December 2012 Reply
  7. Cikgu Hairul 3 December 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 3 December 2012 Reply
  8. Denaihati 2 December 2012 Reply
  9. Norizwan 2 December 2012 Reply
  10. papa mifz 2 December 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 3 December 2012 Reply
  11. Mama adam 2 December 2012 Reply
  12. donnyien 2 December 2012 Reply
  13. dennis 2 December 2012 Reply
  14. akubiomed 2 December 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.