Nasib tak lupa renew domain

Nyaris saya lupa untuk renew domain saya. Nasiblah serverfreak hantar email peringatan untuk renew domain dan hosting. Tinggal lagi sebulan je domain akan tamat. Kalau tak renew blog kena lelong la jawabnya. Sayang wooo dengan domain puanbee.com ni , walaupun orang nampak tak seberapa , tapi banyak usaha , tenaga ..saya bangunkan blog ini.

serverfreak

Hujung tahun bukan sahaja fikir yuran dan baju sekolah anak-anak malahan ada lagi , percutian keluarga , road tax kereta dan domain dan hosting ni juga , penting bagi saya .

Nasib sekarang ni , raya dah tak jatuh di hujung tahun macam dulu-dulu kan ? Kalau tak .. lagi la macam-macam nak fikir tentang bajet keluarga ni.

Kipas susah mati serverfreak. Setakat ini berpuas hati dengan serverfreak. Allhamdulillah ..

Malaysia Web Hosting

Comments

  1. xpe… depa mmg bg reminder pun…

    nis dah renew tgh2 tahun šŸ˜‰

  2. Kena berjaga-jaga ni untuk renew domain dan hosting.

  3. la..lenkali..wat 2 tahun teruss..senang. advertiser lagi suka blog yang tempoh tamat renewnya lama berbanding yang renew setahun-setahun..

  4. Singgah melawat diblog sahabat.

  5. Bagusla kalau dapat email peringatan.

  6. domain saya akan expired hujung bulan ni. gaji ni memang kena renew la.

  7. Renew la 5-10 tahun terus kak domain tu. takdela pening kepala tiap tahun nak fikirkan renew domain.

  8. wajib renew, penting lebih penting dari lesen memandu…heee

  9. saya dah pakai domain ni selama 2 tahun 128 hari…setiap kali nak renew mesti bagi reminder kat email…baru 3 bulan lepas renew….

  10. Oh PM punya domain pun rasa nya expired bulan depan..huhu

  11. Apa pulak x seberapa. Puanbee.com top rank apa. Mesti la sayang

  12. blog kedua saya pun akan expired tidak lama lagi

  13. Alamak. . . Kalau tak renew, domain akan dilelong ke? Ok tq 4 info. Anyway, blog puanbee makin cantik. Suka tang banner tu huhu

  14. Biasalah pihak hosting perlu hantar peringatan kalau tidak rugilah kehilangan pelanggan šŸ™‚

Speak Your Mind

*