Nasib tak lupa renew domain

Share

Nyaris saya lupa untuk renew domain saya. Nasiblah serverfreak hantar email peringatan untuk renew domain dan hosting. Tinggal lagi sebulan je domain akan tamat. Kalau tak renew blog kena lelong la jawabnya. Sayang wooo dengan domain puanbee.com ni , walaupun orang nampak tak seberapa , tapi banyak usaha , tenaga ..saya bangunkan blog ini.

serverfreak

Hujung tahun bukan sahaja fikir yuran dan baju sekolah anak-anak malahan ada lagi , percutian keluarga , road tax kereta dan domain dan hosting ni juga , penting bagi saya .

Nasib sekarang ni , raya dah tak jatuh di hujung tahun macam dulu-dulu kan ? Kalau tak .. lagi la macam-macam nak fikir tentang bajet keluarga ni.

Kipas susah mati serverfreak. Setakat ini berpuas hati dengan serverfreak. Allhamdulillah ..

Malaysia Web Hosting

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

17 Comments:

  1. xpe… depa mmg bg reminder pun…

    nis dah renew tgh2 tahun 😉

  2. Kena berjaga-jaga ni untuk renew domain dan hosting.

  3. la..lenkali..wat 2 tahun teruss..senang. advertiser lagi suka blog yang tempoh tamat renewnya lama berbanding yang renew setahun-setahun..

  4. Singgah melawat diblog sahabat.

  5. Bagusla kalau dapat email peringatan.

  6. domain saya akan expired hujung bulan ni. gaji ni memang kena renew la.

  7. Renew la 5-10 tahun terus kak domain tu. takdela pening kepala tiap tahun nak fikirkan renew domain.

  8. wajib renew, penting lebih penting dari lesen memandu…heee

  9. saya dah pakai domain ni selama 2 tahun 128 hari…setiap kali nak renew mesti bagi reminder kat email…baru 3 bulan lepas renew….

  10. Oh PM punya domain pun rasa nya expired bulan depan..huhu

  11. Apa pulak x seberapa. Puanbee.com top rank apa. Mesti la sayang

  12. blog kedua saya pun akan expired tidak lama lagi

  13. Alamak. . . Kalau tak renew, domain akan dilelong ke? Ok tq 4 info. Anyway, blog puanbee makin cantik. Suka tang banner tu huhu

  14. Biasalah pihak hosting perlu hantar peringatan kalau tidak rugilah kehilangan pelanggan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *