serverfreak

Nasib tak lupa renew domain

Nyaris saya lupa untuk renew domain saya. Nasiblah serverfreak hantar email peringatan untuk renew domain dan hosting. Tinggal lagi sebulan je domain akan tamat. Kalau tak renew blog kena lelong la jawabnya. Sayang wooo dengan domain puanbee.com ni , walaupun orang nampak tak seberapa , tapi banyak usaha , tenaga ..saya bangunkan blog ini.

serverfreak

Hujung tahun bukan sahaja fikir yuran dan baju sekolah anak-anak malahan ada lagi , percutian keluarga , road tax kereta dan domain dan hosting ni juga , penting bagi saya .

Nasib sekarang ni , raya dah tak jatuh di hujung tahun macam dulu-dulu kan ? Kalau tak .. lagi la macam-macam nak fikir tentang bajet keluarga ni.

Kipas susah mati serverfreak. Setakat ini berpuas hati dengan serverfreak. Allhamdulillah ..

Malaysia Web Hosting

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

17 thoughts to “Nasib tak lupa renew domain”

  1. saya dah pakai domain ni selama 2 tahun 128 hari…setiap kali nak renew mesti bagi reminder kat email…baru 3 bulan lepas renew….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *