Nampak tapi tak boleh pegang (3D)

Masih lagi berkisar kepada cerita PETROSAINS KLCC , kami singgah di satu point bahagian 3D , selepas mengenal jenis tubuh badan ada pula pameran mengenai 3D ni , nampak jelas , real , bergerak dan seolah-olah kereta mainan betul.

Tapi tak boleh pegang , tak real .. kerana ia adalah 3D

Tekonologi 3D

Jenuh juga si kecil Laila bee fikir , kenapa nampak macam real , tapi tak boleh pegang ? Layan kan saja ..

petrosains

Bagi saya Blogger ada sisi 3D nya , nampak dalam blog begini , diluar dia mungkin begitu. Tapi part paling best , bila blogger terlalu rasa “I am Perfect” , Update twitter/facebook begini , tulis pula di blog begitu ..

ada tak ?

kadang-kadang lah saya rasa begitu .. kerana tak semua boleh di tonjolkan dalam media sosial kini.

P/S : Hari saya ke Majlis sepetang bersama blogger #jumpadenaihati . Seronoknya ..

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

27 thoughts to “Nampak tapi tak boleh pegang (3D)”

  1. Anak-anak suka permainan interaktif boleh meransang sifat ingin tahu dan menajamkan minda. Ada aktiviti yang tidak mungkin terdapat dan diajar didalam kelas.

  2. hehe kelakar pulak nampak gambar Laila tu bee, termenung dia memikirkannya..
    Di sisi yang lain dia nampak cute juga, hihihi 3D..

  3. si laila bee nmpk teruja betul. setiap org ada sisi 3dnya kutu rasa.cuma sikit n byk je.blogger pun manusia biasa bee..jangan merasa perfect dan sampai hipokrit sudah!hiks..

  4. Ramai je rasenye blogger yang perasan die bagus macam tue…Tapi blogger macam tue memang x tahan lama la kak..ramai orang menyampah nanti..haha

  5. Seronok kan anak2 bw ke petrosains! Adam pun seronok, cuma, rasanya kalao pergi bertiga, mungkin kurang sikit keseronokannya. Kena import anak2 buah untuk memeriahkan suasana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *