Nampak tapi tak boleh pegang (3D)

Masih lagi berkisar kepada cerita PETROSAINS KLCC , kami singgah di satu point bahagian 3D , selepas mengenal jenis tubuh badan ada pula pameran mengenai 3D ni , nampak jelas , real , bergerak dan seolah-olah kereta mainan betul.

Tapi tak boleh pegang , tak real .. kerana ia adalah 3D

Tekonologi 3D

Jenuh juga si kecil Laila bee fikir , kenapa nampak macam real , tapi tak boleh pegang ? Layan kan saja ..

petrosains

Bagi saya Blogger ada sisi 3D nya , nampak dalam blog begini , diluar dia mungkin begitu. Tapi part paling best , bila blogger terlalu rasa “I am Perfect” , Update twitter/facebook begini , tulis pula di blog begitu ..

ada tak ?

kadang-kadang lah saya rasa begitu .. kerana tak semua boleh di tonjolkan dalam media sosial kini.

P/S : Hari saya ke Majlis sepetang bersama blogger #jumpadenaihati . Seronoknya ..

Comments

  1. pening kepala laila bee duk pikir tu..hehe…

  2. dzuandiey :

    dinosour besar tu ada lagi?..hehe…best main.. 😀

  3. dzuandiey :

    ohh..masih ada ek kereta tu..ingt dah tak ada..lama dah xpergi…sejak tahun 2004 rasanya…huhuhu.. 😀

  4. Anak-anak suka permainan interaktif boleh meransang sifat ingin tahu dan menajamkan minda. Ada aktiviti yang tidak mungkin terdapat dan diajar didalam kelas.

  5. alamak, ni yg rasa macam nak try jer nih, mcm best jer 3D tuh

  6. hehe kelakar pulak nampak gambar Laila tu bee, termenung dia memikirkannya..
    Di sisi yang lain dia nampak cute juga, hihihi 3D..

  7. si laila bee nmpk teruja betul. setiap org ada sisi 3dnya kutu rasa.cuma sikit n byk je.blogger pun manusia biasa bee..jangan merasa perfect dan sampai hipokrit sudah!hiks..

  8. dah lama tak update blog…ni baru timbul balik…nampak tapi tak boleh pegang…inovasi sebegini…banyak bende yang boleh diilhamkan penggunaannya

  9. Ramai je rasenye blogger yang perasan die bagus macam tue…Tapi blogger macam tue memang x tahan lama la kak..ramai orang menyampah nanti..haha

  10. blog pun bukannya boleh pegang pun. hehe..

  11. budakserius :

    Fuh best klu dpt pergi petrosains.Dah lma x prgi nih.HEEH

  12. sekali je pnh pg
    time raya lak tu
    sesak
    itu je sekali 🙁

  13. xpernah jejak petrosains… huk3x…

  14. kdg2 kita sendiri pon terkonpius dgn 3d ni..mengelak2 time menonton cerita 3d..hehe

  15. Fakarepain :

    saya 4D kot kak bee..hihi

  16. Wahh..Tahniah puanbee.com atas perubahan ni. hehe

  17. Itu yang seronok boleh tengok tapi mahal untuk dipegang

  18. MDHAFiZ.NET :

    kt tempat saya belum ada lagi benda nih .. . tengok kt internet je lah .. . 🙂

  19. Kenapa saya pergi kecik2 dulu takde bende ni! xD

  20. alahai..nmpk real je kan

  21. Seronok kan anak2 bw ke petrosains! Adam pun seronok, cuma, rasanya kalao pergi bertiga, mungkin kurang sikit keseronokannya. Kena import anak2 buah untuk memeriahkan suasana.

Speak Your Mind

*