Nak kurus dan nak dapat bentuk badan cantik itu bukan penentu

Ini lah yang saya cari selama ini.. saya nak kurus tetapi saya salah selama ini.  Bentuk badan cantik langsing BUKAN penentu samaada ianya akan dapat berfungsi sepeuhnya dalam aktiviti harian. Terlebih dahulu saya minta maaf keraa print skrin status facebook Puan karolina wan hassan. Ya ampun terjumpa video terkini Puan karolina , menunjukkan bagaimana nak gerak kan semua bahagian badan dengan betul. Saya baca dan hadam kan. Saya baca ke bawah lagi dan lagi .. akhirnya semua video saya tengok dan baca. Kalau sebelum ni asyik salahkan diri sendiri sebab tak sempat ke gym. Mulai hari ini tak lagi. Dah tahu cara paling senang nak FIT Insya Allah.

kurus dan cantik

Semua surirumah , puan puan yang bekerja dan tuan tuan patut follow facebook Puan karolina. Umurnya 52 tahun 9 anak dan dah bercucu tapi masih aktif lompat dan berlari-lari. Di bandingkan dengan i yang bar 32 tahun susah bebenor nak melompat. Padahal dedulu panjat pokok tu dah jadi rutin. Ya ampun .. lepas ni nak aktifkan balik badan .. nak fit .. nak sihat .. cantik dan kurus nombor 2 kot.

Selain dari cara nak fit kan badan , ada banyak info , tips dan perkongsian tentang makanan. Memang lain dari yang lain lah. Sangat sangat mengubah pemikiran kita yang kononnya sangat moden ini. Siapa nak kurus , dah cuba macam – macam cara dan dah cuba pelbagai jenis supplement boleh lah cuba cara Puan karolina pula. Mana tahu lepas ni kurus dan sihat bertenaga pula. Dari pada nampak macam makcik jadi macam anak dara.

letting go

Betul … ada banyak perkara yang kita perlu lepaskan. Saya ada banyak … banyak sangat … mungkin cara ini dapat membantu Wahh sangat teruja. Pergilah follow facebook nya. Sangat sangat bermanfaat daripada follow facebook Kisah rumah tangga tu.

Tak boleh tidur .. cadang nak masak tomyam untuk sahur. Saya terbaca tulisan Puan Karolina  .. kita kena belajar untuk tidur 3-5 jam sehari tetapi masih aktif .. ni saya  dah lama amalkan. Hihihihihi .. Tetapi kadang kadang lemau juga. Saya paling suka tips yang di beri senang kot. Senaman paling elok untuk wanita , merangkak dan mencanggkung. Esok buat ..

3 thoughts on “Nak kurus dan nak dapat bentuk badan cantik itu bukan penentu”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *