Nak Jadi Princess

Bawa si laila pergi D.I.Y , bukan main meriah disitu .. una n laila hari lahir diorang jatuh bulan 5 dan 6 , siap buat permintaan , hari jadi una nanti nak pakai crown sambil potong kek .. haha amboi budak-budak ni ..

princess

Tanya laila besar nanti nak jadi apa ? dia jawab nak jadi princess , biasa lah kan .. budak perempuan , dulu-dulu ibu pun ada berangan nak jadi princess , tapi dah jadi princess dah sekali jer masa naik pelamin dulu ..

aneka barangan budak perempuan untuk sambut hari jadi

Barang aksesori budak perempuan punya banyak , ni kalau disuruh pilih , laila memang tak terpilih lah rasanya .. penuh bling bling semuanya ..cekak rambut , getah rambut , crown , tongkat sakti pun ada , eii macam-macam lah …

di D.I.Y

Nanti memang nak beli untuk hari jadi una , tapi biasalah budak-budak kejap je seronoknya , lepas tu humban tah kemana-mana ..Tapi ibu pun geram tengok benda-benda budak perempuan ni ..

Lokasi : D.I.Y Axis Atrium Ampang.

Comments

  1. mmg menggila ketempat aksesori begini msa zaman anak dara dulu.sekarang tidak lg..tunggu ada gegurl kot baru menggila balik.hehe..
    puan kutu recently posted..Family Outing : Marvel’s The AvangersMy Profile

  2. ahakss… kami pun hantu DIY … rambang mata kalo ke situ… paling tak tahan bile ummi budak2 pun dikata comey oleh pekerja di situ… :p

    eh aritu ada jnji kat si kakak nk hadiahkan mcm kostum2 tu tp sampai skrg xbeli2… adohaii…
    Ummi Hanie recently posted..Wordless Wednesday #35: Aurat WanitaMy Profile

  3. alahai..sy pun berkenan..comel2 belaka..aksesorinya..mujur blm ada anak pompuan..kalau x keje membeli je nnt..huhu
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Lebih Mudah Untuk Semak Akaun Google AdsenseMy Profile

  4. princess laila comel
    azura recently posted..Semua resah hati manusiamuMy Profile

  5. Kalau tanya saya lelaki dan budak-budak lelaki mesti nak jadi polis/askar dan bomba. hehehe
    ProfHariz recently posted..Lirik Tuhan Jagakan Dia Motif BandMy Profile

  6. wahhh meriahnya tengok aksesori budak perempuan….seronok jer tengok tapi belum merasa sebab dua2 anak teruna…tunggu cucu lah kot…harap2 dapat lah cucu pompuan….aamiinn

  7. hihi..dulu2 selalu berangan nak jadi princess, pahtu nak kawin anak raja,hhaha..
    ummiross recently posted..SYUKURMy Profile

  8. anak-anak memang suka jika kita hargai mereka..
    biarlah mereka jadi princess..
    Mus recently posted..Video Kemeriahan Persembahan Tarian Di Atas LepaMy Profile

  9. laila nak jadi pinky princes ye.
    aksesori budak perempuan macam ni biasanya jadi barang mainan pakai buang je…hu hu. jarang sangat melekat/pakai lama2.

  10. memang kejap jer…lepaaas tuh tak ilang tak patah memang tak sah

  11. hmm..jgn kata anak2 nyer xcited..
    mak nye pun ley join samaa :D

  12. Anak saya mahu sambutan macam princess yer. :-)
    akubiomed recently posted..Day 2: belajar buat produk halal air Soya, Taufufa dan Tauhu kerasMy Profile

  13. comelnya,,rambang mata pergi kedai budak-budak nih. serba pink nampaknya.
    eiela recently posted..Polis Maut Ditembak Rakan SendiriMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge