Sticky Post 48 jam :) Update terbaru di bawah …

Hai blogger … ibu-ibu .. bapak-bapak… mari dengar ni , ehemm.. Korang perasan tak ? Mamil Gold dah buat satu pelancaran baru.. Saya pergi shopping mall baru-baru ni , Pekerja Mamil Gold tengah edarkan artikle pasal Pelancaran susu terbaru .. layannnn… macam biasalah kan..

Dalam artikle tu ada tertulis satu pelancaran Mamil Gold Baru , Iyanya satu formula baru susu tepung yang mengandungi Immunoforce yang telah ditingkatkan dan lebih daripada 5x DHA ! Wow! .. boleh tahan Mamil Gold ni kan …
Bercakap tentang Immunoforce ni , korang ingat tak iklan kat TV tu , alaa… yang rumah batu , rumah straw , rumah kapas tu..eh , ingat tak ? tak pe .. tak ingat meh saya ingatkan .. Immunoforce ni sangat baik untuk tumbesaran anak, lagi-lagi anak yang aktif dan sensitif kepada suasana sekeliling lah , dengan mengambil formula Immunoforce yang menyokong sistem imun ni , anak-anak kita tak mudah di jangkiti selsema , demam panas ke , atau persekitaran berhabuk ke , tak jadi masaalah kepada anak kita , ok tak banyak susu yang ada kandungan Immunoforce ni korang ..lagi satu dengan Immunoforce ni juga , dapat mengelakkan anak-anak kita dari sembelit , perut baby akan sentiasa terjaga … ahaaa yang penting tu ..

Nampak tak ? anak saya kalau minum susu bebukan je selalu sangat sembelit …Selain dari tu .. kandungan 5x DHA nya memang terbaiikkk.. korang pun tahu kana pa gunanya DHA tu …sukaa….

Tengok gambar pek baru , cantik jugak kan .. eh Mamil Mama pun ada tau …Banyak pilihan dah sekarang ni …

Mamil Gold Pek Baru
Mamil Gold Pek Baru

Jadi saya pergi ke laman web mereka .. buat perbandingan sikit lah antara pek baru dan yang sebelumnya. Mesti kita nak tahu susu yang nak di beri kepada anak kita tu adalah susu terbaik kan … Tapi Mamil Gold ni memang dah terbaik sangat dah .. kalau korang nak tahu lah .. susu tepung bayi Mamil Gold telah pun diiktiraf oleh doktor-doktor dan saintis di 33 negara di seluruh dunia ! Tak caye ? pergi tengok website Mamil Gold ?
Saya tengok dalam web Mamil Gold tu , apa yang mereka ialah jumlah kandungan bahan yang sebelumnya adalah 2.1g/100g untuk Immunoforce dan 11mg/100g untuk DHA. Sekarang kandungan bahan tersebut telah ditambah lagi…! Dan ada pulak 5x lebih DHA ? Menarik bukan ??

Dan , dalam artikle tu ada jugak tulis , boleh dapatkan free sample .. apa lagi .. moh ler kita dapatkan free sample tu dulu , kemudian baru kita tahu bagus atau tidak Mamil Gold , dah cuba baru tahu kan kan kan …

Dapatkan Free sample disini

http://www.dumex.com.my/

atau call Mamil Gold Careline : 1 800 38 1038

105 total views, 9 views today

32 thoughts on “Nak Free Sample Mamil Gold ?? Meh Sini

  1. aku syok le baca blog puan bee, bahasa dia macam orang tengah sembang-sembang di kedai kopi, aku try nak buat gitu tapi tak menjadi, bahasa aku tetak keras jegang je… apa rahsia puan bee?

  2. orang xberduit susah skit nak beli susu nie….

    stakat nie guna susu nespray je…

    turun temurun daripada nenek, emak gunakan nespray je…

    semua pun cubby2

  3. mamil under dumex ye…baru tau. nak cari perisa coklat.
    Puan bee…TQ for coming to my blog..love u..muahhh!
    mohon idea puan bee utk entry terbaru ni! yg kotak komen camni cantik juga!

  4. memang nak yg terbaik tuk anak..tp klu mahal kebanyakan org kita tak mampu.tambah2 yg berpendapatan rendah macam kutu.hehe..

  5. Susu ni mahal sbb DHA nyer antara yg tertinggi berbanding susu2 lain. Anak sy juga pakai susu nih dulu sbb kejar DHA nyer tp skrg dh tukar ke susu lain..xtahan dgn harganyer,sekali sekala leh ar..huhu

    **sponsored posts lg ker PB.. 😉

  6. dulu Anis minum susu ni.. i mean adik beradik Mamil.. memula dpt free stok dr spital (bersalin di Ar-ridzuan)… tp kan tiap2 bulan memang parah le belanja.. susu tu kan mahal.. masa tu kakyong kerja lagi, jd xde lah berkira sangat.. :p pulak tu lekat pulak Aliya masa Anis baru 3 bulan, menyusu badan utk Anis sempat 4 bulan jer.. Alhamdulillah, bagus susu tu, Anis memang jarang sakit… 😉

    dan besor2 ni (nak masuk 4 tahun dah) pun masih jarang sakit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>