Nak Bercuti Di Peneng

Share

Saya nak bercuti di peneng pula , boleh tak saya nak memang je kontest ni terus eh Azmanisa ? ehemm .. Dengan ini secara rasminya saya mnegumumkan diri saya sebagai pemenang peserta yang akan masuk bertanding di dalam kontest pertama anjuran Azmanisa.com ini ..

family vacation

Jom tengok hadiahnya apa yekk ..

  1. Menginap 2 hari 1 malam di Holiday Inn Resort Penang + breakfast untuk 2 orang (Feringgi Tower Seaview)Voucher Valid sehingga 9/5/2012)
  2. Makan malam untuk 2 orang di www.enakkl.com.(berharga rm 200)
  3. 3 keping Cloth Diaper berharga rm150 tajaan zigiezag cloth diaper malaysia.

Tarikh tutup pendaftaran pada 1 februari 2012.Sila hebahkan kepada rakan-rakan diblog,facebook,serta tweetkan supaya rakan-rakan anda tahu berkenaan dengan kontest ini.

Memang best ,maka marilah kita beramai-ramai terjah kontest blogger ini .. saya dapat makan tu pun dah okey ..hehehehe (menternak lemak je yekk )

Kontest ini di anjurkan oleh Blog www. azmanisma.com

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

45 Comments:

  1. Panggilan kedua contest sudah bermula!

  2. bes nie..smoga bjaya kak bee..

  3. wahh..kalau menang..mesti best dapat berjalan jauh-jauh nih..

  4. Sejak ada adik yg menetap di sana, dlm sethn hampir 5x juga sentiasa berjln2 ke sana… tp memula excited. bila dah kerap jalan2 dah boring pulak 😛

  5. walopun kami dekat dgn penang island tp encik hasben jrg bawak kami ke sana … bile ada kerja je baru ke sana tido hotel… 😉

    gudluck yer bee ..

  6. good luck…fuhhh,sayapun dah lama rasanya tak ke Pulau Pinang…

  7. nak join juga.. tak kisah la kalau kak bee dah menang.. saya nak juga.. hehe..

  8. saya pun dah join dah pbee….

  9. WAH…NAK JUGAK LAH MCM NIE…

  10. kalau menang contest cuti kat penang jgn lupa melawat sekali kampung pelet restoran puncak mutiara

  11. gud luck Bee….

  12. good luck bee.. kalau menang percutian kat penang, habaq mai. boleh kita berdating-dating an.. hahaha..bahasa apa ni… 🙂

    tiba2 rindu penang lak… rasa mcm nak pindah balik duk sana.. huhuhu…

  13. Pingback: Kontest Blog www.azmanisma.com

  14. Assalam, Gudluck yer kak bee… cayok2… !

  15. waa lumayan hadiahnya bee, good luck!

  16. Saya pernah duduk di Penang selama 5 tahun kerana bapa saya masuk USM. Saya suka mengikuti orang tua pergi lorong kulit dan memancing di Batu Feringgi.

    • lorong kulit terkenal dengan Rope Walk… masa duk penang, tiap2 minggu pi Rope Walk..

      • Ada lagi ke Lorong Kulit skrg ni? Dah lama tak ke Penang..

        • Saya pun hendak bertanya ada lgi kewujudan lorong kulit. apa yang saya tahu ia sudah dipindahkan berdekatan Stadium.

          • tak berapa fhm la soalan… lorong kulit tu mmg wujud. Rope Walk tu kat area2 stadium.. husband cakap situ la lorong kulit sebab husband keje area situ…

            • Masih ada lagi rupanya. Bapa saya suka cari jam antik kerana ketika zamannya tidak mampu beli jadi apabila ada jam antik yang rosak pun akan dibeli dan dihantar baiki semula.

              Saya pula suka cari barang-barang elektronik. Satu sahaja ingatan kalau pergi lorong kulit kalau berhajat beli terus sahaja beli kalau tidak memang sudah sambar.

          • Rope walk yg asal dulu kalau tak salah kat Penang Road di town.. Sekarang dah pindah ke lorong kulit…. dekat dgn stadium… 🙂

  17. Best tu kat Bt. Feringgi. Dulu jadi tempat p dating tuuu… 🙂

  18. HADIAH NYA BEST..
    TAPI SAYA BUKAN ORANG YANG BERTUAH..:p

  19. Ohh Penang negeriku 🙂

  20. wah nak join gak..best hadiahnya..:)
    igtkan nak pergi betul2 td..baru nak tnya bila..bley la kita p bercuti sama2.hehe..

    • kihkih .. jom lah join secara berjemaah yek kutu , bee nak g peneng malas pakai duit sendiri kahkahkah sebab dah biasa situ kalau betul nak melancong pasni teringin nak p langkawi hukhuk ..

      tapi kalau free gini boleh ajeee ..

      lagipun support2 kawan2 buat contest je .hadiah menarik join .

  21. jauh woo nak pergi sana kalau menang nanti..hoho..

  22. jangan x cuba. mudahan PB berjayalah

  23. saya pun nak join..tengah tunggu masa nak buat entri ny

  24. Salam Bee, akak dalam keta nie, on9 guna ipad2 je, maaflah tak sempat nak upload gambar lagi, ni otw balik kg, wiken adik ipar 2 org kahwin.

    btw good luck untuk contest ni 🙂

    • ooo dah nak balik kampung ye .. habis aiman ponteng lah tu ? hikhik ..tk pa lah nanti je pun tak pe..

      bee dah buat entri tu pun .. malas tangguh nanti bee nak balik kampung gak ..

  25. syoknya!! blom pernah pi penang lagi ni!!!!

  26. Ibu Mifzal Arsyad

    penang? menarik gak tuh..nak join gak la mana tau ada luck kan..hehe..good luck bee..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *