family vacation

Nak Bercuti Di Peneng

Saya nak bercuti di peneng pula , boleh tak saya nak memang je kontest ni terus eh Azmanisa ? ehemm .. Dengan ini secara rasminya saya mnegumumkan diri saya sebagai pemenang peserta yang akan masuk bertanding di dalam kontest pertama anjuran Azmanisa.com ini ..

family vacation

Jom tengok hadiahnya apa yekk ..

  1. Menginap 2 hari 1 malam di Holiday Inn Resort Penang + breakfast untuk 2 orang (Feringgi Tower Seaview)Voucher Valid sehingga 9/5/2012)
  2. Makan malam untuk 2 orang di www.enakkl.com.(berharga rm 200)
  3. 3 keping Cloth Diaper berharga rm150 tajaan zigiezag cloth diaper malaysia.

Tarikh tutup pendaftaran pada 1 februari 2012.Sila hebahkan kepada rakan-rakan diblog,facebook,serta tweetkan supaya rakan-rakan anda tahu berkenaan dengan kontest ini.

Memang best ,maka marilah kita beramai-ramai terjah kontest blogger ini .. saya dapat makan tu pun dah okey ..hehehehe (menternak lemak je yekk )

Kontest ini di anjurkan oleh Blog www. azmanisma.com

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

45 thoughts to “Nak Bercuti Di Peneng”

  1. Sejak ada adik yg menetap di sana, dlm sethn hampir 5x juga sentiasa berjln2 ke sana… tp memula excited. bila dah kerap jalan2 dah boring pulak 😛

  2. good luck bee.. kalau menang percutian kat penang, habaq mai. boleh kita berdating-dating an.. hahaha..bahasa apa ni… 🙂

    tiba2 rindu penang lak… rasa mcm nak pindah balik duk sana.. huhuhu…

  3. Pingback: Kontest Blog www.azmanisma.com
            1. Masih ada lagi rupanya. Bapa saya suka cari jam antik kerana ketika zamannya tidak mampu beli jadi apabila ada jam antik yang rosak pun akan dibeli dan dihantar baiki semula.

              Saya pula suka cari barang-barang elektronik. Satu sahaja ingatan kalau pergi lorong kulit kalau berhajat beli terus sahaja beli kalau tidak memang sudah sambar.

  4. wah nak join gak..best hadiahnya..:)
    igtkan nak pergi betul2 td..baru nak tnya bila..bley la kita p bercuti sama2.hehe..

    1. kihkih .. jom lah join secara berjemaah yek kutu , bee nak g peneng malas pakai duit sendiri kahkahkah sebab dah biasa situ kalau betul nak melancong pasni teringin nak p langkawi hukhuk ..

      tapi kalau free gini boleh ajeee ..

      lagipun support2 kawan2 buat contest je .hadiah menarik join .

  5. Salam Bee, akak dalam keta nie, on9 guna ipad2 je, maaflah tak sempat nak upload gambar lagi, ni otw balik kg, wiken adik ipar 2 org kahwin.

    btw good luck untuk contest ni 🙂

    1. ooo dah nak balik kampung ye .. habis aiman ponteng lah tu ? hikhik ..tk pa lah nanti je pun tak pe..

      bee dah buat entri tu pun .. malas tangguh nanti bee nak balik kampung gak ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *