Murtabak sedap di Ampang

Hujan-hujan demam dan tak ada selera nak makan , tapi teringat macam-macam makanan. Sedapnya murtabak disini. Nyummm~ ย Port kedai mamak village di axis atrium ampang. Sedap! Tapi hujan lebat tak boleh keluar untuk beli murtabak. Saya tengok gambar saja , sama dengan kalian.

Murtabak

Gambar di ambil semasa perjumpaan blogger coffee talk yang pertama. Mana tahu kalau ada yang mengidam kena turun ampang la dapatkan murtabak ni.

Pagi tadi nak makan roti canai sangat-sangat , tapi kedai buka lambat jadi tunggu la lepas ambil anak balik dari sekolah agama baru pergi kedai ni. Boleh dia cakap dah tutup buat roti canai. Merajuk ย ah .. terus pergi kedai makcik kelantan beli laksam.

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

21 thoughts to “Murtabak sedap di Ampang”

  1. Nampak macam sedap tp kenalah try sendiri baru tau…hehe

    p.s. setakat ni, ambe tak pernah lagi rase murtabak paling sedap selain murtabak yg geng2 idlan pon pon tu buat kat penang…marveeles!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *