Murtabak sedap di Ampang

Hujan-hujan demam dan tak ada selera nak makan , tapi teringat macam-macam makanan. Sedapnya murtabak disini. Nyummm~  Port kedai mamak village di axis atrium ampang. Sedap! Tapi hujan lebat tak boleh keluar untuk beli murtabak. Saya tengok gambar saja , sama dengan kalian.

Murtabak

Gambar di ambil semasa perjumpaan blogger coffee talk yang pertama. Mana tahu kalau ada yang mengidam kena turun ampang la dapatkan murtabak ni.

Pagi tadi nak makan roti canai sangat-sangat , tapi kedai buka lambat jadi tunggu la lepas ambil anak balik dari sekolah agama baru pergi kedai ni. Boleh dia cakap dah tutup buat roti canai. Merajuk  ah .. terus pergi kedai makcik kelantan beli laksam.

Comments

  1. nampak sedap..lapar nih..haha

  2. Datin Tyka :

    kak bee pernah cuba murtabak singapore?
    lagi sedap. huuuuu

  3. adoi tgok murtabak ni tiba2 terus mengidam.kena ajak en suami p mamak gak nie.harhar

  4. nis kureng murtabak2 ni unless dpt yg betul2 sedap di tekak… ;0

  5. Nampak macam sedap tp kenalah try sendiri baru tau…hehe

    p.s. setakat ni, ambe tak pernah lagi rase murtabak paling sedap selain murtabak yg geng2 idlan pon pon tu buat kat penang…marveeles!

  6. nampak sedap tu..cicah kan kuah bawang lg sedap..hehe

  7. tak suka murtabak, suka roti canai je

  8. Dekat dah tu dengan rumah.. tapi tak pernah sampai lagi.. asik singgah subway dia je kat Axis tu.

  9. waaaaaaaa… cek lak semacam ngidam ni dah malm2 lak tgk murtabak ni.. teringt murtabak bazar ramadan kamunting. tebal.. isi dlam penuh. minta aje nk ayam ke daging atau mix.

  10. Tengok sekali… memang nampak sedap Murtabak tu…. Rasa nak join makan sekali, sekiranya dibenarkan… hehehe

  11. selalu mkn murtabak masa bulan puasa jek..nmpk sedap tuh

  12. mmg sedap je..rasa nak gi sana lg:)

  13. murtabak original ni, lengkap dgn cicahnya. tapi tak ori makan pakai sudu…he he

  14. saya juga suka martabak… jadi pengen mencicipi martabak Malaysia ni 😀

  15. haiyaa lama dah xmakan murtabak..selalu mkan masa puase..hehe

  16. mama3heroo :

    haishhh..tetiba teringin nak makan murtabak pulak..

  17. Alyza Fisol :

    murtabak ni nampak sedap laaaaa… 🙂

  18. Kalau kena rempah dan bahan-bahan memang sedap murtabak. Potong selera apa bila terkunyah kulit telur. 🙂

Speak Your Mind

*