Murah-Murah Di Tesco

Kebanyakkan pembaca blog puanbee ni adalah mak n bapak kan , kalau orang tak kawin lagi tu amat jarang .. titan je kot yang kenal .. maaf titan , selit nama hang sikit .. Antara semua pasaraya korang suka yang mana ? Bagi saya ada 3 jer pasaraya yang dekat disini , tapi paling suka ke tesco .. belanja RM100 penuh peti ais tu .. berbaloi ..

di tesco ampang

Sebenarnya nak cakap lah .. sekarang di secret resepi ada contest menarik.. best nya kalau menang Nikon DS100 tu … contest mudah pulak tu , hanya sertakan sekeping gambar ..semua hadiah pun adalah Nikon ..

secret recepi tesco ampang

Ada juga akhirnya gambar si kakak , kalau tak memang susah lah nak dapat gambar kakak .. pergi Tesco dah lama pun hari yang sama hidupkan lesen kelmarin.Sekarang ni saya suka berangan , bila on laptop saya hanyut baca blog , berita , facebook last2 blog sendiri tertinggal .. hehee tak baik tebiat ni , nanti kena rajin-rajin update , tengah cari momentum balik ..

P.S : Una tak de dalam entri ni , una pergi tadika.

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

12 thoughts on “Murah-Murah Di Tesco

  1. tesco mmg murah2 brg nye kan bee… tp Giant pun Ok jugak

    area nis ni, Econsave le plg dekatt… tp kelmarin cik abe balik dr jepang terus je tuju ke Carrefour sbb dah menghala ke situ :p

    perenggan terkahir tu… mmg slalu terjadi kat nis. tmbah2 pulak tgh buat job utk org ni. lagi la tak dan nak update blog, tp $ masyuk lah :p

  2. Sekeliling rumah saya dipenuhi hypermarket. Ada giant 2 bijik, tesco, jusco,carefour semuanya sekitar 3-5 km dr rumah. tak kira lagi shopping complex dan mall. Tp saya hanya pegi pasaraya kecik je. Bkn apa sgt. Pegi tempat besor ni mcm2 nampak. Niat nak beli tepung ngan gula je tp bila balik, penuh trolley.

  3. Emm masuk contest ke??semoga berjaya..hehe.. Emm baru rajin nk update..minggu lepas jarang beno update yer..hhahahahahaaa..Update ada makna ke???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *