Murah-Murah Di Tesco

Share

Kebanyakkan pembaca blog puanbee ni adalah mak n bapak kan , kalau orang tak kawin lagi tu amat jarang .. titan je kot yang kenal .. maaf titan , selit nama hang sikit .. Antara semua pasaraya korang suka yang mana ? Bagi saya ada 3 jer pasaraya yang dekat disini , tapi paling suka ke tesco .. belanja RM100 penuh peti ais tu .. berbaloi ..

di tesco ampang

Sebenarnya nak cakap lah .. sekarang di secret resepi ada contest menarik.. best nya kalau menang Nikon DS100 tu … contest mudah pulak tu , hanya sertakan sekeping gambar ..semua hadiah pun adalah Nikon ..

secret recepi tesco ampang

Ada juga akhirnya gambar si kakak , kalau tak memang susah lah nak dapat gambar kakak .. pergi Tesco dah lama pun hari yang sama hidupkan lesen kelmarin.Sekarang ni saya suka berangan , bila on laptop saya hanyut baca blog , berita , facebook last2 blog sendiri tertinggal .. hehee tak baik tebiat ni , nanti kena rajin-rajin update , tengah cari momentum balik ..

P.S : Una tak de dalam entri ni , una pergi tadika.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

12 Comments:

  1. Tesco memang murah.. dekat jer ngan rumah nurul.. Tapi kalau nak shopping paling x suka hujung minggu.. ramai orang..

  2. tesco mmg murah2 brg nye kan bee… tp Giant pun Ok jugak

    area nis ni, Econsave le plg dekatt… tp kelmarin cik abe balik dr jepang terus je tuju ke Carrefour sbb dah menghala ke situ :p

    perenggan terkahir tu… mmg slalu terjadi kat nis. tmbah2 pulak tgh buat job utk org ni. lagi la tak dan nak update blog, tp $ masyuk lah :p

  3. tesco kt rumah zie dekat saja.. kdg nk beli barang ajak je cik ang start moto, deras pi.. nk jln kaki pun boleh sbb dekat sgt2…

  4. Sekeliling rumah saya dipenuhi hypermarket. Ada giant 2 bijik, tesco, jusco,carefour semuanya sekitar 3-5 km dr rumah. tak kira lagi shopping complex dan mall. Tp saya hanya pegi pasaraya kecik je. Bkn apa sgt. Pegi tempat besor ni mcm2 nampak. Niat nak beli tepung ngan gula je tp bila balik, penuh trolley.

  5. Emm masuk contest ke??semoga berjaya..hehe.. Emm baru rajin nk update..minggu lepas jarang beno update yer..hhahahahahaaa..Update ada makna ke???

  6. biasa juga belanja barang dapur kat tesco. pbee masuk contest look-a-like ke?

  7. wah!!!! menarik ni! hehehe

  8. DS100 ?? ke d5100?..tesco mmg murah.. 🙂

  9. baru boleh komen…kat sini tak de tesco…tp pasaraya yg suka pergi..pasaraya Cola Agency…mmg berbaloi2…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *