Murah-Murah Di Tesco

Kebanyakkan pembaca blog puanbee ni adalah mak n bapak kan , kalau orang tak kawin lagi tu amat jarang .. titan je kot yang kenal .. maaf titan , selit nama hang sikit .. Antara semua pasaraya korang suka yang mana ? Bagi saya ada 3 jer pasaraya yang dekat disini , tapi paling suka ke tesco .. belanja RM100 penuh peti ais tu .. berbaloi ..

di tesco ampang

Sebenarnya nak cakap lah .. sekarang di secret resepi ada contest menarik.. best nya kalau menang Nikon DS100 tu … contest mudah pulak tu , hanya sertakan sekeping gambar ..semua hadiah pun adalah Nikon ..

secret recepi tesco ampang

Ada juga akhirnya gambar si kakak , kalau tak memang susah lah nak dapat gambar kakak .. pergi Tesco dah lama pun hari yang sama hidupkan lesen kelmarin.Sekarang ni saya suka berangan , bila on laptop saya hanyut baca blog , berita , facebook last2 blog sendiri tertinggal .. hehee tak baik tebiat ni , nanti kena rajin-rajin update , tengah cari momentum balik ..

P.S : Una tak de dalam entri ni , una pergi tadika.

12 Comments

  1. Nurul 8 May 2012 Reply
  2. Ummi Hanie 8 May 2012 Reply
  3. zie fauzi 7 May 2012 Reply
  4. Norasikin 7 May 2012 Reply
  5. Hafizul 6 May 2012 Reply
  6. Denaihati 6 May 2012 Reply
  7. mama adam 6 May 2012 Reply
  8. syamila 6 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 6 May 2012 Reply
      • syamila 6 May 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.