Murah ! Anti – slip sock , toddler stoking , pre walker comel

Kalau anda mencari Anti – slip sock , toddler stoking , pre walker murah-murah di Malaysia ini  lah tempatnya. Design anti-slip sock ini lain sikit dari stokin yang nampak di luar sana. Harga tentulah murah-murah saya jual. Saya dah buat carian internet  sendiri  harga saya masih rendah lagi. Part paling best stokin baby ni comel. Saya beli stokin baby biasa je pun di butik baby di luar sana .. satu berbelas-belas. Kalau ada design katun-katun comel ni lagi lah kan.

Ciri-ciri hebat anti-slip sock untuk toddler ini …

  • Mempunyai tapak getah , mengelakkan lincin untuk anak-anak yang baru bertatih ( bejalan ) atau biasa mak-mak panggil pre-walker shoes kan ?
  • Design menarik selain corak kartun , ianya di jahit kemas dengan pvc di bahagian depan seolah-olah kasut. Tetapi inya stokin.
  • Stokin panjang dan tebal , sesuai di pakaikan kepada anak kecil ketika kita berjalan jauh , bawa anak keluar dari rumah , ke tempat yang mempunyai hawa dingin.
  • Baby akan begaya hebat dengan harga yang murah.

Harga cuma RM10.00 pos tambah RM6 / RM9 untuk sabah sarawak.

Contoh seperti di dalam gambar.

1- Anti - slip sock , toddler stoking , shoe floor socks , tight shoes cartoon baby

Jangan lupa like fanpage butikbabyboo juga .. selain stokin butikbabyboo menjual baju tidur ( pajamas ) dress , baju kanak-kanak lelaki dan perempuan , set dan selalu ada sale dan contest. Kebanyakkan baju kanak-kanak di datangkan dengan tema kartun kesukaan anak-anak iaitu Sofia The First , Mickey Mouse , Minion , Upin dan Ipin , Princess dan banyak lagi …..

2-Anti - slip sock , toddler stoking , shoe floor socks , tight shoes cartoon baby

RM10.00 – whatsapp warna sock : 011-19910371

3-Anti - slip sock , toddler stoking , shoe floor socks , tight shoes cartoon baby

RM10.00 – whatsapp warna sock : 011-19910371 4Anti - slip sock , toddler stoking , shoe floor socks , tight shoes cartoon babyRM10.00 – whatsapp warna sock : 011-19910371

Dah tentu anak sendiri dapat ke semua design stokin anti slip dengan corak kartun ni .. serius comey tak tahan melihatnya .. dah lah comel murah pulak tu stokin ni …… Anti - slip sock , toddler stoking , shoe floor socks , tight shoes cartoon baby

 

RM10.00 – whatsapp warna sock : 011-19910371

Mommy , ibu , ayah , papa dan mama jom like page .. selalu ada contest di sana. 🙂

Like fanpage : Butikbabyboo

Follow instagram : @Butikbabyboo

Comments

  1. ihhh..lucu-lucu sekali.

  2. wow lawa lawa dan comel comel nih

  3. Ok..murah dan sangat cute..hehe

  4. cutenya… tp anak2 jenis tak suka berstoking….

  5. Sangat murah dan comel!.

  6. cutenyer sock ni 🙂

Speak Your Mind

*