Model Ibu

 

Sejak dua menjak ni , menjadi2 tabiat bergaya si laila madihah ni. Bukan main ngalahkan ibu dia … huhu … keuntungan butik ibu di bahagikan dengan dia tau ….   tapi okay lah .. baju yang dia pakai semua laris. Murah rezeki … hik2 .. Allhamdulillah ..

2014-02-28 12.42.01

Baju di atas bukan dari butik ibu dia … beli kat kedai biasa je .. baju2 di bawah semua baju yang saya jual. Tapi jangan tanya lah .. semua sold out .. neihi .. tak ada stok ye ..

2014-03-05 17.16.59

2014-03-20 13.43.45

2014-03-20 13.44.02

2014-03-20 13.48.38

2014-03-26 16.29.47

Laila Madihah dengan Damia. Entah lupa juga .. bila saya beranak kan kembar ni .. hee .. mereka sepupu memerangkap best friend memerangkap idola kepada diri masing-masing. Damia muda setahun dari Laila .. 🙂

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

12 Comments:

  1. tomei…. pandai model kecik ni bergaya

    ehemm.. cik abg ku dah nyebut2 anak gegirl lak. aduhhhh

  2. Suka bergambar ye 🙂
    Boleh didik dari muda-muda ni kak.

  3. Comel.. Kecik2 dah pandai bergaya.. Suka ambik gambar budak2 yang rajin pose camni.. Hihi

  4. Cukup pandai bergaya dak Laila nih..

  5. Cantik-cantik sekali bajunya, yang memaki pun sangat cantik.pandai bergaya pula.

  6. muhammad hizwan

    wah… kecik2 dah pandai bergaya. Besar nnt jadi model la!

  7. kalau dia minat jd model ni kenapa tak daftarkan laila kt mana2 agensi.. mana tau sikit hari boleh jd model iklan susu ke… btw.comel aihhh anak dara sorg ni… 🙂

  8. Comelnya gambar anak kecil tu.. Dua dua pun comel. Ditambah lagi dengan pandai bergaya…

  9. wow ada bakat jadi model nih

  10. Anak dara faham sangat. Melaram kerjanya. 🙂

  11. Wah Puan bee.. Anak puan kecil-kecil dah pandai possing yer… Comey… hehehe

Leave a Reply to akubiomed Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *