Mivva Beauty Box – Review Beauty Box Mac 2013

Fenomena Beauty Box dah pun singgah di Malaysia . Rata-rata wanita dan remaja di luar sana suka sangat dengan Beauty Box . Lain syarikat lain produk yang di isi di dalam kotak kecantikkan tersebut. Dan Mivva.com adalah salah satu penyedia Beauty Box dengan harga serendah RM38 setiap bulan. Barangan yang di masukkan ke dalam kotak tersebut bukan la sample semata. Puas hati juga ..

Mivva beauty box

Apa ada dalam ” Beauty Box “

  1. Kotak yang di penuhi dengan pelbagai produk kecantikkan.
  2. Kotak comel dengan harga yang menawan lebih murah dari harga asal.
  3. Pengguna boleh cuba dahulu dan kemudian jika suka boleh pula beli produk dengan harga asal.
  4. Di dalam kotak ini juga terdapat kumpun-kupon diskaun yang menarik.
  5. Barangan atau produk yang di beri setiap bulan adalah berlainan mengikut “Beauty Profile” yang telah di isi oleh pelanggan.
  6. Amat sesuai jika ingin di jadikan hadiah setiap bulan kepada insan tersayang.
  7. Kebanyakkan produk adalah dari jenama terkenal.

review beauty box

Konsep Beauty Box ataupun kotak kecantikan ini adalah memberi peluang kepada pengguna untuk mencuba produk dari jenama tertentu tanpa perlu membeli dengan harga asal produk tersebut.

Kerana kebiasaan wanita membeli produk 1 set , tetapi tak semua produk itu sesuai dengan kulit muka kita.

Jadi ini adalah Beauty Box dari Mivva.com edisi Mac 2013 , setiap bulan lain produk di dalam kotak tersebut. Dan ianya berbaloi-baloi ..

Mari selongkar Beauty Box bulan mac dari Mivva.com ..  dengan RM38 sahaja kita boleh dapat semua produk di bawah .. percaya tak ? percayalaaaaahhhh … Nak juga SUBCRIBE MIVVA.COM sekarang klik linik —  MIVVA.COM

mivva beauty box

Voucher 🙂

2013-03-12 08.55.33

SECRETLEAFT PURE SERIES 01  —- paling suka 🙂

RM75 for 15ml

[Dalam beauty box dapat 15 ml juga]

2013-03-12 08.58.21

MURAD HYBRIDS SKIN PERFECTING PRIMER DEWY FINISH    — > paling suka 🙂

RM150 for 30 ml

[ Dalam beauty box ada 5ml sahaja ]

2013-03-12 08.57.53

BEAUTYMATE PURIFYING AND BRIGHTENING NANO LOTION

RM49.90 for 100 ml

[Dalam beuty box dapat 100ml juga]

2013-03-12 08.57.45

URIAGE HYSEAC CLEANSING GEL

RM61.90 for 150ml

[Dalam beauty box fapat 50 ml]

2013-03-12 08.56.28

ESLLON BIO-GEL EYE MASK

RM59 FOR 5 pcs

[Dalam beauty box dapat 1 pcs]

Walaupun harga untuk setiap produk mahal , tetapi kita cuma perlu bayar RM38 sahaja…. 

Dan .. itu sahaja .. seronok juga kalau tiap-tiap bulan dapat Beauty Box ini dari orang tersayang , baru la tak ada bini bau bawang lagi  🙂 Jika berminat .. apa lagi  — > Nak juga SUBCRIBE MIVVA.COM sekarang klik linik —  MIVVA.COM

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

28 thoughts to “Mivva Beauty Box – Review Beauty Box Mac 2013”

  1. First time dgr jugakk… Haha… Mcm best je tp nis ni x berapa rajin apply krim itu, krim ini. Paling2 pun pncuci muka, krim kolagen safi rania tu n bedak arab.. Haha

  2. Pingback: Jom Join Segmen Aku Seorang Surirumah
  3. tak tahu kenapa tyka tak suka benda-benda macam ni… mak nak belikan pencuci muka, tyka tak nak.. entah, cantik tu nak cantik. tapi tak reti guna semua semua ni.. takut..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *