Mivva Beauty Box – Review Beauty Box Mac 2013

Fenomena Beauty Box dah pun singgah di Malaysia . Rata-rata wanita dan remaja di luar sana suka sangat dengan Beauty Box . Lain syarikat lain produk yang di isi di dalam kotak kecantikkan tersebut. Dan Mivva.com adalah salah satu penyedia Beauty Box dengan harga serendah RM38 setiap bulan. Barangan yang di masukkan ke dalam kotak tersebut bukan la sample semata. Puas hati juga ..

Mivva beauty box

Apa ada dalam ” Beauty Box “

  1. Kotak yang di penuhi dengan pelbagai produk kecantikkan.
  2. Kotak comel dengan harga yang menawan lebih murah dari harga asal.
  3. Pengguna boleh cuba dahulu dan kemudian jika suka boleh pula beli produk dengan harga asal.
  4. Di dalam kotak ini juga terdapat kumpun-kupon diskaun yang menarik.
  5. Barangan atau produk yang di beri setiap bulan adalah berlainan mengikut “Beauty Profile” yang telah di isi oleh pelanggan.
  6. Amat sesuai jika ingin di jadikan hadiah setiap bulan kepada insan tersayang.
  7. Kebanyakkan produk adalah dari jenama terkenal.

review beauty box

Konsep Beauty Box ataupun kotak kecantikan ini adalah memberi peluang kepada pengguna untuk mencuba produk dari jenama tertentu tanpa perlu membeli dengan harga asal produk tersebut.

Kerana kebiasaan wanita membeli produk 1 set , tetapi tak semua produk itu sesuai dengan kulit muka kita.

Jadi ini adalah Beauty Box dari Mivva.com edisi Mac 2013 , setiap bulan lain produk di dalam kotak tersebut. Dan ianya berbaloi-baloi ..

Mari selongkar Beauty Box bulan mac dari Mivva.com ..  dengan RM38 sahaja kita boleh dapat semua produk di bawah .. percaya tak ? percayalaaaaahhhh … Nak juga SUBCRIBE MIVVA.COM sekarang klik linik —  MIVVA.COM

mivva beauty box

Voucher 🙂

2013-03-12 08.55.33

SECRETLEAFT PURE SERIES 01  —- paling suka 🙂

RM75 for 15ml

[Dalam beauty box dapat 15 ml juga]

2013-03-12 08.58.21

MURAD HYBRIDS SKIN PERFECTING PRIMER DEWY FINISH    — > paling suka 🙂

RM150 for 30 ml

[ Dalam beauty box ada 5ml sahaja ]

2013-03-12 08.57.53

BEAUTYMATE PURIFYING AND BRIGHTENING NANO LOTION

RM49.90 for 100 ml

[Dalam beuty box dapat 100ml juga]

2013-03-12 08.57.45

URIAGE HYSEAC CLEANSING GEL

RM61.90 for 150ml

[Dalam beauty box fapat 50 ml]

2013-03-12 08.56.28

ESLLON BIO-GEL EYE MASK

RM59 FOR 5 pcs

[Dalam beauty box dapat 1 pcs]

Walaupun harga untuk setiap produk mahal , tetapi kita cuma perlu bayar RM38 sahaja…. 

Dan .. itu sahaja .. seronok juga kalau tiap-tiap bulan dapat Beauty Box ini dari orang tersayang , baru la tak ada bini bau bawang lagi  🙂 Jika berminat .. apa lagi  — > Nak juga SUBCRIBE MIVVA.COM sekarang klik linik —  MIVVA.COM

Comments

  1. Mujurlah isteri saya tak pandai make up menda2 macam ni..haha

  2. staibaqhang :

    nampak kat mem besaq… masalah nih…. wkwkwkw

  3. eye mask dia tuh mcm best aje.

  4. mama3heroo :

    wah,,menarik jgk beauty box ni bee..

  5. First time dgr jugakk… Haha… Mcm best je tp nis ni x berapa rajin apply krim itu, krim ini. Paling2 pun pncuci muka, krim kolagen safi rania tu n bedak arab.. Haha

  6. bini bau bawang.. hihihi.. baikla bau minyak cap kapak..

  7. ini makcik-makcik mesti suka..

  8. hum pestime dgr n tahu jenama ni.. tapi mmg terbaik la harga dlam 1 kotak.. ngeh ngeh nak try tapi dah nak dekat besalin ni.. sure xleh pakai lagi..

  9. cool.. all d products terutama losyen purifying and bright tuh
    bagus guna bee… Kena beli sendiri ekk.. suruh bee belikan ler.kih3..

  10. Puan Bardboo :

    Bard ketinggalan keretapi sungguh ni. Baru first time tahu pasal beauty box ni. Huhu

  11. Datin Tyka :

    tak tahu kenapa tyka tak suka benda-benda macam ni… mak nak belikan pencuci muka, tyka tak nak.. entah, cantik tu nak cantik. tapi tak reti guna semua semua ni.. takut..huhu

  12. ini info menarik bagi kalangan perempuan khususnya mereka2 yang suka mempercantik diri

  13. bagi wanita2 yg nak maintain cantik, macam sesuai dari segi komitmen RM bulanan.

  14. macam pernah nampak je. erk…mungkin isteri pernah beli kot.

  15. Bahaya ni..hehehee

  16. cam best je.. murah pun murah.. sesuai utk org yg budjet tp nak produk mahal.. hehe

  17. Oneblogsocial :

    Syarat dengan perempuan

  18. wah, oklah tu rm38 je.. menarik.. tapi saya ni, berapa lama nak habis pun tak tau.. haha

Trackbacks

  1. […] Tak stress ke jadi surirumah? Itulah tajuk entri saya sebelum ini. Dan atas cadangan Puan Bee dalam entri tersebut, saya akan jadikan benda ini sebagai satu segmen khas untuk surirumah-surirumah di luar sana. Anda join segmen ini, dan berpeluang untuk memenangi Mivva Beauty Box. Apa itu Mivva Beauty Box? Hah saya pun baru tahu pasal benda ni setelah baca di SINI. […]

  2. Jom Join Segmen Aku Seorang Surirumah says:

    […] Tak stress ke jadi surirumah? Itulah tajuk entri saya sebelum ini. Dan atas cadangan Puan Bee dalam entri tersebut, saya akan jadikan benda ini sebagai satu segmen khas untuk surirumah-surirumah di luar sana. Anda join segmen ini, dan berpeluang untuk memenangi Mivva Beauty Box. Apa itu Mivva Beauty Box? Hah saya pun baru tahu pasal benda ni setelah baca di SINI. […]

  3. […] diri sendiri atau pun hadiah dari orang tersayang – Ayat saja nak hadiah dari abe .. belikan Beauty Box ni pun ok. Shopping itu indah ~ tak kira window shopping saja ke […]

Speak Your Mind

*