MIVVA Beauty Box … Lagiiii !

Kotak Mivva ni tiba-tiba je sampai di depan rumah … terima kasih MIVVA … Diorang kasi untuk review , alahai mak budak tengah malas nak ber make up bagai … macam mana nak review ni ? hahhaa …  tapi jujur nih .. suka lip gloss , eye shadow dan mask dia … memang hari pertama sampai dah test ..

aliya

Bila ibu test … diorang pun nak test ..

Produk liese tu memang tak pakai … rambut tengah rosak .. buat rebonding punya pasal . Ubat tak sesuai kot .. terus rambut gugur tak henti-henti .. jadi kita lanting pada pembaca kita di facebook . Kemain suka diorang kan … Mivva beri pada saya , saya beri pada orang … berkongsi keseronokkan gitu …. 

beauty box .. mivva

Nak berjimat dan berseronok dengan  make up ???

Ini lah cara nya , apa tak seronok ke ? tiap-tiap bulan kita hanya melabur hanya RM38 untuk produk kecantikkan kita , yang mana rasa nak pakai kita pakai , tak pakai beri je pada kawan-kawan … kan seronok tu ….

untuk info , semua produk di dalam kotak di atas …  (Kotak jun)

  • Skin 79 mini rose lip gloss RM 16. 90
  • Liese bubble hair color RM 38
  • Beauty mate black pearl & calendula officinais whittening nano mask RM 49.90 ( untuk 7 pcs , tp dapat 1 je la )
  • Enuca eye essential quad RM88

Cuba kira .. RM38 je dapat semua tu  eheeemmm~ best kan ?

Nak jugak ? daftar sini … mivva beauty – subcribe laju-laju …

12 Comments

  1. NJ 11 June 2013 Reply
  2. Edi - Aura Ide 9 June 2013 Reply
  3. Bidadari 9 June 2013 Reply
  4. Ummi Hanie 7 June 2013 Reply
  5. Denaihati 7 June 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 7 June 2013 Reply
  6. JMR 7 June 2013 Reply
  7. diana 7 June 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 7 June 2013 Reply
  8. akubiomed 7 June 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.