MIVVA Beauty Box … Lagiiii !

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kotak Mivva ni tiba-tiba je sampai di depan rumah … terima kasih MIVVA … Diorang kasi untuk review , alahai mak budak tengah malas nak ber make up bagai … macam mana nak review ni ? hahhaa …  tapi jujur nih .. suka lip gloss , eye shadow dan mask dia … memang hari pertama sampai dah test ..

aliya

Bila ibu test … diorang pun nak test ..

Produk liese tu memang tak pakai … rambut tengah rosak .. buat rebonding punya pasal . Ubat tak sesuai kot .. terus rambut gugur tak henti-henti .. jadi kita lanting pada pembaca kita di facebook . Kemain suka diorang kan … Mivva beri pada saya , saya beri pada orang … berkongsi keseronokkan gitu …. 

beauty box .. mivva

Nak berjimat dan berseronok dengan  make up ???

Ini lah cara nya , apa tak seronok ke ? tiap-tiap bulan kita hanya melabur hanya RM38 untuk produk kecantikkan kita , yang mana rasa nak pakai kita pakai , tak pakai beri je pada kawan-kawan … kan seronok tu ….

untuk info , semua produk di dalam kotak di atas …  (Kotak jun)

  • Skin 79 mini rose lip gloss RM 16. 90
  • Liese bubble hair color RM 38
  • Beauty mate black pearl & calendula officinais whittening nano mask RM 49.90 ( untuk 7 pcs , tp dapat 1 je la )
  • Enuca eye essential quad RM88

Cuba kira .. RM38 je dapat semua tu  eheeemmm~ best kan ?

Nak jugak ? daftar sini … mivva beauty – subcribe laju-laju …

Comments

  1. Memang best.. dah banyak beautybox2 macam ni kat msia… pilih je.. 🙂

  2. Untung saya lelaki, jadi gak begitu ribet urusan ini!

  3. uii 38 je dah dapat semua tu. kene rembat ni sebelum offer habis. huhu

  4. murah gak kan.. tapi aku ni ikut mood klo nk mekap bagai. hehehhe

  5. yg mana taknak tu pass je sini… hehe

  6. kalau produk lelaki dah mengecek dah ni…heee.

  7. kecik2 dh pndai bermake up ni..hehe

  8. tak pernah cuba lagi produk jenama ni..
    nak kena jenguk nih

  9. Nampak seksi bibir anak dara Puan Bee. 🙂

Speak Your Mind

*