Minta tolong like gambar una join contest aksi makan !

Share
ENTRY MELEKAT SEHINGGA 19/2/2011
Salam pagi jumaat buat semua pembaca blog ni…
Bee ada join contest kak yanmieonline.com klik link tu kalau nak tengok !
kalau sudi kepada sesipa yang ada facebook tu boleh tolong like gambar una tak ?
boleh lah yer…

Bee pertaruhkan gambar una tengah makan cendol hehee…..
Cara-cara untuk like :
  1. mula-mula haruslah klik link ini dulu , kemudian ikut je step seperti didalam gambar tersebut…
  2. Dah like tinggalkan komen yer 🙂

TERIMA KASIH DAUN KELADI…

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

7 Comments:

  1. salam ziarah di pagi isnin

  2. bee..saya x dapat like la..knape tah..nak cuba skali lg ye.. 🙂

  3. aihhh dah kuar untuk vote yaaa?

  4. akak..cmne nk like?noni da try byk kli..xd jmpe like.ajr pleese…nk vote for una!

  5. rizwan's sweetheart

    fda takde fb plk. klu tak, boleh tlg like

  6. Akak pun dah klik LIKE juga.Gud luck.

  7. ellen dah like Una…Good luck Bee..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *