Minta tolong like gambar una join contest aksi makan !

Minta tolong like gambar una join contest aksi makan !

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
ENTRY MELEKAT SEHINGGA 19/2/2011
Salam pagi jumaat buat semua pembaca blog ni…
Bee ada join contest kak yanmieonline.com klik link tu kalau nak tengok !
kalau sudi kepada sesipa yang ada facebook tu boleh tolong like gambar una tak ?
boleh lah yer…

Bee pertaruhkan gambar una tengah makan cendol hehee…..
Cara-cara untuk like :
  1. mula-mula haruslah klik link ini dulu , kemudian ikut je step seperti didalam gambar tersebut…
  2. Dah like tinggalkan komen yer 🙂

TERIMA KASIH DAUN KELADI…

Comments

  1. ~~su manje~~~ :

    salam ziarah di pagi isnin

  2. mrs.sabri :

    bee..saya x dapat like la..knape tah..nak cuba skali lg ye.. 🙂

  3. sw33tdarling :

    aihhh dah kuar untuk vote yaaa?

  4. akak..cmne nk like?noni da try byk kli..xd jmpe like.ajr pleese…nk vote for una!

  5. rizwan's sweetheart :

    fda takde fb plk. klu tak, boleh tlg like

  6. Akak pun dah klik LIKE juga.Gud luck.

  7. ellen dah like Una…Good luck Bee..hehe

Speak Your Mind

*