Minta tolong like gambar una join contest aksi makan !

ENTRY MELEKAT SEHINGGA 19/2/2011
Salam pagi jumaat buat semua pembaca blog ni…
Bee ada join contest kak yanmieonline.com klik link tu kalau nak tengok !
kalau sudi kepada sesipa yang ada facebook tu boleh tolong like gambar una tak ?
boleh lah yer…

13012011566 - Minta tolong like gambar una join contest aksi makan !

Bee pertaruhkan gambar una tengah makan cendol hehee…..
Cara-cara untuk like :
  1. mula-mula haruslah klik link ini dulu , kemudian ikut je step seperti didalam gambar tersebut…
  2. Dah like tinggalkan komen yer 🙂

una - Minta tolong like gambar una join contest aksi makan !

una2 - Minta tolong like gambar una join contest aksi makan !

TERIMA KASIH DAUN KELADI…

Please follow and like us:
follow subscribe - Minta tolong like gambar una join contest aksi makan !0

7 Comments

  • ~~su manje~~~

    14/02/2011 at 4:14 AM Reply

    salam ziarah di pagi isnin

  • mrs.sabri

    11/02/2011 at 3:01 PM Reply

    bee..saya x dapat like la..knape tah..nak cuba skali lg ye.. 🙂

  • sw33tdarling

    11/02/2011 at 6:55 AM Reply

    aihhh dah kuar untuk vote yaaa?

  • Nonie

    11/02/2011 at 6:24 AM Reply

    akak..cmne nk like?noni da try byk kli..xd jmpe like.ajr pleese…nk vote for una!

  • rizwan's sweetheart

    11/02/2011 at 4:47 AM Reply

    fda takde fb plk. klu tak, boleh tlg like

  • Jieda

    11/02/2011 at 4:36 AM Reply

    Akak pun dah klik LIKE juga.Gud luck.

  • Ellen

    11/02/2011 at 3:15 AM Reply

    ellen dah like Una…Good luck Bee..hehe

Post a Comment