Minta tolong like gambar una join contest aksi makan !

ENTRY MELEKAT SEHINGGA 19/2/2011
Salam pagi jumaat buat semua pembaca blog ni…
Bee ada join contest kak yanmieonline.com klik link tu kalau nak tengok !
kalau sudi kepada sesipa yang ada facebook tu boleh tolong like gambar una tak ?
boleh lah yer…

Bee pertaruhkan gambar una tengah makan cendol hehee…..
Cara-cara untuk like :
  1. mula-mula haruslah klik link ini dulu , kemudian ikut je step seperti didalam gambar tersebut…
  2. Dah like tinggalkan komen yer 🙂

TERIMA KASIH DAUN KELADI…

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

7 thoughts to “Minta tolong like gambar una join contest aksi makan !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *