Mini forum #SBB2013

Seperti semua orang tahu , 26 Januari 2013 berlangsungnya satu majlis pertemuan di antara blogger dari 3 buah negara anjuran Denaihati Network. Sangat meriah , sangat berharga bagi semua blogger yang turun untuk memeriahkan majlis tersebut.

Saya akan tulis 2-3 artikel mungkin untuk blogger yang tidak dapat hadir menghayati detik-detik di sana. Malangnya saya tidak mempunyai peralatan video yang canggih , kalau tidak dah boleh buat VLOG . Tahun depan insyallah ..doakan rezeki blog puanbee.com melimpah ruah boleh lah sambar peralatan untuk buat video pula. Dan seharusnya perkara begini perlu ada team nya tersendir (kalau buat seorang agak payah ).

Tahun depan minta Denaihati Network sediakan Live streaming. ๐Ÿ™‚

blogger 3 negara bergabung

Acara majlis di mulakan dengan pendaftaran , dan peyampaian sepatah kata oleh Tuan Amir pengasas Denaihati.com dan di selang selikan dengan penyampaian hadiah cabutan bertuah serta forom mini ini.

sbb2013

Kujie2.com , Beutiful Nara , Ustaz berbicara bagaimana menulis blog menjadi blog hebat , mempunyai traffic yang tinggi dan sedikit usik-usik mengenai tatasusila menulis blog. Intipatinya … semua boleh jadi hebat dengan cara yang betul.

  1. Kujie2 – elakkan buat perkara yang kita rasa orang tak suka dan kita tak suka.
  2. Beutifulnara – hari-hari refresh tengok traffic itu adalah normal.
  3. Ustaz Noehas.com – Tulis dengan gaya sendiri , bahasa ringkas lebih mudah mendapat tempta di hati pembaca.

Dan ya .. pengacara majlis ini adalah abang ensem yang juga blogger hebat di dalam bidang hartanah.

sbb2013

Kak kujie pandang i .. sebab tu letak gambar ni boleh ? hehe

blogger mencerita kan pengalaman masing2

Blogger Dari indonesia yang di kenali sebagai Bang iwan , juga berkongsi cerita mengenai blog beliau . Cik yuyu zulaikha dan juga Amanz.my juga sama2 bercerita bagaimana blog mereka mula di kenali ramai. Dan korang mesti kenal Broframestone bertindak sebagai orang tengah.

Pendek kata .. di dalam kemerihan perjumpaan ada isi yang bermanfaat di kongsikan.

38 Comments

  1. Aku Penghibur 4 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 18 February 2013 Reply
  2. Hanif Menhad 3 February 2013 Reply
  3. Aiman Aziz 2 February 2013 Reply
  4. namzaman 31 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 18 February 2013 Reply
  5. Ummi Hanie 30 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 18 February 2013 Reply
  6. muazfaris 29 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 18 February 2013 Reply
  7. sensasi2020 29 January 2013 Reply
  8. Denaihati 29 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 18 February 2013 Reply
  9. iAwani 28 January 2013 Reply
  10. Izzuddin Fauzi 28 January 2013 Reply
    • Kujie 28 January 2013 Reply
  11. Bro Framestone 28 January 2013 Reply
  12. papa mifz 28 January 2013 Reply
  13. Rabia Sensei 28 January 2013 Reply
  14. sangsuri 28 January 2013 Reply
  15. zie fauzi 28 January 2013 Reply
  16. Arrazi 28 January 2013 Reply
  17. syaifuddin alias 27 January 2013 Reply
  18. akubiomed 27 January 2013 Reply
  19. lensablogger 27 January 2013 Reply
  20. leeza dayasari 27 January 2013 Reply
  21. Katak Comel 26 January 2013 Reply
  22. Travel-Zoom 26 January 2013 Reply
  23. hazwanhairy 26 January 2013 Reply
  24. kozumi ro 26 January 2013 Reply
  25. Shahrul 26 January 2013 Reply
  26. azrijohan 26 January 2013 Reply
  27. ciklaili.com 26 January 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.