Mini forum #SBB2013

Share

Seperti semua orang tahu , 26 Januari 2013 berlangsungnya satu majlis pertemuan di antara blogger dari 3 buah negara anjuran Denaihati Network. Sangat meriah , sangat berharga bagi semua blogger yang turun untuk memeriahkan majlis tersebut.

Saya akan tulis 2-3 artikel mungkin untuk blogger yang tidak dapat hadir menghayati detik-detik di sana. Malangnya saya tidak mempunyai peralatan video yang canggih , kalau tidak dah boleh buat VLOG . Tahun depan insyallah ..doakan rezeki blog puanbee.com melimpah ruah boleh lah sambar peralatan untuk buat video pula. Dan seharusnya perkara begini perlu ada team nya tersendir (kalau buat seorang agak payah ).

Tahun depan minta Denaihati Network sediakan Live streaming. 🙂

blogger 3 negara bergabung

Acara majlis di mulakan dengan pendaftaran , dan peyampaian sepatah kata oleh Tuan Amir pengasas Denaihati.com dan di selang selikan dengan penyampaian hadiah cabutan bertuah serta forom mini ini.

sbb2013

Kujie2.com , Beutiful Nara , Ustaz berbicara bagaimana menulis blog menjadi blog hebat , mempunyai traffic yang tinggi dan sedikit usik-usik mengenai tatasusila menulis blog. Intipatinya … semua boleh jadi hebat dengan cara yang betul.

  1. Kujie2 – elakkan buat perkara yang kita rasa orang tak suka dan kita tak suka.
  2. Beutifulnara – hari-hari refresh tengok traffic itu adalah normal.
  3. Ustaz Noehas.com – Tulis dengan gaya sendiri , bahasa ringkas lebih mudah mendapat tempta di hati pembaca.

Dan ya .. pengacara majlis ini adalah abang ensem yang juga blogger hebat di dalam bidang hartanah.

sbb2013

Kak kujie pandang i .. sebab tu letak gambar ni boleh ? hehe

blogger mencerita kan pengalaman masing2

Blogger Dari indonesia yang di kenali sebagai Bang iwan , juga berkongsi cerita mengenai blog beliau . Cik yuyu zulaikha dan juga Amanz.my juga sama2 bercerita bagaimana blog mereka mula di kenali ramai. Dan korang mesti kenal Broframestone bertindak sebagai orang tengah.

Pendek kata .. di dalam kemerihan perjumpaan ada isi yang bermanfaat di kongsikan.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

38 Comments:

  1. Pingback: Sepetang Bersama Blogger 2013

  2. Pingback: Review Samsung Galaxy tab 2 7.0 oleh seorang pengguna instagram tegar | Puanbee.com | Diari Ibunda

  3. seronoknye dapat pergi…tahun nie tak dapt pergi..tahun depan bru nk pergi insyaALLAH

  4. Meriahnya sbb2013, saya pun nak join jugk la next time… tp mcmne yer?

  5. Meriah je nampak #SBB2013 ni. Teringin nak pegi tapi…..

  6. Assalammualaikum wbt.. salam ukhuwah… i m new blogger.. Harap mendapat tunjuk ajar dari anda untuk menjadi blogger yg baik agar dapat memberi menafaat kepada ummah..

  7. sape laa bakal team puanbee tu nanti ye… 😉

  8. lepas ini giliran akak pulak kasi mini forum.. ada gaya cam gitu la.

  9. pasti teruja dpt hadir, dpt apa hadiah yg special.?

  10. terima kasih kembali kerana dapat hadir pbee, meriahkan majlis dan juga entri khas ni. idea pbee tahun depan live streaming, insyaAllah.

  11. wow .. saya cuma dapat saksikan gambar-gambar. Next SBB, pasang tekad untuk join.

  12. Ada bersama serta 🙂 Kalau perasan dalam mini forum pertama -> org terakhir tanya soalan -> itulah kome…

  13. xde orang kenal pun orang tengah tue he…23x entah, siapalah dia tue ek

  14. selain dapat berjumpa rakan2 blogger, dapat juga ilmu kan…bestnya…rugi tak join…huhu

  15. Betul. Lagi best kalau ada video atau live streaming. At least saper yang tak dapat hadir boleh dapat manfaat. pada masa yang sama, apa2 info yang tertinggal bolehlah refer balik, ye dak.

  16. bestnye beee… huhuhu sedeyy suri x dpt join. segan sebnrnya nk join sbb blm lg dikira blogger bebnor kot suri ni… al maklum ler… trafik ciput x mcm bee (padahal usia blog kita lbh krg jek kan bee… huhuhuhu… kagum ngan komitment bee… wish suri pon ada strength mcm bee jgk… doakan suri yea bee… 🙂

    hrp suatu hari nnt suri pon ada kesempatan untuk join mjlis2 sebegitu…

  17. takde yg ambil video ke mini forum ni…kesian kami2 yg xdpt join ni… 🙁

  18. sedihnya tak dapat join

  19. saya tak dapat g …sedeyyyy

  20. Sempat lagi buat live blogging.

  21. muncul satu lagi selebriti…

  22. cepatnyer update..
    remember me????
    haaaaa

  23. update dpn aku tu..x menahan..untgla hp power..ahaha

  24. best juga forum Social Media Awards 2013

  25. sepantas kilat..hehe…best2 tadi..

  26. ahak…sempat mengupdate juga puanbee ni ya^^

  27. macam meriah je makanan nampak…

  28. Laju betul puanbee update blog 🙂

  29. tak sabar nak baca pengalaman para blogger berkumpul di SBB 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *