Mini forum #SBB2013

Seperti semua orang tahu , 26 Januari 2013 berlangsungnya satu majlis pertemuan di antara blogger dari 3 buah negara anjuran Denaihati Network. Sangat meriah , sangat berharga bagi semua blogger yang turun untuk memeriahkan majlis tersebut.

Saya akan tulis 2-3 artikel mungkin untuk blogger yang tidak dapat hadir menghayati detik-detik di sana. Malangnya saya tidak mempunyai peralatan video yang canggih , kalau tidak dah boleh buat VLOG . Tahun depan insyallah ..doakan rezeki blog puanbee.com melimpah ruah boleh lah sambar peralatan untuk buat video pula. Dan seharusnya perkara begini perlu ada team nya tersendir (kalau buat seorang agak payah ).

Tahun depan minta Denaihati Network sediakan Live streaming. ๐Ÿ™‚

blogger 3 negara bergabung

Acara majlis di mulakan dengan pendaftaran , dan peyampaian sepatah kata oleh Tuan Amir pengasas Denaihati.com dan di selang selikan dengan penyampaian hadiah cabutan bertuah serta forom mini ini.

sbb2013

Kujie2.com , Beutiful Nara , Ustaz berbicara bagaimana menulis blog menjadi blog hebat , mempunyai traffic yang tinggi dan sedikit usik-usik mengenai tatasusila menulis blog. Intipatinya … semua boleh jadi hebat dengan cara yang betul.

  1. Kujie2 – elakkan buat perkara yang kita rasa orang tak suka dan kita tak suka.
  2. Beutifulnara – hari-hari refresh tengok traffic itu adalah normal.
  3. Ustaz Noehas.com – Tulis dengan gaya sendiri , bahasa ringkas lebih mudah mendapat tempta di hati pembaca.

Dan ya .. pengacara majlis ini adalah abang ensem yang juga blogger hebat di dalam bidang hartanah.

sbb2013

Kak kujie pandang i .. sebab tu letak gambar ni boleh ? hehe

blogger mencerita kan pengalaman masing2

Blogger Dari indonesia yang di kenali sebagai Bang iwan , juga berkongsi cerita mengenai blog beliau . Cik yuyu zulaikha dan juga Amanz.my juga sama2 bercerita bagaimana blog mereka mula di kenali ramai. Dan korang mesti kenal Broframestone bertindak sebagai orang tengah.

Pendek kata .. di dalam kemerihan perjumpaan ada isi yang bermanfaat di kongsikan.

About puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

38 Replies to “Mini forum #SBB2013”

  1. Pingback: Sepetang Bersama Blogger 2013

  2. Pingback: Review Samsung Galaxy tab 2 7.0 oleh seorang pengguna instagram tegar | Puanbee.com | Diari Ibunda

  3. Assalammualaikum wbt.. salam ukhuwah… i m new blogger.. Harap mendapat tunjuk ajar dari anda untuk menjadi blogger yg baik agar dapat memberi menafaat kepada ummah..

  4. Betul. Lagi best kalau ada video atau live streaming. At least saper yang tak dapat hadir boleh dapat manfaat. pada masa yang sama, apa2 info yang tertinggal bolehlah refer balik, ye dak.

  5. bestnye beee… huhuhu sedeyy suri x dpt join. segan sebnrnya nk join sbb blm lg dikira blogger bebnor kot suri ni… al maklum ler… trafik ciput x mcm bee (padahal usia blog kita lbh krg jek kan bee… huhuhuhu… kagum ngan komitment bee… wish suri pon ada strength mcm bee jgk… doakan suri yea bee… ๐Ÿ™‚

    hrp suatu hari nnt suri pon ada kesempatan untuk join mjlis2 sebegitu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*