Mikey’s Original New York Pizza di Bangsar

Share

Sekarang ni blur sikit nak upload gambar dari telefon sony  ke laptop acer ( tak reti ) , banyak cerita nak tulis di blog tapi susah ya ampun. Ok nak cerita kami pergi cuba makan Mickey Pizza Original yang besar talam tu. Memang besar sungguh , 8 inci lebarnya. Order 2 pizza dan makan ramai-ramai memang best.

Saya dah lupa menu dan harga pizza ni , jangan tanya. Tapi boleh ke website mereka dan klik menu , ada harga dan menu … semua sedap .. ermm … asal habis tu sedap lah tu …Untuk peminat pizza boleh lah cuba. Info dan alamat ada di akhir entri ni ya ..
mickey pizza original new york 1

mickey pizza original new york 2

mickey pizza original new york 4

Tak ingat nama pizza ni , yang pasti ayam dan putih-putih tu susu .. pertama kali makan pizza ada susu , tapi ok la .. anak-anak suka. Macam tak cukup info je , ahaha takpa la ..share gambar dan alamat kot ada yang mencari. Anggap je la ni personal instagram … korang ni …

Mikey’s Original New York Pizza di Bangsar

17, Jalan Telawi 2, Bangsar Baru,
59100 Kuala Lumpur, Malaysia

+603-2202-0080
info@mikeyspizza.com.my

website : http://www.mikeyspizza.com.my/

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

4 Comments:

  1. pizza jenama baru yer…

    kami baru2 ni curang dgn pizza hut… order Dominos pulak.. pun dpt pizza XL.. rasa dah besor sgt dah… tgk pizza mikey ni lg besor

  2. Sedap layan pizza anak-anak beranak. Lagi-lagi kalau famili besar. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *