Mikey’s Original New York Pizza di Bangsar

Sekarang ni blur sikit nak upload gambar dari telefon sony  ke laptop acer ( tak reti ) , banyak cerita nak tulis di blog tapi susah ya ampun. Ok nak cerita kami pergi cuba makan Mickey Pizza Original yang besar talam tu. Memang besar sungguh , 8 inci lebarnya. Order 2 pizza dan makan ramai-ramai memang best.

Saya dah lupa menu dan harga pizza ni , jangan tanya. Tapi boleh ke website mereka dan klik menu , ada harga dan menu … semua sedap .. ermm … asal habis tu sedap lah tu …Untuk peminat pizza boleh lah cuba. Info dan alamat ada di akhir entri ni ya ..
mickey pizza original new york 1

mickey pizza original new york 2

mickey pizza original new york 4

Tak ingat nama pizza ni , yang pasti ayam dan putih-putih tu susu .. pertama kali makan pizza ada susu , tapi ok la .. anak-anak suka. Macam tak cukup info je , ahaha takpa la ..share gambar dan alamat kot ada yang mencari. Anggap je la ni personal instagram … korang ni …

Mikey’s Original New York Pizza di Bangsar

17, Jalan Telawi 2, Bangsar Baru,
59100 Kuala Lumpur, Malaysia

+603-2202-0080
info@mikeyspizza.com.my

website : http://www.mikeyspizza.com.my/

4 thoughts on “Mikey’s Original New York Pizza di Bangsar”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *