Merlin Siri 5 – Astro Diva 702

Share

Melin 5 rancangan kesukaan saya dah ke udara semula .. tapi terdapat masaalah pada waktu siaran nya tu , harap sangat ada ulangan. Dulu saya pernah tulis pasal rancangan merlin ni di sini dan saya terjumpa seseorang yang sama suka dengan rancangan merlin ni , tapi ye .. masaalah yang sama waktu tayangan nya.

waktu siaran merlin 5

Waktu tayangan Merlin 5

Mula 11 NOV Jam 7.00 malam

merlin 5- astro diva chanel 702

Cantik sangat view dalam merlin ni , suka dengan cerita yang melibatkan kostum dan jalan cerita yang buat kita tertanya-tanya. Pendek kata punca stress saya salah satunya adalah tabiat saya suka tengok cerita/movie atau drama berunsur begini. Heee

merlin 5 di malaysia

Kelmarin dalam Merlin 4 , Morgana hilang macam tu je lepas di kalahkan oleh Merlin.. kini Morgana kembali lagi .. alamak terlepas lah episod ni , sayang nya .. dah lama duk peram nak tengok Merlin 5 ni … siap standby berhari2 ..

Sinopsis pendek untuk Episod yang terlepas :

The Death Song of Uther Pendragon  (aim tajuk ni , kot2 ada ulangan nyaa)

When a stranger gives Arthur the power to summon the dead, the king finds himself torn between head and heart. Unable to resist temptation, he seizes the chance to speak to the person he misses most – his father, Uther Pendragon (Anthony Head). But the spirit world is a dark and dangerous place, for little does Arthur realise that his decision comes at a terrible price. Against all odds, Merlin must put right Arthur’s mistake before Camelot, and everything they have built, is destroyed forever.

Boleh juga rujuk di sini untuk gambar-gambar yang lebih menarik 🙂

Update : Ulangan setiap sabtu jam 12.05 minit malam , back to back episod ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

13 Comments:

  1. best cite ni, versi online takde ke puan bee…rumah saya takde Astro nak tengok.

  2. bila yea siaran ulangan…hmmm

  3. kak sya pun suka tgk merlin….nk tengokkkk….

  4. bestnya..merlin dah kembali..leh layan..akak pun suka..

  5. ramai yg fanatik dengan merlin nie..kutu tak ikut,jadi tak pandai nak komenlah..

  6. beritahariannet

    wah kena tengok filem ni.. macam best

  7. im a top fan..bes sgt cter ni!

  8. saya ni cerita merlin kurang skit

  9. bilalah nak habis cerita nih. panjang benar sangat. tak larat dah nak tengok.

  10. dah masuk 5, belum pernah tengok habis 1 siries pun . memang suka dgn cerita2 macam ni cuma tak sempat nak tengok.

  11. dah ada kat 702.. menarik2..memang layan cerita ni.. kenapa malaysia x mampu hasilkan cerita bersiri tahap ni.. huhu..

  12. Ala… Dah terlepas la pulak. Saya pun minat cerita-cerita macam ni. Memang best.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *