Merlin Siri 5 – Astro Diva 702

Melin 5 rancangan kesukaan saya dah ke udara semula .. tapi terdapat masaalah pada waktu siaran nya tu , harap sangat ada ulangan. Dulu saya pernah tulis pasal rancangan merlin ni di sini dan saya terjumpa seseorang yang sama suka dengan rancangan merlin ni , tapi ye .. masaalah yang sama waktu tayangan nya.

waktu siaran merlin 5

Waktu tayangan Merlin 5

Mula 11 NOV Jam 7.00 malam

merlin 5- astro diva chanel 702

Cantik sangat view dalam merlin ni , suka dengan cerita yang melibatkan kostum dan jalan cerita yang buat kita tertanya-tanya. Pendek kata punca stress saya salah satunya adalah tabiat saya suka tengok cerita/movie atau drama berunsur begini. Heee

merlin 5 di malaysia

Kelmarin dalam Merlin 4 , Morgana hilang macam tu je lepas di kalahkan oleh Merlin.. kini Morgana kembali lagi .. alamak terlepas lah episod ni , sayang nya .. dah lama duk peram nak tengok Merlin 5 ni … siap standby berhari2 ..

Sinopsis pendek untuk Episod yang terlepas :

The Death Song of Uther Pendragon  (aim tajuk ni , kot2 ada ulangan nyaa)

When a stranger gives Arthur the power to summon the dead, the king finds himself torn between head and heart. Unable to resist temptation, he seizes the chance to speak to the person he misses most – his father, Uther Pendragon (Anthony Head). But the spirit world is a dark and dangerous place, for little does Arthur realise that his decision comes at a terrible price. Against all odds, Merlin must put right Arthur’s mistake before Camelot, and everything they have built, is destroyed forever.

Boleh juga rujuk di sini untuk gambar-gambar yang lebih menarik 🙂

Update : Ulangan setiap sabtu jam 12.05 minit malam , back to back episod ..

13 thoughts on “Merlin Siri 5 – Astro Diva 702”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *