Merlin Buat Ku Malas

Sekarang ni malas sangat nak online , rasa masa tak cukup pulak ,asyik nak tengok cerita fantasi Merlin lah.. oh ya , tahu lah korang semua layan korea je kan ? tapi saya dah ikut Merlin ni dari siri 1 tapi siri lain tak sama dengan siri 4.. aiii susah pula nak terangkan disini , pendek cerita lah .. Merlin 4 lebih seronok di tonton , sehingga kan saya tidak jemu menonton berulang kali walaupun siri ulangan.

Dasyat ! belum pernah ada mana-mana filem , drama atau telemovie yang dapat buatkan saya tengok secara ulang-ulang..

Merlin 4

Siri Merlin 4 , ini di tayangkan di TV3 , Astro chanel DIVA (702) , waktu tu tak berapa pasti pula , sebab setiap kali buka TV ada je cerita Merlin tu , ulangan sampai tak tahu episod berapa , tapi yang peliknya semua saya layan , kalau drama lain jangan harap lah ..

Merlin 4 ni lebih ganas , mencabar , banyak aksi lucu antara Merlin dan Athur , kisah percintaan Athur dengan anak tukang besinya , Kisah Merlin asyiklah menyamar jadi Emrys dengan cara pembawakan yang kelakar dan ganas ..

Dah.. sambil taip entri sambil tengok Merlin , sudahnya Merlin habis tanpa ku tahu pengakhirannya .. tak pa lah lagi pun 2 hari ku khatam tengok merlin sampai tak update blog ni sebab cuti CNY ritu balik kampung , tak tengok Merlin kan.

Merlin Buat Ku Malas…………………………………………………………………………………..Update blog.

46 Comments

  1. norzie idrie 26 December 2012 Reply
    • prisma 5 January 2013 Reply
  2. cik sue 9 November 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 9 November 2012 Reply
      • cik sue 11 November 2012 Reply
        • cik sue 11 November 2012 Reply
          • puanbeeAuthor 11 November 2012 Reply
          • prisma 5 January 2013 Reply
    • prisma 5 January 2013 Reply
  3. Nurul 20 February 2012 Reply
  4. ayu jamal 2 February 2012 Reply
  5. Sya Isya 2 February 2012 Reply
  6. cikpuanhady 2 February 2012 Reply
  7. maya mustwany 1 February 2012 Reply
  8. Fazreen 1 February 2012 Reply
  9. bardboo 1 February 2012 Reply
  10. Admin D 31 January 2012 Reply
  11. puanema 31 January 2012 Reply
  12. kakyong 31 January 2012 Reply
  13. ziraziz 31 January 2012 Reply
  14. Ummi Hanie 31 January 2012 Reply
    • cikpuanhady 2 February 2012 Reply
  15. apa 31 January 2012 Reply
  16. Denaihati 31 January 2012 Reply
  17. mrs.yie 31 January 2012 Reply
  18. azman 31 January 2012 Reply
  19. kimmie 31 January 2012 Reply
    • cikpuanhady 2 February 2012 Reply
  20. zie 31 January 2012 Reply
  21. shraqs 31 January 2012 Reply
  22. CMRatu 31 January 2012 Reply
  23. Mama adam 31 January 2012 Reply
  24. yanmie 31 January 2012 Reply
  25. puan kutu 31 January 2012 Reply
  26. nora shahaira 31 January 2012 Reply
  27. ju 31 January 2012 Reply
  28. afiqaiman 31 January 2012 Reply
  29. Juan 31 January 2012 Reply
  30. zuls 31 January 2012 Reply
  31. akubiomed 30 January 2012 Reply
  32. kakngah 30 January 2012 Reply
  33. yayansmum 30 January 2012 Reply
  34. diana 30 January 2012 Reply
  35. ohcikgu 30 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 January 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.