Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

Meriah ! Keputusan Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

Tengah menonton Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011 di tv3 , sokongan nampaknya sangat meriah di beri oleh penduduk kawasan saya , terdengar jeritan bersahutan di celah-celah tingkap rumah masing-masing , Saya tak de kawan yang menonton bersama tak tahu nak borak dengan siapa , lantas buka blog dan terus menaip disini , di harapkan Malaysia berjaya membolos beberapa gol dalam perlawanan antara Malaysia dan Indonesia dalam sukan SEA 2011 ini ..

Slogan pembakar semangat pasti bergema di seluruh Stadium Bung Karno. Jika skuad Malaysia terkenal dengan slogan ‘Malaysia Boleh’ , Indonesia juga pasti tidak mahu kalah dengan slogan mereka ‘Indonesia Bisa’. Walau apa pun slogan , kepada skuad Malaysia Moga berjaya , selamat berjuang untuk nama Negara Malaysia.

Poster Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011
Poster Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

Keputusan terkini Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

0-1

Shahrul A.S (MAS) 17′

26th Sea Games Indonesia 2011

Malaysia vs Indonesia

Date : 17 November 2011

Venue : Gelora Bung Karno Senayan, Indonesia

Sekalung tahniah buat skuad Malaysia ! Malaysia Boleh !

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

30 thoughts to “Meriah ! Keputusan Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011”

 1. Salam.

  Sya pun tgk tv kat rumah juga smlm. Punya la suspen walaupun Malaysia dah dapat satu gol. Risau juga takut indo buat kejutan di saat akhir.

 2. kalau ikutkan lh dapat goal banyak lagi….

  just sentuhan akhir agak tumpul…hihi…

  target malaysia menang 3-0…

  tapi dapat 1-0…ok gak tu^ ^…

 3. puashati betul tengok m’sia menang…dikala negaraku dikumandangkan penyokong indonesia tak menghormati lagu national anthem kita…sedih betul …ada juga org macam nie…sedangkan kita kan serumpun.

 4. saya tak tengok plak tadi..tapi akak dan mak saya kat rumah memang layan la bola ni..mesti diorang pun menjerit2 masa malaysia gol tadi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *