Meriah ! Keputusan Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

Tengah menonton Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011 di tv3 , sokongan nampaknya sangat meriah di beri oleh penduduk kawasan saya , terdengar jeritan bersahutan di celah-celah tingkap rumah masing-masing , Saya tak de kawan yang menonton bersama tak tahu nak borak dengan siapa , lantas buka blog dan terus menaip disini , di harapkan Malaysia berjaya membolos beberapa gol dalam perlawanan antara Malaysia dan Indonesia dalam sukan SEA 2011 ini ..

Slogan pembakar semangat pasti bergema di seluruh Stadium Bung Karno. Jika skuad Malaysia terkenal dengan slogan ‘Malaysia Boleh’ , Indonesia juga pasti tidak mahu kalah dengan slogan mereka ‘Indonesia Bisa’. Walau apa pun slogan , kepada skuad Malaysia Moga berjaya , selamat berjuang untuk nama Negara Malaysia.

Poster Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011
Poster Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

Keputusan terkini Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

0-1

Shahrul A.S (MAS) 17′

26th Sea Games Indonesia 2011

Malaysia vs Indonesia

Date : 17 November 2011

Venue : Gelora Bung Karno Senayan, Indonesia

Sekalung tahniah buat skuad Malaysia ! Malaysia Boleh !

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

30 Comments:

  1. harap ini keputusan yg sama utk perlawanan kali kedua…malaysia dgn indonesia

  2. tahun ni 1st time akak tgk prlwnan boleh….nyaris nk kena heart attack…he.he.he……
    2 yg malas nk tgk bola……trlebih emo….

  3. Salam.

    Sya pun tgk tv kat rumah juga smlm. Punya la suspen walaupun Malaysia dah dapat satu gol. Risau juga takut indo buat kejutan di saat akhir.

  4. tahniah pada para pemain….teman cuak juga takut kalah…tapi awal awal dah tarok gol..lega rasanya…

  5. Malaysia Bisa!!!

  6. yehh..malaysia menang!!

  7. aah nis pun terlayan jugak game ni mlm td dek krn hubby nk tgk … syok juge tmbh2 lg msia mng… tahniahhhh team malaysia n skuad belang ! 😉

  8. malaysia menang eh….tk tgk pun..ngantuk..he3

  9. kalau ikutkan lh dapat goal banyak lagi….

    just sentuhan akhir agak tumpul…hihi…

    target malaysia menang 3-0…

    tapi dapat 1-0…ok gak tu^ ^…

  10. sangat gembira hari ini hehe 🙂

  11. puashati betul tengok m’sia menang…dikala negaraku dikumandangkan penyokong indonesia tak menghormati lagu national anthem kita…sedih betul …ada juga org macam nie…sedangkan kita kan serumpun.

  12. Tanniah kepada skuad Harimau Muda bawah 23 tahun kerana menjuarai kumpulan A bola sepak Sukan Sea 2011

  13. saya tak tengok plak tadi..tapi akak dan mak saya kat rumah memang layan la bola ni..mesti diorang pun menjerit2 masa malaysia gol tadi..

  14. Yuhuu! Malaysia menang..

  15. yahuu.. congrates malaysia

  16. Pembalasan si pitung..kena ganyang dikandang sendiri…

  17. jangan terlalu relax..perlu lagi fokus..go go malaysia..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *