Meriah ! Keputusan Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

17/11/2011 | By puanbee | Filed in: Nukilan.

Tengah menonton Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011 di tv3 , sokongan nampaknya sangat meriah di beri oleh penduduk kawasan saya , terdengar jeritan bersahutan di celah-celah tingkap rumah masing-masing , Saya tak de kawan yang menonton bersama tak tahu nak borak dengan siapa , lantas buka blog dan terus menaip disini , di harapkan Malaysia berjaya membolos beberapa gol dalam perlawanan antara Malaysia dan Indonesia dalam sukan SEA 2011 ini ..

Slogan pembakar semangat pasti bergema di seluruh Stadium Bung Karno. Jika skuad Malaysia terkenal dengan slogan ‘Malaysia Boleh’ , Indonesia juga pasti tidak mahu kalah dengan slogan mereka ‘Indonesia Bisa’. Walau apa pun slogan , kepada skuad Malaysia Moga berjaya , selamat berjuang untuk nama Negara Malaysia.

Poster Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011
Poster Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

Keputusan terkini Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

0-1

Shahrul A.S (MAS) 17′

26th Sea Games Indonesia 2011

Malaysia vs Indonesia

Date : 17 November 2011

Venue : Gelora Bung Karno Senayan, Indonesia

Sekalung tahniah buat skuad Malaysia ! Malaysia Boleh !

Related Post


Tags: , , , , , , ,

30 comments on “Meriah ! Keputusan Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

  1. hafizal says:

    harap ini keputusan yg sama utk perlawanan kali kedua…malaysia dgn indonesia

  2. nza says:

    tahun ni 1st time akak tgk prlwnan boleh….nyaris nk kena heart attack…he.he.he……
    2 yg malas nk tgk bola……trlebih emo….

  3. mekar says:

    Salam.

    Sya pun tgk tv kat rumah juga smlm. Punya la suspen walaupun Malaysia dah dapat satu gol. Risau juga takut indo buat kejutan di saat akhir.

  4. apaajanews says:

    tahniah pada para pemain….teman cuak juga takut kalah…tapi awal awal dah tarok gol..lega rasanya…

  5. UpProfits says:

    Malaysia Bisa!!!

  6. ohcikgu says:

    yehh..malaysia menang!!

  7. Ummi Hanie says:

    aah nis pun terlayan jugak game ni mlm td dek krn hubby nk tgk … syok juge tmbh2 lg msia mng… tahniahhhh team malaysia n skuad belang ! 😉

  8. syamila says:

    malaysia menang eh….tk tgk pun..ngantuk..he3

  9. Budak Nakal says:

    kalau ikutkan lh dapat goal banyak lagi….

    just sentuhan akhir agak tumpul…hihi…

    target malaysia menang 3-0…

    tapi dapat 1-0…ok gak tu^ ^…

  10. mrs.yie says:

    sangat gembira hari ini hehe :)

  11. dinsblog says:

    puashati betul tengok m’sia menang…dikala negaraku dikumandangkan penyokong indonesia tak menghormati lagu national anthem kita…sedih betul …ada juga org macam nie…sedangkan kita kan serumpun.

  12. akubiomed says:

    Tanniah kepada skuad Harimau Muda bawah 23 tahun kerana menjuarai kumpulan A bola sepak Sukan Sea 2011

  13. bardboo says:

    saya tak tengok plak tadi..tapi akak dan mak saya kat rumah memang layan la bola ni..mesti diorang pun menjerit2 masa malaysia gol tadi..

  14. ummiross says:

    Yuhuu! Malaysia menang..

  15. mama pipie says:

    yahuu.. congrates malaysia

  16. IA says:

    Pembalasan si pitung..kena ganyang dikandang sendiri…

  17. paihujey says:

    jangan terlalu relax..perlu lagi fokus..go go malaysia..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *