Meriah ! Keputusan Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

Tengah menonton Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011 di tv3 , sokongan nampaknya sangat meriah di beri oleh penduduk kawasan saya , terdengar jeritan bersahutan di celah-celah tingkap rumah masing-masing , Saya tak de kawan yang menonton bersama tak tahu nak borak dengan siapa , lantas buka blog dan terus menaip disini , di harapkan Malaysia berjaya membolos beberapa gol dalam perlawanan antara Malaysia dan Indonesia dalam sukan SEA 2011 ini ..

Slogan pembakar semangat pasti bergema di seluruh Stadium Bung Karno. Jika skuad Malaysia terkenal dengan slogan ‘Malaysia Boleh’ , Indonesia juga pasti tidak mahu kalah dengan slogan mereka ‘Indonesia Bisa’. Walau apa pun slogan , kepada skuad Malaysia Moga berjaya , selamat berjuang untuk nama Negara Malaysia.

Poster Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011
Poster Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

Keputusan terkini Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

0-1

Shahrul A.S (MAS) 17′

26th Sea Games Indonesia 2011

Malaysia vs Indonesia

Date : 17 November 2011

Venue : Gelora Bung Karno Senayan, Indonesia

Sekalung tahniah buat skuad Malaysia ! Malaysia Boleh !

Comments

  1. harap ini keputusan yg sama utk perlawanan kali kedua…malaysia dgn indonesia
    hafizal recently posted..Malaysia Vs Indonesia, Sukan Sea 2011My Profile

  2. tahun ni 1st time akak tgk prlwnan boleh….nyaris nk kena heart attack…he.he.he……
    2 yg malas nk tgk bola……trlebih emo….
    nza recently posted..Tangisan Kejayaan dan Kegagalan.My Profile

  3. Salam.

    Sya pun tgk tv kat rumah juga smlm. Punya la suspen walaupun Malaysia dah dapat satu gol. Risau juga takut indo buat kejutan di saat akhir.
    mekar recently posted..Bicara Hati – Dari Novel ke Drama TVMy Profile

  4. tahniah pada para pemain….teman cuak juga takut kalah…tapi awal awal dah tarok gol..lega rasanya…
    apaajanews recently posted..Sukan SEA XXVI Keputusan Malaysia VS IndonesiaMy Profile

  5. Malaysia Bisa!!!
    UpProfits recently posted..Masalah Obesiti dan Kegemukan dikalangan Rakyat MalaysiaMy Profile

  6. yehh..malaysia menang!!
    ohcikgu recently posted..Pertarungan epik Malaysia vs Indonesia di Sukan SEA Indonesia 2011My Profile

  7. aah nis pun terlayan jugak game ni mlm td dek krn hubby nk tgk … syok juge tmbh2 lg msia mng… tahniahhhh team malaysia n skuad belang ! ;)
    Ummi Hanie recently posted..Keputusan UPSR 2012My Profile

  8. malaysia menang eh….tk tgk pun..ngantuk..he3
    syamila recently posted..Bila Perlu Cuci Laptop dn Desktop PCMy Profile

  9. kalau ikutkan lh dapat goal banyak lagi….

    just sentuhan akhir agak tumpul…hihi…

    target malaysia menang 3-0…

    tapi dapat 1-0…ok gak tu^ ^…
    Budak Nakal recently posted..Keputusan Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011My Profile

  10. puashati betul tengok m’sia menang…dikala negaraku dikumandangkan penyokong indonesia tak menghormati lagu national anthem kita…sedih betul …ada juga org macam nie…sedangkan kita kan serumpun.
    dinsblog recently posted..Cara nak buat duit dieBayMy Profile

  11. Tanniah kepada skuad Harimau Muda bawah 23 tahun kerana menjuarai kumpulan A bola sepak Sukan Sea 2011

  12. saya tak tengok plak tadi..tapi akak dan mak saya kat rumah memang layan la bola ni..mesti diorang pun menjerit2 masa malaysia gol tadi..
    bardboo recently posted..Gunakan Duit RM100 Pemberian Kerajaan Untuk Apa?My Profile

  13. Yuhuu! Malaysia menang..
    ummiross recently posted..NAK BISNES BATIK SARONG SARAWAK?My Profile

  14. yahuu.. congrates malaysia
    mama pipie recently posted..Memakai tudung yang bersuaian dengan bentuk muka..My Profile

  15. Pembalasan si pitung..kena ganyang dikandang sendiri…

  16. jangan terlalu relax..perlu lagi fokus..go go malaysia..
    paihujey recently posted..Tips Keselamatan Jalan RayaMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge