Menempah watermark untuk gambar sendiri

Share

Yeayy nak promot watermark baru ni … Banyak hari tak bersiaran .. huuu .. tab kehabisan bateri dan carger pula rosak , nak beli tetapi saya tunggu dapat yang berbaloi dan puas hati , jadi ambil masa sampai berhari-hari , tak buka tab jadi tak da mood nak tengok blog , terus fokos kepada aktiviti luar … ingat tak boleh .. rupanya ok juga hidup tanpa internet ni haha …

2013-06-26 13.42.42

shopping !!!!

Nampak watermak ala-ala cop mohor ?

Penting tak penting watermark ni , sila la baca blog kujie2.com dan saya sendiri pernah di tipu adsvertiser , mereka gunakan draft yang saya buat dan beri kepada blogger lain , gambar anak – anak saya dalam tu … 2 keping tanpa watermark . Itu bukan sebab tak tahu nak letak watermark , tapi malas dan ingatkan draft yang di hantar melalui email tak akan di beri kepada orang lain. Serik woo ~

tempah watermark

Nak tempah sila like page Ai MEDIA Network dan pm / komen / email beliau di admin@aimedia.my

Jadi ini watermark tetap lah … tekad nak rajin-rajin update blog dan contohi idola saya nuh ~ ada la idola tu .. rajin diorang update blog walaupun bz dengan hidup di luar … saya ? macam-macam alasan ada …

Terima kasih AI πŸ™‚ suka .. harap rajin la menempek watermark ya …

P/S : Sambil nak ambik hantar anak ke sekolah ni… Β kalau rajin baca tutorial cara letak watermark secara pukal ke gambar kita sendiri.Β 

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

46 Comments:

  1. cantik..bahaya jugak kalo xde watermark..nanti entri ngan pic kita disalahgunakan

  2. Pingback: Watermark Percuma » Syamilamohd @ Rumahku SyurgaKu

  3. watermark rasanya memang wajib kita beri pada semua foto yang di upload, watermark puanbee ini sangat cantik

  4. nice, watermarknya kreatif, bole lah ditiru

  5. bagus ni nak buat jugalah..

  6. Selalu lupa letak watermark..

  7. cantik watermark tu..

  8. stylo la puan bee nye watermark. Macam cop! πŸ˜€

    harap tiada la orang yang tak bertanggungjawab mengambil gambar dari blog ini tanpa kebenaran πŸ™‚

  9. cantik watermark tu Bee…

  10. cun! rasa nak tempah jugak..sebab selalu edit gambar sendiri.. nnti penat da edit lawa2 orang lain ambik dan mengaku hasil kerja sendiri.. πŸ˜€

  11. Cap mohor puan Bee sudah tidak boleh lari lagi. πŸ™‚

  12. thanks for the info πŸ™‚ nice artikel

  13. hoho..terbaiklah watermark tu. memang lawa.

  14. saya pun manusia jenis malas letak watermark..lepas ni nak mencontohi Bee la..hahah

  15. mantop la watermark bee…

    nis ni ada masnaya rajin letak, ada masanya takk…

  16. watermark saya simple biasa jer, hehhee

  17. Comel watermark tu,nanti boleh la tempah sekali

  18. Cantik AWtermark Puan Bee.com.. Suka tengok… πŸ˜‰

  19. Rase malas je nak letak waterwark nie..

  20. Dah lama teringin nak buat watermark, tapi smpi sekarang masih tak sempat nak buat satu .. hehehe ..

  21. tak terkalah watermark pbee. tak boleh jadi ni, sikit terbakar….heeee.

  22. memang penting watermark ni, nanti nak setkan watermark jenis gambar pula dalam hp supaya tiap kali update blog watermark ada dalam setiap gambar.
    sebelum ni pakai jenis tulisan url blog sahaja…kena berubah nampaknya.

  23. Cun la.. terpikir nak buat juga..

  24. beberapa hari lepas belajar buat header.. kali ni nak belajar buat watermark mcm ni pulak…
    dari dulu lagi nak buat tapi malas belajar.. kekeke..
    cantik watermark puanbee!…
    ini lagi nampak exclusive

  25. macam kena buat juga ya water mark ni

  26. kak sya pun suka letak watermark kat gambar…tp buat sendiri je…nak buat cam bee boleh…comel….hik3….

  27. cantik! hasil kerja yang memang superb

  28. cun la.. nak juga rasanya.. ada diskaun tak kalau guna nama kak bee.. he he he

  29. Nak tempah jugak la watermark dengan Abam Jeman..

  30. japgi nk tanye abe hensem tu hehehe

  31. Cun… nak buat watermark jugak lah..

  32. yang best watermark kita tu boleh diblur, diterangkan diclearkan..mengikut lokasi yang kita nak letak.. tak mudah dipadam, bukan bentuk text tetapi image…cis… promosi habis habisan ni utk encik AI kita tu.. pas ni masuk TV lagi… kalau dia tak ingat kita, saja sangat

    mari mari tempah watermark dengan encik retis azman ishak.. kenal dia?
    cari kosmo semalam ( ahad ) ada muda dia gedabak 2 keping dalam kosmo tu….
    bila lagi nak berurus niaga dgn retis… nanti boleh la cakap

    aku tempah watermark tu dengan AI Media.. tu Azman Ishak yang keluar kosmo ahad lepas tu..

    hahahahaha…. bee, promosi ni kalah Kak Ton punya markerting

  33. cantiknya watermark, nak buat jugak ar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *