Menempah watermark untuk gambar sendiri

Yeayy nak promot watermark baru ni … Banyak hari tak bersiaran .. huuu .. tab kehabisan bateri dan carger pula rosak , nak beli tetapi saya tunggu dapat yang berbaloi dan puas hati , jadi ambil masa sampai berhari-hari , tak buka tab jadi tak da mood nak tengok blog , terus fokos kepada aktiviti luar … ingat tak boleh .. rupanya ok juga hidup tanpa internet ni haha …

2013-06-26 13.42.42
shopping !!!!

Nampak watermak ala-ala cop mohor ?

Penting tak penting watermark ni , sila la baca blog kujie2.com dan saya sendiri pernah di tipu adsvertiser , mereka gunakan draft yang saya buat dan beri kepada blogger lain , gambar anak – anak saya dalam tu … 2 keping tanpa watermark . Itu bukan sebab tak tahu nak letak watermark , tapi malas dan ingatkan draft yang di hantar melalui email tak akan di beri kepada orang lain. Serik woo ~

tempah watermark

Nak tempah sila like page Ai MEDIA Network dan pm / komen / email beliau di admin@aimedia.my

Jadi ini watermark tetap lah … tekad nak rajin-rajin update blog dan contohi idola saya nuh ~ ada la idola tu .. rajin diorang update blog walaupun bz dengan hidup di luar … saya ? macam-macam alasan ada …

Terima kasih AI πŸ™‚ suka .. harap rajin la menempek watermark ya …

P/S : Sambil nak ambik hantar anak ke sekolah ni… Β kalau rajin baca tutorial cara letak watermark secara pukal ke gambar kita sendiri.Β 

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

46 thoughts to “Menempah watermark untuk gambar sendiri”

  1. Pingback: Watermark Percuma » Syamilamohd @ Rumahku SyurgaKu
  2. watermark rasanya memang wajib kita beri pada semua foto yang di upload, watermark puanbee ini sangat cantik

  3. stylo la puan bee nye watermark. Macam cop! πŸ˜€

    harap tiada la orang yang tak bertanggungjawab mengambil gambar dari blog ini tanpa kebenaran πŸ™‚

  4. cun! rasa nak tempah jugak..sebab selalu edit gambar sendiri.. nnti penat da edit lawa2 orang lain ambik dan mengaku hasil kerja sendiri.. πŸ˜€

  5. memang penting watermark ni, nanti nak setkan watermark jenis gambar pula dalam hp supaya tiap kali update blog watermark ada dalam setiap gambar.
    sebelum ni pakai jenis tulisan url blog sahaja…kena berubah nampaknya.

      1. bee…kak sya guna photo editor…nak upload gambar di facebook senang…tak perlu transfer ke lappy dulu…add je watermark guna phone…. πŸ˜‰

  6. beberapa hari lepas belajar buat header.. kali ni nak belajar buat watermark mcm ni pulak…
    dari dulu lagi nak buat tapi malas belajar.. kekeke..
    cantik watermark puanbee!…
    ini lagi nampak exclusive

  7. yang best watermark kita tu boleh diblur, diterangkan diclearkan..mengikut lokasi yang kita nak letak.. tak mudah dipadam, bukan bentuk text tetapi image…cis… promosi habis habisan ni utk encik AI kita tu.. pas ni masuk TV lagi… kalau dia tak ingat kita, saja sangat

    mari mari tempah watermark dengan encik retis azman ishak.. kenal dia?
    cari kosmo semalam ( ahad ) ada muda dia gedabak 2 keping dalam kosmo tu….
    bila lagi nak berurus niaga dgn retis… nanti boleh la cakap

    aku tempah watermark tu dengan AI Media.. tu Azman Ishak yang keluar kosmo ahad lepas tu..

    hahahahaha…. bee, promosi ni kalah Kak Ton punya markerting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *