Mencuba PERLAKING agak agak putih tak ?

Akhirnya terjebak , PERLAKING ni sejak akhir-akhir ni banyak betul kontrovesi nya. Tak tahan hari hari orang cerita pasal perlaking je. Lepas satu satu. Saya jadi geram. Tapi saya cuba bukan sebab nak glamor cantik dan putih sangat pun. Kawan saya dah cuba dan dia hantar mesej macam ni. ” Kakza dah cuba perlaking , ok … sapa nak cuba cuba lah. kakza rekomen , ok sangat sangat ..suami kakza pun cakap. CUMA Kakza alah ikan , jadi gatal gatal sikit di muka.” kata kakza tu. Ok dari segi apa ?

perlaking

PERLAKING BERKESAN KE ?

Ok tu dari segi , susu bertambah , rambut kurang gugur katanya. Saya pun nak cuba lah memang rambut gugur sokmo ..dah lah tu kepala gatai. Tak tahu nak guna syampoo apa lagi dah. Maka kita cuba kot kot kurang vitamin , kollagen dan sebagainya … dan satu lagi … ambil perlaking tak perlu pantang kopi. Saya peminat kopi. Eh peminat ke penagih kopi ni.. SENDIRI TAK PASTI.

OK ..Perlaking dalam gambar ni pack baru , warna putih .. saya ada beli perlaking pack lama yang dah jadi nama PEAHQUEEN tu. Tapi belum sampai .. nanti je lah kita review rasa ke dua-dua pack ni. Mana mana pun sama je lah kot. Yang beza sikit tu harganya je lah kan. Saya pengguna belasah je la.Tak ok kang kita stop beli yang lain pula.

Ada yang dah cuba ? ok tak ni ?

KLIK BANNER DI BAWAH UNTUK INFO :

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

4 Comments:

  1. Peahqueen dan perlaking produk yang sama? Nanti boleh share hasilnya ya.

  2. terima kasih again bee

    hari ke berapa dah yer?

    nis gak tak nyempat nak hapdet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *