Mencuba PERLAKING agak agak putih tak ?

Spread the love

Akhirnya terjebak , PERLAKING ni sejak akhir-akhir ni banyak betul kontrovesi nya. Tak tahan hari hari orang cerita pasal perlaking je. Lepas satu satu. Saya jadi geram. Tapi saya cuba bukan sebab nak glamor cantik dan putih sangat pun. Kawan saya dah cuba dan dia hantar mesej macam ni. ” Kakza dah cuba perlaking , ok … sapa nak cuba cuba lah. kakza rekomen , ok sangat sangat ..suami kakza pun cakap. CUMA Kakza alah ikan , jadi gatal gatal sikit di muka.” kata kakza tu. Ok dari segi apa ?

perlaking

PERLAKING BERKESAN KE ?

Ok tu dari segi , susu bertambah , rambut kurang gugur katanya. Saya pun nak cuba lah memang rambut gugur sokmo ..dah lah tu kepala gatai. Tak tahu nak guna syampoo apa lagi dah. Maka kita cuba kot kot kurang vitamin , kollagen dan sebagainya … dan satu lagi … ambil perlaking tak perlu pantang kopi. Saya peminat kopi. Eh peminat ke penagih kopi ni.. SENDIRI TAK PASTI.

OK ..Perlaking dalam gambar ni pack baru , warna putih .. saya ada beli perlaking pack lama yang dah jadi nama PEAHQUEEN tu. Tapi belum sampai .. nanti je lah kita review rasa ke dua-dua pack ni. Mana mana pun sama je lah kot. Yang beza sikit tu harganya je lah kan. Saya pengguna belasah je la.Tak ok kang kita stop beli yang lain pula.

Ada yang dah cuba ? ok tak ni ?

KLIK BANNER DI BAWAH UNTUK INFO :

4 thoughts on “Mencuba PERLAKING agak agak putih tak ?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *