Menang tempat ke – 2 dalam contest vanish

Allhamdulillah , rezeki anak-anak gamaknya … tahun 2013 ni ada la menang hadiah besar kecik .. dulu pernah menang bila masuk contest comfort di facebook diorang , menang 1 buku pampers dan sebotol pewangi baju jenama comfort. Syukur .. kecik pun menang juga kan.

Kemudian masuk contest Nokia , ini di antara blogger dan saya menang Nokia Lumia 925.

menang contest vanish

Kemudian masuk contest vanish , ni dah lama join .. sungguh tak sangka akan menang.. Part paling best . Saya tak rasa saya akan menang pun. Sebab masuk bertanding antara seluruh penduduk malaysia kan. Tak sangka saya bertuah sangat pun. Jadi masuk contest dan tinggalkan. Rupanya menang ..

Malam ni dapat tahu menang. Esok sengheng dah call nak hantar hadiah. Bagus sungguh .. tak perlu tunggu lama-lama. Dapat mesin basuh TOSHIBA 7.5kg tau . Siapa nak beri benda macam tu bulat-bulat je .. alhamdulillah .. seronok.

pemenang vanish

Cuba la semak , kalau siapa-siapa ada masuk contest ni dan menang juga. Rugi kalau tak dapat hadiah tu .. Hadiah banyak tu …

Ni yang buat , rasa macam ketagih nak join contest hahahah .. kemain semangat kan.

17 Comments

  1. Mummydearie 31 October 2013 Reply
  2. Rina 29 October 2013 Reply
  3. akubiomed 29 October 2013 Reply
  4. LadyRose 28 October 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 28 October 2013 Reply
  5. Khadeejah Hasmad 28 October 2013 Reply
  6. hafiz 28 October 2013 Reply
  7. mie 28 October 2013 Reply
  8. blogger lelaki 28 October 2013 Reply
  9. sensasi2020 28 October 2013 Reply
  10. Anuar 27 October 2013 Reply
  11. Akuro San 27 October 2013 Reply
  12. Bahrain 27 October 2013 Reply
  13. Farzli 27 October 2013 Reply
  14. ciklaili.com 27 October 2013 Reply
  15. Denaihati 27 October 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.