Menang tempat ke – 2 dalam contest vanish

Allhamdulillah , rezeki anak-anak gamaknya … tahun 2013 ni ada la menang hadiah besar kecik .. dulu pernah menang bila masuk contest comfort di facebook diorang , menang 1 buku pampers dan sebotol pewangi baju jenama comfort. Syukur .. kecik pun menang juga kan.

Kemudian masuk contest Nokia , ini di antara blogger dan saya menang Nokia Lumia 925.

menang contest vanish

Kemudian masuk contest vanish , ni dah lama join .. sungguh tak sangka akan menang.. Part paling best . Saya tak rasa saya akan menang pun. Sebab masuk bertanding antara seluruh penduduk malaysia kan. Tak sangka saya bertuah sangat pun. Jadi masuk contest dan tinggalkan. Rupanya menang ..

Malam ni dapat tahu menang. Esok sengheng dah call nak hantar hadiah. Bagus sungguh .. tak perlu tunggu lama-lama. Dapat mesin basuh TOSHIBA 7.5kg tau . Siapa nak beri benda macam tu bulat-bulat je .. alhamdulillah .. seronok.

pemenang vanish

Cuba la semak , kalau siapa-siapa ada masuk contest ni dan menang juga. Rugi kalau tak dapat hadiah tu .. Hadiah banyak tu …

Ni yang buat , rasa macam ketagih nak join contest hahahah .. kemain semangat kan.

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

17 thoughts to “Menang tempat ke – 2 dalam contest vanish”

  1. Tanhiah buat Puan Bee…rezeki puan sentiasa murah je. Bukan semua dapat anugerah begini jika tiada usaha kita sendiri untuk menghasilkan sesuatu. Kalau ada joran tapi tak pergi mengail pun pastinya tak dapat ikan bukan? Begitulah dgn Puan Bee juga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *