Menang tempat ke – 2 dalam contest vanish

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Allhamdulillah , rezeki anak-anak gamaknya … tahun 2013 ni ada la menang hadiah besar kecik .. dulu pernah menang bila masuk contest comfort di facebook diorang , menang 1 buku pampers dan sebotol pewangi baju jenama comfort. Syukur .. kecik pun menang juga kan.

Kemudian masuk contest Nokia , ini di antara blogger dan saya menang Nokia Lumia 925.

menang contest vanish

Kemudian masuk contest vanish , ni dah lama join .. sungguh tak sangka akan menang.. Part paling best . Saya tak rasa saya akan menang pun. Sebab masuk bertanding antara seluruh penduduk malaysia kan. Tak sangka saya bertuah sangat pun. Jadi masuk contest dan tinggalkan. Rupanya menang ..

Malam ni dapat tahu menang. Esok sengheng dah call nak hantar hadiah. Bagus sungguh .. tak perlu tunggu lama-lama. Dapat mesin basuh TOSHIBA 7.5kg tau . Siapa nak beri benda macam tu bulat-bulat je .. alhamdulillah .. seronok.

pemenang vanish

Cuba la semak , kalau siapa-siapa ada masuk contest ni dan menang juga. Rugi kalau tak dapat hadiah tu .. Hadiah banyak tu …

Ni yang buat , rasa macam ketagih nak join contest hahahah .. kemain semangat kan.

Comments

  1. Tahniah, Puan Bee! Dapat mesin basuh tu bukan calang-calang hadiah. Memang rezeki murah kot tahun ni. Saya baru joined satu contest itupun tak menang, sedih rasanya!

  2. tahniah buat Puan Bee yang dah menang contest Vanish…
    makin semangat dalam blogging dan berbagai aktivitas anda ya …

  3. Tanniah. 🙂

  4. tahniah Puan Bee..waah mmg hebat lah..sy penah menang content..huhu..besnyeeeee

  5. Wah!!!! Bestnya dapat mesin basuh free! Tahniah Kak 😀

  6. Wah tahniah PB, dapat mesin basuh lagi, memang rezeki anak ke 4 tu..

  7. wowww,,,
    tahniah, xpernah dapat hadiah sebesar tu..
    eheheheh

  8. tu dia bapak besar hadiah..tahniah PB

  9. sensasi2020 :

    Tanhiah buat Puan Bee…rezeki puan sentiasa murah je. Bukan semua dapat anugerah begini jika tiada usaha kita sendiri untuk menghasilkan sesuatu. Kalau ada joran tapi tak pergi mengail pun pastinya tak dapat ikan bukan? Begitulah dgn Puan Bee juga!

  10. Tahniah Puan Bee… Rezeki anak-anak.. Boleh buat basuh baju selalu… 😉

  11. Akuro San :

    best tuh, dapat mesin basuh free… Tahniah… semoga sentiasa dilimpahi rezeki…

  12. Tahniah!

  13. tahniah.. rezeki org umah…

  14. Tahniah. rezeki bakal baby tu..

  15. tahniah pbee, bertambah rezeki anak-anak, memang besolah hadiahnya ni…

Speak Your Mind

*