Menang iPad dan Mini iPad dari WeeClicks hanya dengan menghantar sepotong ayat !! Mudah nye ~

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Salam .. amacam ada mood nak join giveaway lagi tak ? Jika ada marilah rebut peluang untuk menang iPad dan Mini iPad dari WeeClicks. Weeclicks adalah syarikat pengiklanan baru di Malaysia , bakal menjadi saingan kepada syarikat pengiklanan sedia ada ini. Kita blogger mengalu-alukan syarikat pengiklanan ini. Selain dari iPad Mini dan iPad , 5 orang blogger terpilih akan menang RM50 tunai.

contestmalaylatestwithterms

Syarat dan cara untuk menyertai giveaway ini sangatlah mudah ye ..

Langkah 1 : Daftarkan diri di www.weeclicks.com.my

Langkah 2 : Like facebook weeclick – facebook/weeclicks

Langkah 3 : Lengkapkan ayat ini

Saya suka berkongsi di internet kerana ____________________________   (ayat paling kreatif akan menang)

Langkah 4 : Hantar kan ayat tersebut ke email wee clicks win@weeclicks.com.my dengan nama pengguna anda.

*Blogger yang telah daftar dengan Wee clicks , hanya perlu ikut langkah 2 hingga langkah 4.

*Terbuka kepada blogger malaysia sahaja.

*Peluang untuk menang akan lebih cerah jika anda rajin share tentang contest ini.Login website weeclicks dan share 🙂

Jangan lepaskan giveaway mudah ini !!! Mana tahu tertulis rezeki anda disini. Dapat iPad Mini tu pun jadi laaaaaa ~

Semoga berjaya 🙂

Comments

  1. ni lah bahana dah lama tak online, banyak update terbaru yang trlepas pandang. huhu

  2. bagus juga ikut kontes ni tp dgn keadaan saya skg ni rasanya tak boleh nak join lagi kot..

  3. Saya dah cuba.

    Hanya tunggu result saja. 😉

    Puan Bee doakan ya. 😉

  4. saya juga suka iPad, mempermudah hidup kita 🙂

  5. peluang dalam berpantang ni..

  6. salam puan bee…trm ksh ye tadi sudi sggh bc n3 n komen ^^

    saya awal bln ni dpt emel dr weeclicks,ajk join n register.mmg ada tls nama PB,broframstone dll blogger yg mmg support weeclicks,dlm emel tu.tapi masa tu saya x brpa tau sgt iklan2 ni.psg nuff pun sbb kwn blog bising awat blog sunyi takde iklan he3..

    saya dh join baru2 ni ikut segmen ^^

  7. mama3heroo :

    gud luck bee..hadiah pun menarik..

  8. yg ni ala-ala says ke, ala-ala nuffnang ek?
    emm..takpe, nanti kita cek 🙂

  9. wow, saya pon nak lah

  10. Firdaus Kasim :

    Assalam. Kak, boleh bagi quotation untuk pengiklanan di laman web ini? Minta harga untuk iklan di sidebar dan entry post selama sebulan. email safiraprintingservices@gmail.com

  11. Saya mendoakan kejayaan puanbee. 😀 Good Luck, all the best.

  12. good luck pbee. moga ipad mini tu di genggaman pbee…

  13. BeritaKaki :

    wah..menarik ni.. hehe..
    p/s : harap kakbee ingat lagi saya :3

  14. Amirul Aslam :

    Macam best, tapi kena pikir idea nak buat ayat tu yang maleh tu.. Hihihi.

  15. tak ada idea la nak goreng ayat kreatif 😀

  16. menarik ni..thanks info tau 🙂

  17. Ramai plak yang share tentang weeclick ni..tengah fikir nak cuba ke tak.

  18. Lebih pada bersyukur dah ni kalau dapat ipad mini…nanti ada masa saya pun rasa nk join..huhu

  19. ada giveaway,, kalau dapat seronok tuh.

  20. Hadiah menarik..rugi kalau tak join..

  21. Hairul Azni :

    Terima kasih info..saya join lepas ni..

  22. nak coba lahh….

  23. Jawatan Kosong Kerajaan :

    patut cuba nie, mana tau kan

  24. Wowww!! menarik nieh 😀

  25. Abdur Rozak :

    Dah ikut,terimakasih atas perkongsianya.

  26. Wahhhh…. harus daftar cenggini =)

  27. Salam,

    ada juga terbaca di blog anarm, bee kalau masuk kena buat entry macam bee ni ke? atau tak buat pun xpe? heheee

  28. wah bestnya!

Speak Your Mind

*