Menang iPad dan Mini iPad dari WeeClicks hanya dengan menghantar sepotong ayat !! Mudah nye ~

Spread the love

Salam .. amacam ada mood nak join giveaway lagi tak ? Jika ada marilah rebut peluang untuk menang iPad dan Mini iPad dari WeeClicks. Weeclicks adalah syarikat pengiklanan baru di Malaysia , bakal menjadi saingan kepada syarikat pengiklanan sedia ada ini. Kita blogger mengalu-alukan syarikat pengiklanan ini. Selain dari iPad Mini dan iPad , 5 orang blogger terpilih akan menang RM50 tunai.

contestmalaylatestwithterms

Syarat dan cara untuk menyertai giveaway ini sangatlah mudah ye ..

Langkah 1 : Daftarkan diri di www.weeclicks.com.my

Langkah 2 : Like facebook weeclick – facebook/weeclicks

Langkah 3 : Lengkapkan ayat ini

Saya suka berkongsi di internet kerana ____________________________   (ayat paling kreatif akan menang)

Langkah 4 : Hantar kan ayat tersebut ke email wee clicks win@weeclicks.com.my dengan nama pengguna anda.

*Blogger yang telah daftar dengan Wee clicks , hanya perlu ikut langkah 2 hingga langkah 4.

*Terbuka kepada blogger malaysia sahaja.

*Peluang untuk menang akan lebih cerah jika anda rajin share tentang contest ini.Login website weeclicks dan share 🙂

Jangan lepaskan giveaway mudah ini !!! Mana tahu tertulis rezeki anda disini. Dapat iPad Mini tu pun jadi laaaaaa ~

Semoga berjaya 🙂

33 thoughts on “Menang iPad dan Mini iPad dari WeeClicks hanya dengan menghantar sepotong ayat !! Mudah nye ~”

  1. salam puan bee…trm ksh ye tadi sudi sggh bc n3 n komen ^^

    saya awal bln ni dpt emel dr weeclicks,ajk join n register.mmg ada tls nama PB,broframstone dll blogger yg mmg support weeclicks,dlm emel tu.tapi masa tu saya x brpa tau sgt iklan2 ni.psg nuff pun sbb kwn blog bising awat blog sunyi takde iklan he3..

    saya dh join baru2 ni ikut segmen ^^

  2. Salam,

    ada juga terbaca di blog anarm, bee kalau masuk kena buat entry macam bee ni ke? atau tak buat pun xpe? heheee

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *