Jun
2012

Memperkenalkan Kwerkee By Reebonz – Design Unik Setiap Hari.

Memperkenal kan satu lagi kedai online lah senang citer yang menawarkan barangan unik , design unik setiap hari , di mana barangan ini sangat jarang di jumpai di kedai-kedai biasa di luar sana. Tetapi ada di Kwerkee By Reebonz ni , Jenama Rebonz siapa tak kenal ? mungkin dah ramai kenal dan menggunakan produk Reebonz kan ? Kini Kwerkee di tubuhkan oleh Rebonz khas untuk pembeli seluruh Malaysia dan Singapore mendapatkan produk yang unik ini dengan cara lebih mudah. Iaitu online….

Apa sahaja yang susah di jumpai di luar sana ada di Kwerkee dan yang paling best .. diskaun yang di tawarkan di kwerkee mencecah 70% sangat banyak diskaun yang di beri bukan ?

Shooping barang berjenama di Reebonz
Tentang Kwerkee

kwerkee by reebonz

Screenshot dari media Singapore ketika pelancaran Kwerkee By Rebonz

kwerkee - jam tangan , watch , women watch , unik item

Ok dah faham ? jika korang nak tengok-tengok barangan terbaru yang di jual di Kwerkee ? sila ke Kwerkee.Com dan klik pada tab di bahagian atas yang di tulis “TODAY SALES ” atau “CURRENT SALES”.

Dari situ korang boleh lihat , pelbagai barangan deko rumah , aksesori , jam  tangan untuk lelaki dan wanita. Pinggan yang comel-comel  dan unik dan pelbagai lagi. Dari pada barangan rumah ke gadjet kecik-kecik pun ada.

Saya sangat tertarik pada aksesori iPhone yang memang tak pernah jumpa di luar lagi .. Jam 02 nya pun sangat cute! Yang warna putih tu sepadan sangat dengan iPhone4s saya  ..hehehe sambil menyelam minum air ..

casing iphone unik

kwerkee by rebonzKoleksi Perabut yang sangat unik pun ada , dari kecil ke besar-besar , sangat sesuai untuk sesiapa yang suka deko rumahnya dengan perabot moden dan unik.

kwerkee , jam tangan wanitaJam tangan yang sangat cute .. sesiapa yang cari jam tangan lain dari yang lain , memang boleh sangat order dari kwerkee ni , cantik cantik belaka.. fuh ..demam ….

shopping online di kwerkee , barangan branded

packaging kwerkee

Pembungkusan

Pembungkusan nya pun sangat menarik dan sempurna , memang barangan di kwerkee sangat ekslusif ok..

Penghantaran ke Malaysia dan Singapura sahaja buat masa sekarang.

  • Penghantaran adalah pecuma
  • Keahlian Percuma juga Untuk mendaftar sila klik — > SINI

kwerkee shopping with refferal program

Menarik .. sekarang ni Kwerkee ada membuat satu program refferal  , kenalkan kawan , jemput kawan dan korang akan mendapat hadiah yang sangat menarik dan unit dari kwerkee sendiri.

Setelah mendaftar sebagai ahli Kwerkee :

  • korang boleh mula menjemput rakan dengan memasukkan email kawan-kawan anda di ruangan yang disediakan.
  • Boleh juka berkongsi melalui butang tweet atau post to facebook .
  • Gunakan URL Refferal yang di beri.

kwerkee

Apa yang korang akan dapat setelah menjemput kawan ?

HEAD HONCO

  • 50 Kawan Join dan 5 orang membuat pembelian di kwerkee akan menerima saguhati misteri dari Kwerkee berharga lebih SGD$200

KOOKY CHAMP

  • 10 orang kawan yang join akan menerima SGD$30 Diskaun

PRIME CRACKERJACK

  • 25 orang lagi kawan join , akan menerima diskaun lagi sebanyak SGD$30

Contoh seperti di dalam gambar di bawah.

Menarik bukan ? boleh shopping di Kwerkee dan juga mendapat penjimatan hebat.

refferal , acsesori women , women , shopping

OK kan website Kwerkee ni ?

Barangan yang sangat unik ..cantik .. bergaya rumah dan owner rumah juga.

Jom Follow Kwerkee sekarang di

Website : kwerkee

Facebook : https://www.facebook.com/KwerkeeSingapore

Pinterest  : http://pinterest.com/kwerkee/

Twitter     : @KwerkeeSocial

Search

14 thoughts on “Memperkenalkan Kwerkee By Reebonz – Design Unik Setiap Hari.

  1. Pingback: Shopping Di Reebonz Butik online menjual barangan berjenama | Puanbee Ok Je!

  2. Pingback: Shopping Online : Tea Pot Unik Dari Kwerkee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge