MasterChef Selebriti Malaysia : Kenapa Mejar Dr. Faiz Tersingkir

Antara dua Azwan Azli dan Mejar Dr. Faiz nak sokong siapa ? eii kalau saya memang nak Dr. Faiz tu ada sampai akhir episod , tapi ye lah .. kalau tak ada orang nak buat drama ni tak best lak Masterchef Selebriti ni.. alahai .. dah kurang mood nak tengok rancangan ni….

Dr. Faiz

Layan je le gambar , episod pertama dah tersingkir , kecewa den , patutnya tak ada penyingkiran di awal-awal ni .. Lepas ni nak sokong sapa ? tak tahu lagi .. rasa nak sokong Angah lah pulak .. hehe .. tenggelam punca orang kata…

masterchef selebriti malaysia

Nak komen pasal masakkan pun kita tak merasa kan , haha so sokong lah sapa yang kita suka … tapi cara si Angah tu masak panggang memanggang ni suka sangat .. macam pro je .. biasa kan saya nonton rancangan memasak di Chanel Astro 703 , memang ada rancangan masak yang kas tuk Grill .. best kan .. kalau saya dapat dapur macam tu ..

Ramai yang cakap .. Mesti Azwan Azli akan lambat tersingkir sebab nak naikkan rating rancangan tersebut , betul ka ? sama-sama nantikan lah ye …

Gambar 

Comments

  1. Tak suka azwan ali, booooo
    Aldy Shah recently posted..Plain bawal awesome!My Profile

  2. Layanjolaa~
    Izzuddin Fauzi recently posted..1 Jun 2012 – Mulut Kita Akan Mula Di KunciMy Profile

  3. saya layan jer semua tuh, hehehe
    Juan recently posted..Pelan Rumah Impiana Casa Kluang JohorMy Profile

  4. Mingkin jugak tu. Cam si Ebi dalam mania ari tu.

    Si azwan ali ni sape je yg suka? Sejenis dgn dia mgkin la kot. Hahahaah

  5. serabut saya tengok si azwan tu dgn kipas dan kain belakangnya. aduhai, riuh.
    eiela recently posted..Gubahan Dari SejadahMy Profile

  6. hahaa.. biasalah astro.. lagi kita benci lagi dia suka
    rahman recently posted..Pesawat Superjumbo Malaysia Airlines Airbus A380 sudah tibaMy Profile

  7. ape ? Mejar Dr Faiz dah kuar ? takmoooooo :(

    Nak sokong sape pulak eak ? *tbe2 hepy*
    sokong juliza ! mama kate dye ade buku masak sendiri ! besh !
    hudahassan ^^ recently posted..Wordless Wednesday #9My Profile

  8. nis pun suke tgk angah gak. lawakk…
    Ummi Hanie recently posted..Wordless Wednesday #39: Terung ada nama ALLAHMy Profile

  9. tak dapat nak tonton. alamak favaroute pbee dah tersingkir yer, jangan hilang mood, ramai ada lagi tu.

  10. Malam tu yas sempat gak tgk MC nih…menyampah tgk AA….cam haper tahhhh…
    yas recently posted..Pentingnya Backlink Dalam BloggingMy Profile

  11. ishh kenapalah ada si AA ni..tak kuasa mak..hehe..
    bardboo recently posted..Orang Baru dan Rumah BaruMy Profile

  12. Dah agak diaorg akan singkirkan Dr. Faiz dulu sbb dia kan jenis senyap je. MMg rancangan realiti ni akan mengekalkan peserta2 yg suka buat drama mcm Azwan tu. Sy sokong Jehan, Juliza & Serina.

  13. aku terlepas episod pertama.. tggu je la ulangan nanti..
    kakngah recently posted..Eh… eh… enam dah…My Profile

  14. cepatlah azwan ali keluar..nyampah tgk he3..
    azman recently posted..Wordless Wednesday#Safety FirstMy Profile

Trackbacks

  1. [...] rancangan masterchef selebriti yang pertama ini nanti ? korang teka siapa ? jika sebelum ni saya beria-ria nak sokong Dato’ Faiz , namun tak kesampaian , minggu pertama dah tersingkir ..Saya geram okeyh .. sibuk pula sekarang ni sampai tak ada masa nak follow rancangan Masterchef [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge