MasterChef Selebriti Malaysia : Kenapa Mejar Dr. Faiz Tersingkir

Antara dua Azwan Azli dan Mejar Dr. Faiz nak sokong siapa ? eii kalau saya memang nak Dr. Faiz tu ada sampai akhir episod , tapi ye lah .. kalau tak ada orang nak buat drama ni tak best lak Masterchef Selebriti ni.. alahai .. dah kurang mood nak tengok rancangan ni….

Dr. Faiz

Layan je le gambar , episod pertama dah tersingkir , kecewa den , patutnya tak ada penyingkiran di awal-awal ni .. Lepas ni nak sokong sapa ? tak tahu lagi .. rasa nak sokong Angah lah pulak .. hehe .. tenggelam punca orang kata…

masterchef selebriti malaysia

Nak komen pasal masakkan pun kita tak merasa kan , haha so sokong lah sapa yang kita suka … tapi cara si Angah tu masak panggang memanggang ni suka sangat .. macam pro je .. biasa kan saya nonton rancangan memasak di Chanel Astro 703 , memang ada rancangan masak yang kas tuk Grill .. best kan .. kalau saya dapat dapur macam tu ..

Ramai yang cakap .. Mesti Azwan Azli akan lambat tersingkir sebab nak naikkan rating rancangan tersebut , betul ka ? sama-sama nantikan lah ye …

Gambar 

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

16 Comments:

  1. Pingback: Siapakah Juara Dalam Rancangan Masterchef Selebriti Akhir ?? | Puanbee.Com

  2. Tak suka azwan ali, booooo

  3. Izzuddin Fauzi

    Layanjolaa~

  4. saya layan jer semua tuh, hehehe

  5. Mingkin jugak tu. Cam si Ebi dalam mania ari tu.

    Si azwan ali ni sape je yg suka? Sejenis dgn dia mgkin la kot. Hahahaah

  6. serabut saya tengok si azwan tu dgn kipas dan kain belakangnya. aduhai, riuh.

  7. hahaa.. biasalah astro.. lagi kita benci lagi dia suka

  8. ape ? Mejar Dr Faiz dah kuar ? takmoooooo 🙁

    Nak sokong sape pulak eak ? *tbe2 hepy*
    sokong juliza ! mama kate dye ade buku masak sendiri ! besh !

  9. nis pun suke tgk angah gak. lawakk…

  10. tak dapat nak tonton. alamak favaroute pbee dah tersingkir yer, jangan hilang mood, ramai ada lagi tu.

  11. Malam tu yas sempat gak tgk MC nih…menyampah tgk AA….cam haper tahhhh…

  12. ishh kenapalah ada si AA ni..tak kuasa mak..hehe..

  13. Dah agak diaorg akan singkirkan Dr. Faiz dulu sbb dia kan jenis senyap je. MMg rancangan realiti ni akan mengekalkan peserta2 yg suka buat drama mcm Azwan tu. Sy sokong Jehan, Juliza & Serina.

  14. aku terlepas episod pertama.. tggu je la ulangan nanti..

  15. cepatlah azwan ali keluar..nyampah tgk he3..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *