MasterChef Selebriti Malaysia : Kenapa Mejar Dr. Faiz Tersingkir

Antara dua Azwan Azli dan Mejar Dr. Faiz nak sokong siapa ? eii kalau saya memang nak Dr. Faiz tu ada sampai akhir episod , tapi ye lah .. kalau tak ada orang nak buat drama ni tak best lak Masterchef Selebriti ni.. alahai .. dah kurang mood nak tengok rancangan ni….

Dr. Faiz

Layan je le gambar , episod pertama dah tersingkir , kecewa den , patutnya tak ada penyingkiran di awal-awal ni .. Lepas ni nak sokong sapa ? tak tahu lagi .. rasa nak sokong Angah lah pulak .. hehe .. tenggelam punca orang kata…

masterchef selebriti malaysia

Nak komen pasal masakkan pun kita tak merasa kan , haha so sokong lah sapa yang kita suka … tapi cara si Angah tu masak panggang memanggang ni suka sangat .. macam pro je .. biasa kan saya nonton rancangan memasak di Chanel Astro 703 , memang ada rancangan masak yang kas tuk Grill .. best kan .. kalau saya dapat dapur macam tu ..

Ramai yang cakap .. Mesti Azwan Azli akan lambat tersingkir sebab nak naikkan rating rancangan tersebut , betul ka ? sama-sama nantikan lah ye …

Gambar 

16 Comments

  1. Aldy Shah 08/06/2012 Reply
  2. Juan 31/05/2012 Reply
  3. daddydee 31/05/2012 Reply
  4. eiela 31/05/2012 Reply
  5. rahman 31/05/2012 Reply
  6. hudahassan ^^ 31/05/2012 Reply
  7. Ummi Hanie 30/05/2012 Reply
  8. Denaihati 30/05/2012 Reply
  9. yas 30/05/2012 Reply
  10. bardboo 30/05/2012 Reply
  11. kakngah 30/05/2012 Reply
  12. azman 30/05/2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *