Masa menebus kupon #tesco

Share

Sebenarnya pergi tesco untuk ke pejabat pos untuk poskan lactolite , ada pelanggan yang order lactolite semalam.. korang tak nak ke try lactolite tu ? sambil-sambil tu beli sedikit barang dapur .. tak sangka banyak pulak kupon yang di terima.. Ada keyword yang masuk ke blog saya …

pos laju .. apakah yang akan terjadi jika barang tidak sampai kepada penerima… 

Apa akan terjadi ye ? boleh claim balik agaknya .. tak ada pengalaman pula .. tapi kalau barang pos ekspress tidak sampai , kita boleh kesan semula sampul tu ada dimana , dan sebab-sebab barang tidak sampai , melalui no tracking tu juga kita boleh call pejabat pos dan minta sampul tu di pulangkan ke pejabat pos terdekat.

tetapi pos laju tak tahu .. apa pandangan pembaca ???

shopping di tesco
Harga rendah sempena raya .. meriah  sungguh ..- #tesco

shopping dulu ..

P/S : Tips shopping dengan anak-anak

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

18 Comments:

  1. Pingback: Hari Tanpa Berbelanja - saving mom

  2. teman xde kad tesco….

    berjimat jgn xjimatt 😉

  3. Voucher Tesco nih teringat masa kat US dulu. Kami satu famili kumpul kupon jer kat majalah sebelum shopping. kekadang bila dah banyak kumpul kupon, stau barang tuh dapat free jer akak. cuma kat sini kupon diskaun jer huhu,,

  4. ni kerja ain maisarah. bukan aku. haha..

  5. Mak saya pun selalu jugak dapat voucher2 ni. Slalunya tiap2 minggu akan ke Tesco guna voucher2 ni. Dah lama tak pergi Giant

  6. Ibu Mifzal Arsyad

    Pos laju pun buleh tracke brg ada kat mana…kalau akak prefer pos laju…lebih yakin sbb ada pengesahan penerimaa barang…

    Akak jrg guna kupon yg diskaun tu..selalu guna kupon tunai

  7. pos laju dan pos express tak sama. kalau barang pos laju ada insurance, kalau barang hilang(contohnya kena rompak) boleh claim nilai barang. tapi pos express kurang pasti sbb biasanya yg hantar posmen surat biasa bukan posmen pos laju.

  8. wah byk juga nilai mata bee.kutu baru tiga ringgit.haha sebulan sekali je p tesco..:)

  9. bagus kupon ni…boleh save sikit duit belanja…

  10. salah satu cara nk berjimat ni.. 🙂

  11. mewahlah dengan kupon..
    jimat belanja

  12. saya dah tebus daah…. :)memang jimat…. 🙂

  13. Fuhh.. Banyak dapat jimat tu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *