Mary Kay : Sebelum Dan Selepas

Spread the love

Hoyehh make-up sendiri lagi, bukan apa ..dah bosan sangat ni , bosan dan rindu ..ahaks..Sudah-sudahlah bang kerja tu balik lah , 2 minggu tu rasa macam lama sangat jekkkk ..(saja seru bagi dia teringat-ingat kat wife dia yang jelita ni hahaha ..).Lepas tu anak semua dah tidur kan .. apa lagi kerja yang belum di buat ? selain dari mengahadap blog, pun bosan jugak..

Jadikkkk.. meh lah kita asah bakat …asah tau bukan sharp

seperti biasa set make-up yang digunakan adalah Mary Kay

set make-up mary kay

Eye shadow , eye liner , foundation , bedak kompak (jenama maybelline sebab tak beli lagi bedak marykay , plus murah sikit hahaha ..) blusher. Maskara tak pakai tak suka dan tak berapa kemas kalau pakai , rasa berselerak je ..

Testimoni mary kay-sebelum make-up

Hurmm anak mata merah sebab mengantukkkkk ..

Yang di atas gambar sebelum di make-up , ok tak kulit muka saya ? bibir pun dah merah sikit lepas duk jaga pakai lip balm , masker dan lip gloss hari-hari , sebab sebelum ni saya ada alegik terhadap satu jenama lipstik membuatkan bibir saya hitam seolah-olah bibir orang yang merokok.. sekarang ok sikit dah .. alhamdullilah..

selepas make-up dengan mary kay

Gambar di bawah , lepas make-up ..okey tak ? muehehehe … saja ambil gambar muka ala-ala macam tu .. nampak macam kurus dan kurang tembam jek.. hahah .

Tinggalkan korang untuk komen pulak.. jeng jeng jeng ..

Nak dapatkan Nasihat dari pakar kecantikan mary kay macam saya boleh hubungi Puan Juanita jugakkk..

juanitaasani@yahoo.com
019-3049345

50 thoughts on “Mary Kay : Sebelum Dan Selepas”

  1. Pingback: Cara memakai Eyeliner & 2-IN-1 Impact shadow liner by MAYBELLINE NY Eyestudio | Puanbee.com | Diari Ibunda

  2. Xper…sabo bee…
    nanti ju tukar foundation yg salah tu….
    Eh bee..ye r …awat muke nampak selimmssss

  3. chantek pb…dh natural,tapi kalu buat smokey eyes ni..lagi menyerlah mata chantek pb tu.xpe make up malam2 untuk suami kan..=) bertambah sayang mr kay kat pb.

  4. wah, cun la! hehe…aik tengah2 mengantuk pun rajin lagi nak mekap2 yer..saya ni memang jenis malas nak mekap..

    1. bardboo memang mengantuk sgt , tp tk boleh tidur lah .. bila tidur dalam kepala merewang fikir mcm2 .. hehehe ..sebab tu rasa macam nak buat sumting terus buat lepas tu baru ok leh tidur..

  5. wahh…..Cantiknye! Tapi kalo, Puanbee draw black line kat bawah mata tuh, separuh je, tak smpi tear duct,then sapu eyeshadow putih kat area tear duct, akan jadi super cantik!, nmpk mata galak gitu, coz Puan bee mempunyai sepasang mata yg cantik, (^_^)

    1. ye ke ? oohh nanti try lah pulak ikut cara yayay ni nak nampak galak juga ..hahaha ..tp kan ada satu yg buatkan susah nak letak make-up di kawasan mata , mata panda ..grrr .. tu tk nampak sebab dlm gambar kalau di luar nampak lah ..lebam2 jek..

  6. kutu suka mascara tp tak suka brow liner..keke

    ok jer kulit muka bee tu…lepas dimekap pun nampak impaknya.natural je mekap..kasi terang sikit lipstick tu.haha…

    1. wahaha ..tk suka lipstik terang kang nampak bibir over besar …

      tk pandai pakai maskara lah nanti comot ,,plus rasa tk selesa kejap2 nak sentuh acaner..

  7. pehh bee , buleh bukak bisnes mak andam lepas ni … muahahah ~ bukan perli ni taww …

    kulit bee nmpk ok jek , xde jeragat2 ke ape .. bagus2

    ape kata .. bee wat contest/ga mekap2 ni .. jeng3x :p

    1. kulit nampak okey lepas pakai mary kay set , sebelum ni nauzubillah .. \\contest yek nis ..hurmm lama tak buat kan ..tunggu lah ada modal sikit ..

  8. gini pon jadi malam2 ni bee… belasah yo lah, asal cun… mantop!
    nak belajar makeup ngnaku pon ble,.. blk TPG. kehkehkehkeh

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *