Mary Kay : Sebelum Dan Selepas

Hoyehh make-up sendiri lagi, bukan apa ..dah bosan sangat ni , bosan dan rindu ..ahaks..Sudah-sudahlah bang kerja tu balik lah , 2 minggu tu rasa macam lama sangat jekkkk ..(saja seru bagi dia teringat-ingat kat wife dia yang jelita ni hahaha ..).Lepas tu anak semua dah tidur kan .. apa lagi kerja yang belum di buat ? selain dari mengahadap blog, pun bosan jugak..

Jadikkkk.. meh lah kita asah bakat …asah tau bukan sharp

seperti biasa set make-up yang digunakan adalah Mary Kay

set make-up mary kay

Eye shadow , eye liner , foundation , bedak kompak (jenama maybelline sebab tak beli lagi bedak marykay , plus murah sikit hahaha ..) blusher. Maskara tak pakai tak suka dan tak berapa kemas kalau pakai , rasa berselerak je ..

Testimoni mary kay-sebelum make-up

Hurmm anak mata merah sebab mengantukkkkk ..

Yang di atas gambar sebelum di make-up , ok tak kulit muka saya ? bibir pun dah merah sikit lepas duk jaga pakai lip balm , masker dan lip gloss hari-hari , sebab sebelum ni saya ada alegik terhadap satu jenama lipstik membuatkan bibir saya hitam seolah-olah bibir orang yang merokok.. sekarang ok sikit dah .. alhamdullilah..

selepas make-up dengan mary kay

Gambar di bawah , lepas make-up ..okey tak ? muehehehe … saja ambil gambar muka ala-ala macam tu .. nampak macam kurus dan kurang tembam jek.. hahah .

Tinggalkan korang untuk komen pulak.. jeng jeng jeng ..

Nak dapatkan Nasihat dari pakar kecantikan mary kay macam saya boleh hubungi Puan Juanita jugakkk..

juanitaasani@yahoo.com
019-3049345

50 Comments

  1. maya mustwany 19 February 2012 Reply
  2. cikpuanhady 15 February 2012 Reply
  3. eiela 15 February 2012 Reply
  4. Denaihati 15 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  5. nza 15 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  6. mama pipie 15 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  7. Acap 15 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  8. Zarul Umbrella 15 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  9. ummiross 15 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  10. juanita 15 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  11. ummu mawar 15 February 2012 Reply
  12. bardboo 15 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  13. anif 15 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  14. Lela-Lelord 15 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  15. Juan 15 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  16. yayansmum 15 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  17. puan kutu 15 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  18. Ummi Hanie 14 February 2012 Reply
    • bardboo 15 February 2012 Reply
      • mrs.yie 15 February 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  19. syu90 14 February 2012 Reply
    • zie fauzi 14 February 2012 Reply
      • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  20. zie fauzi 14 February 2012 Reply
    • bardboo 15 February 2012 Reply
      • zie fauzi 15 February 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  21. puanema 14 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  22. adele 14 February 2012 Reply
    • bardboo 15 February 2012 Reply
      • puanbeeAuthor 15 February 2012 Reply
  23. cmratu 14 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.