Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun ..

Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara
Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Korang nak sample kat bawah ni ? Boleh sangat-sangat… Semuanya percuma je , apa yang perlu korang buat ? Hubungi segera Puan Juenita , tetapkan temujanji , ajak kawan-kawan cuba produk ย dalam Skin Care Class ย Mary Kay.

samples products Mary kay
samples products Mary kay

Di dalam Skin Care Class, korang akan diberi peluang untuk mencuba produk Mary Kay buat pertama kali. Di dalam Skin Care Class tersebut, kebaikan yg bakal anda perolehi adalah seperti berikut:

Skin Analisis

  • Kulit anda akan dikenalpasti dan set penjagaan wajah yg sesuai akan dicadangkan kepada anda untuk mencuba sendiri.

Facial Session

  • Semasa facial session, anda akan diajar cara2 yang betul untuk membersihkan kulit wajah.

Antaranya:

  • Hand Spa, Lip Spa, Eye Care
  • Cara yg betul penggunaan Cleanser, Mask, Freshener dan Moisturiser

Basic Make-Up

  • Pada sessi ini, anda berpeluang untuk mencantikkan wajah anda dengan mengunakan barangan cosmetics dari Mary Kay. Antaranya seperti foundation, mineral powder foundation, eye primer, mineral eye color, eye brow, eye liner, mineral cheek color, creme lipstick, nourishine lip gloss dan macam2 lagi…

Peluang Kerjaya

  • Peluang kerjaya di dalam bidang kecantikan di samping dapat menambah pendapatan.

Free Consultation

  • Di akhir sessi, anda akan diberi consultation secare percuma.

Segala-galanya PERCUMA

Kenapa percuma? Kerana konsep business di dalam Mary Kay, berkongsi secara ikhlas dengan wanita lain..

Sila hubungi Puan Juanita untuk mendapatkan Skin Care Class secara percuma…

juanitaasani@yahoo.com
019-3049345

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

71 Comments:

  1. asslamualaikum… maaf , saya ingin bertanya… saya remaja yang berumur 16 tahun dan mempunyai masalah kulit iaitu jerawat dan kulit muka yang berminyak … jadi apa produk muka yang sesuai dengan saya kerana sebelum ini saya sudah mencuba pelbagai jenis produk untuk menghilangkannya tetapi tidak berhasil…

  2. bestnyerrr….kecantikan itu semua inginkan..

  3. salam..kalau saya nak jadi ahli mcmana, saya di skudai.Johor Bahru

  4. Salam sis..di area Pontian Johor ade x..

  5. saya berminat..kat area jitra/alor setar ada x….

  6. hello..sy bminat trhdp prodk mary kay dan bminat mgikuti krusus kcntikn tersebut.bagaimana hendak mgikuti krusus kcantikkan itu? adakah sy akan mendapat sijil dr mary kay.? sb,plan ingin mbuka butik kecantikkan.slain itu,jika mdpt sijil krusus anjuran mary kay boleh ka saya mbuat pinjaman mna2 krajaan?sy tinggal area kota kinabalu sabah.tq.

  7. Asslamlaikum…. nak tnya kt area pekan sg besi atau kg pandan ada SCC tak? Sya minat try produk MK.

    Tq

  8. Dear puanbee

    class Marry kay skin care nie still available ke untuk tahun 2012..sy berminat nak join …masih lagi percuma ke?

  9. saya , nak tanya betul ke nih , percumaa ?? and , ade buad dekat area seremban tak ? please , saya nak sangat join .

  10. Salam…
    Saya berminat la.. kat area JB ader x yer????

  11. Puan , Kami berenam berminat nak join.Bila lagi kelas diadakan .Takpun kami boleh jugak join mana2 kelas , tp dlm area kl

  12. Pingback: Suka “Make – Up” Tak ? | Malaysia Mom Bloggers

  13. rosmaria ismail

    saya minat nak join,saya di serdang jaya seri kembangan. kat mana class diadakan.
    tq

  14. Pingback: Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan | Puanbee Blog

  15. Pingback: Mary Kay Beauty Workshop – Petaling Jaya 25 December 2011 | Puanbee Blog

  16. Pingback: Mary Kay Beauty Workshop Bangi 4 December 2011

  17. Pingback: Orang Petaling Jaya Jom Sertai Beauty Workshop Mary Kay 27/11/2011

  18. mcm best jer…teringin la… saya duduk nilai..
    ade wat class area cni x?
    msuk class tu sekali je kan..

  19. Pingback: Tips Kecantikan : Kenali Jenis Kulit Muka Sebelum Membeli Produk Penjagaan Muka

  20. dekat area Kuantan ade x?
    rep kat shoutbox sy kalao boleh ๐Ÿ™‚

  21. salam akak,class dekat area Kuantan/Gambang ade x?
    nanti bleh bagitahu dkt shoutbox sy yer..takut terlupe lak :’)

    thanks

  22. berminat tapi takde member nak ajak…kalau nak folow mane2 group kalau ade blh..?? [tak tau melu neh]

  23. Pingback: Abang Boleh Pakai Tak Benda tu ? | Puanbee Buai Laju-Laju

  24. bestnyer dpt can facial ramai2 dgn kengkawan … free lak tu ๐Ÿ˜‰

  25. memang best tp kt sini takde kawan..dengan jiran pun tak geng.mebe opis pun semua tak geng..almaklum kita org muda2..depa semua ala2 makcik jer.kehkeh..

  26. walaupun percuma, tapi nak buat kat sy… errr. xpe la.

  27. hmmm…tenet wat hal pula hari ni…tk tahu berapa kali refresh baru blh baca keseluran entry dan komen…huhuhu

  28. bagus tu..jgn terover makeup udahle..kt luar cantik..kt rumah tk make up apa2pun….yg baiknya kt rumah pakai dan makeup cantik2….utk tatapan suami…kt luar rumah pun nk kena makeup jugak…tp biarla simple dan tk terlalu menonjol…kan bee…

    • hehe saya suka produk mary kay tang benda2 asa je make-up kurang sikit ..

      • kak sya kadang2 tu nk try gak guna brgn makeup…tp last2 kekal dgn pencuci muka aje..yg lain2 tu malas….he3…. nk bagi bibir merah senitiasa hanya perlu banyakkan minum air….tp kadang2 tu pucat jugak sebab dok dlm aircond kan…

        • kak sya kena lah sapu sikit pelembab kak.. saya benda paling asas lah pencuci dengan pelembab , foundation , memang tk kan lepas , yang lain2 ikut kerajinan , lipstik mesti pakai lau tk pucat , siap org panggil makcik .. hampeh je hehehe

          • hmm….malas…hahaha…kalau rajin kak sya pakai penyegar aje…liptik mmg tk pakai…dari dulu sampai skrg….tu sebab ramai panggil “kak”….hahahaha

  29. Shack@AnjungMaya

    menarik ni nnti,inform kat wife..

  30. kalau kulit wajah ok dgn kulit baru ada keyakinan diri…

  31. tak buat lagi ker review cerita wyg tu..

  32. cam menarik je offer ni

    • menarik chii , call juenita ajak di pergi kawasan chii .. ajak kawan2 buat facial ..

      • sblm ni ada gak kawan mak wat macam ni gak. nama beautician tu joanne. tp da lama plak dia x panggil2 cam dulu

        puan juenita kat area mana je. leh ke dtg klang..cam jauh je

  33. Kulit kena jaga kan bee, barulah berseri…

    • iyer ummie harus jaga ..

      • Cuaca kat Malaysia ni x menentu. Udara juga hampir tercemar dari asap2 kereta, bangunan & sebagainya yang boleh menyebabkan kulit menjadi kusam, berjeragat & jerawat. Paling menakutkan kanser kulit.
        Kita perlukan protection utk elakkan dari perkara2 tersebut.

        badan kita diselaputi 99% dengan kulit dimana kulit muka paling berisiko terdedah dengan gejala2 diatas.

        Jadi, kulit muka la yang palingggg pantass untuk kita Rehat & rawat ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *