Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Spread the love

Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun ..

Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara
Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Korang nak sample kat bawah ni ? Boleh sangat-sangat… Semuanya percuma je , apa yang perlu korang buat ? Hubungi segera Puan Juenita , tetapkan temujanji , ajak kawan-kawan cuba produk ย dalam Skin Care Class ย Mary Kay.

samples products Mary kay
samples products Mary kay

Di dalam Skin Care Class, korang akan diberi peluang untuk mencuba produk Mary Kay buat pertama kali. Di dalam Skin Care Class tersebut, kebaikan yg bakal anda perolehi adalah seperti berikut:

Skin Analisis

  • Kulit anda akan dikenalpasti dan set penjagaan wajah yg sesuai akan dicadangkan kepada anda untuk mencuba sendiri.

Facial Session

  • Semasa facial session, anda akan diajar cara2 yang betul untuk membersihkan kulit wajah.

Antaranya:

  • Hand Spa, Lip Spa, Eye Care
  • Cara yg betul penggunaan Cleanser, Mask, Freshener dan Moisturiser

Basic Make-Up

  • Pada sessi ini, anda berpeluang untuk mencantikkan wajah anda dengan mengunakan barangan cosmetics dari Mary Kay. Antaranya seperti foundation, mineral powder foundation, eye primer, mineral eye color, eye brow, eye liner, mineral cheek color, creme lipstick, nourishine lip gloss dan macam2 lagi…

Peluang Kerjaya

  • Peluang kerjaya di dalam bidang kecantikan di samping dapat menambah pendapatan.

Free Consultation

  • Di akhir sessi, anda akan diberi consultation secare percuma.

Segala-galanya PERCUMA

Kenapa percuma? Kerana konsep business di dalam Mary Kay, berkongsi secara ikhlas dengan wanita lain..

Sila hubungi Puan Juanita untuk mendapatkan Skin Care Class secara percuma…

juanitaasani@yahoo.com
019-3049345

71 thoughts on “Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara”

  1. asslamualaikum… maaf , saya ingin bertanya… saya remaja yang berumur 16 tahun dan mempunyai masalah kulit iaitu jerawat dan kulit muka yang berminyak … jadi apa produk muka yang sesuai dengan saya kerana sebelum ini saya sudah mencuba pelbagai jenis produk untuk menghilangkannya tetapi tidak berhasil…

  2. hello..sy bminat trhdp prodk mary kay dan bminat mgikuti krusus kcntikn tersebut.bagaimana hendak mgikuti krusus kcantikkan itu? adakah sy akan mendapat sijil dr mary kay.? sb,plan ingin mbuka butik kecantikkan.slain itu,jika mdpt sijil krusus anjuran mary kay boleh ka saya mbuat pinjaman mna2 krajaan?sy tinggal area kota kinabalu sabah.tq.

  3. Asslamlaikum…. nak tnya kt area pekan sg besi atau kg pandan ada SCC tak? Sya minat try produk MK.

    Tq

  4. Dear puanbee

    class Marry kay skin care nie still available ke untuk tahun 2012..sy berminat nak join …masih lagi percuma ke?

  5. Puan , Kami berenam berminat nak join.Bila lagi kelas diadakan .Takpun kami boleh jugak join mana2 kelas , tp dlm area kl

  6. Pingback: Suka “Make – Up” Tak ? | Malaysia Mom Bloggers

  7. rosmaria ismail

    saya minat nak join,saya di serdang jaya seri kembangan. kat mana class diadakan.
    tq

  8. Pingback: Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan | Puanbee Blog

  9. Pingback: Mary Kay Beauty Workshop – Petaling Jaya 25 December 2011 | Puanbee Blog

  10. Pingback: Mary Kay Beauty Workshop Bangi 4 December 2011

  11. Pingback: Orang Petaling Jaya Jom Sertai Beauty Workshop Mary Kay 27/11/2011

  12. mcm best jer…teringin la… saya duduk nilai..
    ade wat class area cni x?
    msuk class tu sekali je kan..

  13. Pingback: Tips Kecantikan : Kenali Jenis Kulit Muka Sebelum Membeli Produk Penjagaan Muka

  14. yqnq ellyana

    salam akak,class dekat area Kuantan/Gambang ade x?
    nanti bleh bagitahu dkt shoutbox sy yer..takut terlupe lak :’)

    thanks

  15. Pingback: Abang Boleh Pakai Tak Benda tu ? | Puanbee Buai Laju-Laju

  16. memang best tp kt sini takde kawan..dengan jiran pun tak geng.mebe opis pun semua tak geng..almaklum kita org muda2..depa semua ala2 makcik jer.kehkeh..

            1. kak button google tu yg buat loading lambat , button google problem pastu sangkut dengan blog , td bee tukar plugin lain , tapi button tu tk keluar lak , bee tengok blog org lain semua tk nampak button google dah ..

  17. bagus tu..jgn terover makeup udahle..kt luar cantik..kt rumah tk make up apa2pun….yg baiknya kt rumah pakai dan makeup cantik2….utk tatapan suami…kt luar rumah pun nk kena makeup jugak…tp biarla simple dan tk terlalu menonjol…kan bee…

      1. kak sya kadang2 tu nk try gak guna brgn makeup…tp last2 kekal dgn pencuci muka aje..yg lain2 tu malas….he3…. nk bagi bibir merah senitiasa hanya perlu banyakkan minum air….tp kadang2 tu pucat jugak sebab dok dlm aircond kan…

        1. kak sya kena lah sapu sikit pelembab kak.. saya benda paling asas lah pencuci dengan pelembab , foundation , memang tk kan lepas , yang lain2 ikut kerajinan , lipstik mesti pakai lau tk pucat , siap org panggil makcik .. hampeh je hehehe

          1. hmm….malas…hahaha…kalau rajin kak sya pakai penyegar aje…liptik mmg tk pakai…dari dulu sampai skrg….tu sebab ramai panggil “kak”….hahahaha

      1. sblm ni ada gak kawan mak wat macam ni gak. nama beautician tu joanne. tp da lama plak dia x panggil2 cam dulu

        puan juenita kat area mana je. leh ke dtg klang..cam jauh je

        1. juenieta tinggal di kajang , tp jgn risau ke peneng , johor pun dia pergi inikan klang ..ewahh pepandai je haha .. nanti email je dia tanya , tak pe ..

      1. Cuaca kat Malaysia ni x menentu. Udara juga hampir tercemar dari asap2 kereta, bangunan & sebagainya yang boleh menyebabkan kulit menjadi kusam, berjeragat & jerawat. Paling menakutkan kanser kulit.
        Kita perlukan protection utk elakkan dari perkara2 tersebut.

        badan kita diselaputi 99% dengan kulit dimana kulit muka paling berisiko terdedah dengan gejala2 diatas.

        Jadi, kulit muka la yang palingggg pantass untuk kita Rehat & rawat ๐Ÿ™‚

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *