Mary Kay Lagi Kini Ada Aktiviti Di Johor (23 oct 2011)

Mary kay , Mary Kay dah jadi consultant Mary kay ke ? tak … saya nak buat promo sikit .. jom lah korang join dan memeriahkan aktiviti beauty workshop dengan menggunakan produk Mary Kay anjuran siapa ? anjuran seorang kawan blogger juga Puan Juenita.. so sesiapa yang tinggal di kawasan berdekatan moh ler kesana , bukan buat apa pun .. dengan bayaran Hanya RM10 korang dapat merasai pengalaman untuk ber SPA , pelbagai SPA ade ..

Hand SPA . Lips SPA . Eye CARE Facial Seasons . Make-up seasions dan banyak lagi termasuk dapat free gift ok!

mary kay

Beauty Workshop mary kay JOHOR

Jom daftar seperti maklumat di atas .. ingat temujanji untuk orang johor 23 oct 2011 hari ahad ok ..

Dan temujanji untuk orang Petaling Jaya sila rujuk sini

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

17 Comments:

  1. sekali lagi saya tidak berkaitan.. hehe

  2. wah bunyi best..tapi ciktom kat negeri sembilan..jauh plk..heee

  3. makdaraterdiva

    woho! best2..
    insyaAllah akan join yg kat PJ tu..

  4. wah nak join nie…nanti baru leh pakai makeup yg pbee hadiahkan

  5. bila marykay nak dtg sp?hehe..

  6. kalau pegi ni sure leh ubah sket penampilan diriku yg dah cam makcik ni hoho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *