Mary Kay Lagi Kini Ada Aktiviti Di Johor (23 oct 2011)

Mary Kay Lagi Kini Ada Aktiviti Di Johor (23 oct 2011)

Mary kay , Mary Kay dah jadi consultant Mary kay ke ? tak … saya nak buat promo sikit .. jom lah korang join dan memeriahkan aktiviti beauty workshop dengan menggunakan produk Mary Kay anjuran siapa ? anjuran seorang kawan blogger juga Puan Juenita.. so sesiapa yang tinggal di kawasan berdekatan moh ler kesana , bukan buat apa pun .. dengan bayaran Hanya RM10 korang dapat merasai pengalaman untuk ber SPA , pelbagai SPA ade ..

Hand SPA . Lips SPA . Eye CARE Facial Seasons . Make-up seasions dan banyak lagi termasuk dapat free gift ok!

mary kay
Beauty Workshop mary kay JOHOR

Jom daftar seperti maklumat di atas .. ingat temujanji untuk orang johor 23 oct 2011 hari ahad ok ..

Dan temujanji untuk orang Petaling Jaya sila rujuk sini

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

17 Comments

    1. Author

      kalau dekat best nih ..lagi pun puanzai dh pun pakai marykay kan ..

  1. woho! best2..
    insyaAllah akan join yg kat PJ tu..

    1. Author

      mak dara terus aje contact juenieta tu utk booking kerusi tau … best ade mcm2 programe

    1. Author

      hahah lelaki tk de ye ..pompuan aje send wife lah .. nanti wife cantik suami bangga

    1. Author

      pergi lah mama.. bee da buat kat rumah sangat best , tp kat rumah tk de cabutan bertuah di sana ade … terus contact juenita ya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *