Mary Kay Lagi Kini Ada Aktiviti Di Johor (23 oct 2011)

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mary kay , Mary Kay dah jadi consultant Mary kay ke ? tak … saya nak buat promo sikit .. jom lah korang join dan memeriahkan aktiviti beauty workshop dengan menggunakan produk Mary Kay anjuran siapa ? anjuran seorang kawan blogger juga Puan Juenita.. so sesiapa yang tinggal di kawasan berdekatan moh ler kesana , bukan buat apa pun .. dengan bayaran Hanya RM10 korang dapat merasai pengalaman untuk ber SPA , pelbagai SPA ade ..

Hand SPA . Lips SPA . Eye CARE Facial Seasons . Make-up seasions dan banyak lagi termasuk dapat free gift ok!

mary kay

Beauty Workshop mary kay JOHOR

Jom daftar seperti maklumat di atas .. ingat temujanji untuk orang johor 23 oct 2011 hari ahad ok ..

Dan temujanji untuk orang Petaling Jaya sila rujuk sini

Comments

  1. jon daftar segera

  2. jauh le puanbee

  3. sekali lagi saya tidak berkaitan.. hehe

  4. wah bunyi best..tapi ciktom kat negeri sembilan..jauh plk..heee

  5. makdaraterdiva :

    woho! best2..
    insyaAllah akan join yg kat PJ tu..

  6. wah nak join nie…nanti baru leh pakai makeup yg pbee hadiahkan

  7. bila marykay nak dtg sp?hehe..

  8. kalau pegi ni sure leh ubah sket penampilan diriku yg dah cam makcik ni hoho

Speak Your Mind

*