Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan

Kepada para wanita di luar sana .. anda diseru untuk menyertai Majlis Grand anjuran Mary Kay pada 7 & 8 januari 2012 ini .. ?saya tak jadi pergi lah Majlis ni ada hal sikit so saya pergi pada 8 januari tu ?ke My Agro Hypermart

Jom lah percuma je pun .. saya suka lah sibukkan diri begini korang ? baru tak ada streesssssss …

MARYY KAY Invitation Card (1)
MARYY KAY Invitation Card (1)

Jika berminat untuk datang ke mana-mana majlis pun , seperti biasa lah kan ..hubungi Puan Juanita segera sebelum majlis berlangsung untuk cop tempat .. nak jadi jelita tak ? kalau nak meh ikut saya yang jelita ni muahahaha …

Hubungi Puan Juanita Sani

Email : juanitaasani@yahoo.com
No HP : 019-3049345

MARYY KAY Invitation Card (2)
MARYY KAY Invitation Card (2)

Jika tak dapat pergi ke Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan boleh tetapkan temujanji lain dengan Puan Juanita untuk merasai Facial & Makeover muka percuma dari Puan Juanita …

21 Comments

  1. puan kutu 7 January 2012 Reply
  2. ummiross 5 January 2012 Reply
  3. CMRatu 5 January 2012 Reply
  4. nurmisnan 5 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 5 January 2012 Reply
  5. appleijo 5 January 2012 Reply
    • muazfaris 5 January 2012 Reply
      • appleijo 5 January 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 5 January 2012 Reply
  6. yadz 5 January 2012 Reply
    • juanita 5 January 2012 Reply
  7. muazfaris 5 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 5 January 2012 Reply
      • muazfaris 5 January 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 5 January 2012 Reply
          • muazfaris 5 January 2012 Reply
        • juanita 5 January 2012 Reply
          • muazfaris 5 January 2012 Reply
            • juanita 5 January 2012 Reply
              • asya 5 January 2012 Reply
    • juanita 5 January 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.