Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kepada para wanita di luar sana .. anda diseru untuk menyertai Majlis Grand anjuran Mary Kay pada 7 & 8 januari 2012 ini .. ?saya tak jadi pergi lah Majlis ni ada hal sikit so saya pergi pada 8 januari tu ?ke My Agro Hypermart

Jom lah percuma je pun .. saya suka lah sibukkan diri begini korang ? baru tak ada streesssssss …

MARYY KAY Invitation Card (1)
MARYY KAY Invitation Card (1)

Jika berminat untuk datang ke mana-mana majlis pun , seperti biasa lah kan ..hubungi Puan Juanita segera sebelum majlis berlangsung untuk cop tempat .. nak jadi jelita tak ? kalau nak meh ikut saya yang jelita ni muahahaha …

Hubungi Puan Juanita Sani

Email : juanitaasani@yahoo.com
No HP : 019-3049345

MARYY KAY Invitation Card (2)
MARYY KAY Invitation Card (2)

Jika tak dapat pergi ke Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan boleh tetapkan temujanji lain dengan Puan Juanita untuk merasai Facial & Makeover muka percuma dari Puan Juanita …

Comments

  1. klu buat kt sp insyaallah bley p..klu pj tu kompem tak dapat..sedih!

  2. jadual yang menyeronokkan.., boleh santai dengan rakan2 sekali sekala kan bee..

  3. tgk je la.. 🙁

  4. Ada dapat make up free tak Bee.. ?? hik3

  5. beb, btol ker cbox tu banyak spam?? aku pelik ar sbb tak da org komen kat situ aiyoo…nampak ker tak benda tu ada ek?? kompius ni…selain cbox tu ko tahu tak chat2 box yg free lagi..yg bleh aku letak kat sana..kat blog ko ni tak da benda tu ek? aku cari tk jumpa pun..

  6. my sis ajak pegi ni… saye tak nak. hehe

  7. kalo lelaki nak join, boleh tak.. hehe

Speak Your Mind

*