Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan

Spread the love

Kepada para wanita di luar sana .. anda diseru untuk menyertai Majlis Grand anjuran Mary Kay pada 7 & 8 januari 2012 ini .. ?saya tak jadi pergi lah Majlis ni ada hal sikit so saya pergi pada 8 januari tu ?ke My Agro Hypermart

Jom lah percuma je pun .. saya suka lah sibukkan diri begini korang ? baru tak ada streesssssss …

MARYY KAY Invitation Card (1)
MARYY KAY Invitation Card (1)

Jika berminat untuk datang ke mana-mana majlis pun , seperti biasa lah kan ..hubungi Puan Juanita segera sebelum majlis berlangsung untuk cop tempat .. nak jadi jelita tak ? kalau nak meh ikut saya yang jelita ni muahahaha …

Hubungi Puan Juanita Sani

Email : juanitaasani@yahoo.com
No HP : 019-3049345

MARYY KAY Invitation Card (2)
MARYY KAY Invitation Card (2)

Jika tak dapat pergi ke Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan boleh tetapkan temujanji lain dengan Puan Juanita untuk merasai Facial & Makeover muka percuma dari Puan Juanita …

21 thoughts on “Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan”

  1. beb, btol ker cbox tu banyak spam?? aku pelik ar sbb tak da org komen kat situ aiyoo…nampak ker tak benda tu ada ek?? kompius ni…selain cbox tu ko tahu tak chat2 box yg free lagi..yg bleh aku letak kat sana..kat blog ko ni tak da benda tu ek? aku cari tk jumpa pun..

        1. hehe baru nak cari maklumat dah ade jawapan ,

          epol aku tk pakai sbox apa2 dah ..tk sempat nak balas jejak pun weii ..

          muazfaris , thankssss tolong mudahkan kawan sayeeee 🙂

        1. hehehehe….segan yer..
          Kalau nak tau driver2 yg dapat pink car tu skrg is en asben masing2.

          Pedulik apa katanya, asalkan classsssss….:D

            1. erkkkkk..bukan kene bawak pink car..hehehe..
              macam ni. event ni dia nak serahkan altis pink pada pemenang.
              Before this, ramai da dpt altis pink ni..
              jadi..yg drive skrg asben2 mereka…heheheheheheh

              1. ohh patutla hr tu nampak altis pink kt atas jalanraya..menang contest mary kay rupenya?huhuhuuhuuu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *