Mary Kay Beauty Workshop Bangi 4 December 2011

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jemputan khas untuk semua wanita bagi menyertai Mary Kay Beauty Workshop bertempat di Bangi pada 4 December 2011 ini , Kepada sesiapa yang berada di kawasan bangi atau tempat yang berdekatan jom lah sertai Mary Kay Workshop ini , untuk mendaftar sila hubungi Puan Juanita segera , Bayaran RM15 sahaja.

poster mery kay  - bangi

Dalam Beauty Workshop Mary Kay ini nanti akan ada pelbagai aktiviti seperti dalam entri ini .. Kalau tak dapat pergi pada 4 Disember ini korang boleh juga tetapkan temujanji untuk mengadakan Beauty Workshop di tempat sendiri dengan tarikh dan hari yang lain mengikut kesesuaian masing-masing , hubungi Puan Juanita seperti maklumat yang tertera di bawah ok ! 🙂

konsep business di dalam Mary Kay, berkongsi secara ikhlas dengan wanita lain..

Sila hubungi Puan Juanita untuk mendapatkan Skin Care Class secara percuma?

juanitaasani@yahoo.com
019-3049345

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

14 thoughts

  1. Klu tau dek org rumah, mau pegi je ni. Dahla da 3 hari bturut-turut ulang alik dr Bangi ni. Penatnya.

    1. Eh….mmg set kita sesuai utk pompuan & laki..
      Bro da test dgn org lain kan…xley r deal ng saya 🙂

  2. wujud rupanya beauty workshop camni.. rm15 ke percuma? sbab bwah tu tulis percuma. (tanya konfiden cam nak pegi je kan)..

    1. untuk traikh di atas , bayar rm 15 , tapi percuma kalau tak sempat nak pergi di tarikh atas dan buat temujanji lain ..hik..leh le ajak wife pergi ..

    2. Kebiasaan nya percuma.
      tapi sebab kami buat workshop & menyewa tempat orang lain.

      kalau kelas one to one percuma ya 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *