Mary Kay Beauty Workshop Bangi 4 December 2011

Mary Kay Beauty Workshop Bangi 4 December 2011

Jemputan khas untuk semua wanita bagi menyertai Mary Kay Beauty Workshop bertempat di Bangi pada 4 December 2011 ini , Kepada sesiapa yang berada di kawasan bangi atau tempat yang berdekatan jom lah sertai Mary Kay Workshop ini , untuk mendaftar sila hubungi Puan Juanita segera , Bayaran RM15 sahaja.

poster mery kay  - bangi

Dalam Beauty Workshop Mary Kay ini nanti akan ada pelbagai aktiviti seperti dalam entri ini .. Kalau tak dapat pergi pada 4 Disember ini korang boleh juga tetapkan temujanji untuk mengadakan Beauty Workshop di tempat sendiri dengan tarikh dan hari yang lain mengikut kesesuaian masing-masing , hubungi Puan Juanita seperti maklumat yang tertera di bawah ok ! 🙂

konsep business di dalam Mary Kay, berkongsi secara ikhlas dengan wanita lain..

Sila hubungi Puan Juanita untuk mendapatkan Skin Care Class secara percuma?

juanitaasani@yahoo.com
019-3049345

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

14 Comments

  1. Klu tau dek org rumah, mau pegi je ni. Dahla da 3 hari bturut-turut ulang alik dr Bangi ni. Penatnya.

      1. heheheh….ye la..alang2 mey la..
        byk free gift nak bagi ni

  2. dah try guna produk mereka..

    adeh…!! bro lelaki la…

    1. Author

      suami saya pun pakai .. hehe bro kena pakai lagi tambah hensem

    2. Eh….mmg set kita sesuai utk pompuan & laki..
      Bro da test dgn org lain kan…xley r deal ng saya 🙂

  3. Rm15 je bee, ok tu, dapat jumpa kawan, dapat jugak ilmu..

  4. wujud rupanya beauty workshop camni.. rm15 ke percuma? sbab bwah tu tulis percuma. (tanya konfiden cam nak pegi je kan)..

    1. Author

      untuk traikh di atas , bayar rm 15 , tapi percuma kalau tak sempat nak pergi di tarikh atas dan buat temujanji lain ..hik..leh le ajak wife pergi ..

    2. Kebiasaan nya percuma.
      tapi sebab kami buat workshop & menyewa tempat orang lain.

      kalau kelas one to one percuma ya 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *