Mandi manda di kolam ayer panas

Update pendek ringkas dan padat , haha biasalah bila balik kampung memang penuh dengan aktiviti .. seronok sangat kalau duk di taiping ni ..

jika sesiapa yang secara tak sengaja singgah di taiping boleh lah bawa keluarga terjah ke kolam ayer panas di trong taiping , bayaran murah bangat.

Bayaran mandi kolam air panas trong 

RM2 Untuk dewasa dan kanak-kanak

BiliK RM3

Bilik VVIP RM10

kolam air panas

kolam air panas

trong

trong taiping

trong taiping

kolam air panas

mandi di kolam air panas taiping

kesimpulannya kolam ni sesuai di bawa anak-anak , kolam air panas ni terkenal dengan pelbagai kebaikkan untuk badan , selain dari tu kolam ni panas secara semuljadi , budak-budak kemain seronoknya ..

kalau ada typo buat2 tak nampak ya tengah update dalam van ni -

Search

Comments

  1. pehh..rajinnya bermandi-mandi..
    titan recently posted..Seminar buat duit dengan blog – anjuran Denaihati.My Profile

  2. anak akak dah mengajak ke zoo taiping cuti sekolah ni..mungkin kalau x de aral pergi leh singgal sini..

  3. baru malam tadi sampai dari taiping…tidoq semalam kt taiping pastu lepak kat bukit merah,petangnya patah balik tapah terus gopeng ambik kereta..terus balik sungai petani..mecabar sungguh ikut cik abg pi kursus kali ni…. huhu
    zie fauzi recently posted..Persatuan Ibu-Ibu Comel Mengandung (PIICM)My Profile

  4. aik…mcm kena p ni… anak yg lapan bulan suka main air…. tp ni air panas… kat mana ae… saya dok kat air kuning

  5. wow…best ni..boleh rendam2..hihihi

  6. Dah lama tak g mandi kat Kolam air panas, dulu selalu pergi kat Ulu Lenggong, kat Kedah
    Aldy Shah recently posted..Plain bawal awesome!My Profile

  7. Meriahnya….
    Aldy Shah recently posted..Amalkan minum air putihMy Profile

  8. Sodap bersantai dikala cuti2 nie kan :) Bilalah masa nak ada ntuk itu :)
    Izzuddin Fauzi recently posted..Bila TerhalangMy Profile

  9. wahhh sakkan balik kampung yer
    sweetkurma recently posted..himpunan jutaan belia – kumpulan K-PopMy Profile

  10. bestnyer mandi air panas nih..

    Kalau x salah nurul dekat kaki genting pun ade kolam air panas kan..

  11. pernah mandi kat gadek je. tapi tengok mata air panas, mengelegak.
    eiela recently posted..Tips Dapat Barang Free Dari AvonMy Profile

  12. alamak kat Taiping la pulok
    Zarul Umbrella recently posted..Abang Ensem Di Mata AkuMy Profile

  13. Myra mmg lalu Trong ni kalau nak ke Lumut, taktau plak ada kolam air panas kat situ..heheee
    Myra Jay recently posted..WW : Jeruk CampurMy Profile

  14. wah seronoknya……anak saya takut air..lah g laut pun tak mau mandi.
    hafizal recently posted..Perlawanan Persahabatan Malaysia VS Singapore 8 Jun 2012My Profile

  15. wah best puan bee mohon beri alamat untuk urusan penghantaran hadiah give away saya yer
    azura recently posted..Pemenang Give Away Papan Kekunci Dot ComMy Profile

  16. murah juga kalau le sebelah selatan harga dia macam ni,kan best
    onlajer recently posted..Bab Menjadi Kotraktor HebatMy Profile

  17. Assalam, murah saja bayarannya… boleh lama2 kah dekat kolam tu kak Bee… hehheeh
    Noorikmal recently posted..Apa Hebatnya Solat Di Awal Waktu ?My Profile

  18. nak pi..tapi tak tau jalan la..
    diana recently posted..KONSERT UNTUK MEMPERINGATI ORANG YANG DAH MENINGGAL??My Profile

  19. Yaaa budak2 main air..memang seronok tgok diorg gembira…puanbee tak join skali ke main air???hehe
    Hafizul recently posted..Kambing Kena StrokMy Profile

  20. bestnye.. nak join boleh..
    Azydy recently posted..Hanis Zalikha Dalam Memberku HawaMy Profile

  21. Memang best mandi air panas. Murah plak tu.

  22. seronok nya tgk bdak2 berendam..huhu
    Jebeng Otai™ recently posted..Rumah KontenaMy Profile

  23. Memang best mandi di kolam air panas. Saya pun baru balik dari kolam air panas sg klah. Akak try la kat sana plak.
    Cikgu Hairul recently posted..Hot Spring Sungai KlahMy Profile

  24. Best nyer berendm air panas yea! Mana Puan Bee! tak berendam sekali ker? heheheheh.

  25. adoi bestnye… hasben nis ni biaselah, klu balik dr kampung di perak tu, lajuu je naik highway… jarang2 nak lalu jalan lama ni… idak boleh juga singgah2… ;)
    Ummi Hanie recently posted..Mee Bandung home-made pun best jugaMy Profile

  26. bilik vip pun rm10 saja, meamng murah. airnya nampak bersih. puas hatilah

  27. wah…mmg murah…kalu kat trap sg klah sungkai ni ada gak tp mahal..budak kecik pun dh rm10 rasanya…

  28. taiping? chii cuma penh sampai yg di sungkai je…ermm..blk vip pun..murah lg harganya..ada privacy sket kn
    chii recently posted..Wajah BaruMy Profile

  29. Best juga ni.. Buat merendam badan bagi melegakan lenguh-lenguh sendi! :D

    Err.. kolam kechil & besar sama harga la! :D
    anif recently posted..Public Ittikal – Agihan Kasar 5.25 Sen SeunitMy Profile

  30. wah gembira nya mereka :)
    Ikhtiar Shah recently posted..Ini Bukan Niat, Tapi Dah TabiatMy Profile

  31. Wah bukan main seronok mandi manda di kolam air panas. :-)
    akubiomed recently posted..Speedlight untuk kamera DSLR CanonMy Profile

  32. Orang taiping ker P.B ?
    azman recently posted..6 hari tanpa FacebookMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge