Mandi manda di kolam ayer panas

Update pendek ringkas dan padat , haha biasalah bila balik kampung memang penuh dengan aktiviti .. seronok sangat kalau duk di taiping ni ..

jika sesiapa yang secara tak sengaja singgah di taiping boleh lah bawa keluarga terjah ke kolam ayer panas di trong taiping , bayaran murah bangat.

Bayaran mandi kolam air panas trong 

RM2 Untuk dewasa dan kanak-kanak

BiliK RM3

Bilik VVIP RM10

kolam air panas

kolam air panas

trong

trong taiping

trong taiping

kolam air panas

mandi di kolam air panas taiping

kesimpulannya kolam ni sesuai di bawa anak-anak , kolam air panas ni terkenal dengan pelbagai kebaikkan untuk badan , selain dari tu kolam ni panas secara semuljadi , budak-budak kemain seronoknya ..

kalau ada typo buat2 tak nampak ya tengah update dalam van ni –

About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. pehh..rajinnya bermandi-mandi..

  2. anak akak dah mengajak ke zoo taiping cuti sekolah ni..mungkin kalau x de aral pergi leh singgal sini..

  3. baru malam tadi sampai dari taiping…tidoq semalam kt taiping pastu lepak kat bukit merah,petangnya patah balik tapah terus gopeng ambik kereta..terus balik sungai petani..mecabar sungguh ikut cik abg pi kursus kali ni…. huhu

  4. aik…mcm kena p ni… anak yg lapan bulan suka main air…. tp ni air panas… kat mana ae… saya dok kat air kuning

  5. wow…best ni..boleh rendam2..hihihi

  6. Dah lama tak g mandi kat Kolam air panas, dulu selalu pergi kat Ulu Lenggong, kat Kedah

  7. Meriahnya….

  8. Sodap bersantai dikala cuti2 nie kan :) Bilalah masa nak ada ntuk itu :)

  9. wahhh sakkan balik kampung yer

  10. bestnyer mandi air panas nih..

    Kalau x salah nurul dekat kaki genting pun ade kolam air panas kan..

  11. pernah mandi kat gadek je. tapi tengok mata air panas, mengelegak.

  12. alamak kat Taiping la pulok

  13. Myra mmg lalu Trong ni kalau nak ke Lumut, taktau plak ada kolam air panas kat situ..heheee

  14. wah seronoknya……anak saya takut air..lah g laut pun tak mau mandi.

  15. wah best puan bee mohon beri alamat untuk urusan penghantaran hadiah give away saya yer

  16. murah juga kalau le sebelah selatan harga dia macam ni,kan best

  17. Assalam, murah saja bayarannya… boleh lama2 kah dekat kolam tu kak Bee… hehheeh

  18. nak pi..tapi tak tau jalan la..

  19. Yaaa budak2 main air..memang seronok tgok diorg gembira…puanbee tak join skali ke main air???hehe

  20. bestnye.. nak join boleh..

  21. Memang best mandi air panas. Murah plak tu.

  22. seronok nya tgk bdak2 berendam..huhu

  23. Memang best mandi di kolam air panas. Saya pun baru balik dari kolam air panas sg klah. Akak try la kat sana plak.

  24. Best nyer berendm air panas yea! Mana Puan Bee! tak berendam sekali ker? heheheheh.

  25. adoi bestnye… hasben nis ni biaselah, klu balik dr kampung di perak tu, lajuu je naik highway… jarang2 nak lalu jalan lama ni… idak boleh juga singgah2… 😉

  26. bilik vip pun rm10 saja, meamng murah. airnya nampak bersih. puas hatilah

  27. wah…mmg murah…kalu kat trap sg klah sungkai ni ada gak tp mahal..budak kecik pun dh rm10 rasanya…

  28. taiping? chii cuma penh sampai yg di sungkai je…ermm..blk vip pun..murah lg harganya..ada privacy sket kn

  29. Best juga ni.. Buat merendam badan bagi melegakan lenguh-lenguh sendi! 😀

    Err.. kolam kechil & besar sama harga la! 😀

  30. wah gembira nya mereka :)

  31. Wah bukan main seronok mandi manda di kolam air panas. :-)

  32. Orang taiping ker P.B ?

Speak Your Mind

*