Mama Muda Juice : Rahsia Mama Kekal Cergas Sihat Luar Dalam

Assalamualaikum dan Hai .. Nak tahu rahsia mama mama di luar sana dapat kekal cergas sihat luar dalam ? Nak tahu bagaimana wanita yang telah berkahwin menjaga diri sendiri agar sentiasa HOT di hati Abang ? Sesambil tu saya nak ajak korang jadi muda dengan Mama Muda Juice.

Saya nak kongsikan satu amalan yang saya sendiri suka buat sepanjang beranak empat ni. Di mana kalau saya sendiri tak ambil / tak amalkan saya sendiri akan terasa seram sejuk. Bukan abang a.k.a suami je rasa seram sejuk .. Ni anak dara pun boleh dah mula menjaga kesihatan dalaman.

Serius akak cakap .. kalau tak jaga nanti akan menyesal. Percayalah cakap orang yang dah berpengalaman sikit ni. Sikit la 13 tahun pegang status isteri , anak yang sulung berumur 12 tahun dan yang nombor empat berumur 3 tahun. Belum masuk alam perkahwinan fasa setengah abad lagi. Tu pun dah rasa macam berumur sangat dah. Anak empat dengan semua kerja kita buat. Sementara si suami bekerja jauh. Sebagai ibu dan ayah sementara serentak ni kena jaga kesihatan. Stamina kena kuat. Antibodi badan pun kena kuat.Bila suami balik bertambah – tambah lagi tugas sebagai ibu dan isteri tu.
mama-muda-juice-2Bila dah lama berkahwin , macam mana nak buatkan si suami masih merindui dan nak kan kita ? suami jauh dugaan lagi macam-macam.. ada lah bahagian kita kena jaga. Semua orang tahu kan. Orang tua tua banyak dah pesan. Apa tak dak ? haa pergi sembang dengan orang tua tua cepat. Mereka selalu pesan jaga suami di antara pusat ke lutut nya.

heheheee .. ting ..ting .. kalau korang nampak saya sengih nih.

Tapi itu perkara lain , biasalah tu fitrah manusia. Apa yang lagi penting ? Penting nya kita kaum wanita memerangkap ibu dan isteri mesti sihat , cergas dan ceria sentiasa. Walaupun badai menimpa .. kita tetap sado menempuhinya.

mama-muda-juice-4

STRESS DENGAN MASALAH KURANG STAMINA , ASET DAH MULA KENDUR , BADAN SAKIT SAKIT URAT DAN KEPUTIHAN ?

Masaalah angin ni bahaya. Banyak benda kena pantang ..contohnya makanan berbisa seperti rebung , taugeh dan sayur yang di kategori ” sejuk “. Mak dulu selalu pesan , amalkan halia banyak – banyak kasi badan sentiasa panas. Kita ni degil selagi tak rasa sakit sendiri.Betul tak ?

Saya kalau tersilap makan , kaki sejuk. Sejuk mencengkam. Perut rasa sebu. Nak makan macam dah kenyang. Tak makan sakit perut. Ada sekali tu saya pergi ke hospital kecemasan. Di tahan wad sehari hanya kerata di serang angin dalam perut sahaja. Masa tu saya baru lepas besalin si syamim. Lepas tu konon konon tak nak ambik apa-apa jamu semasa dalam pantang. Konon sihat sangat makan lebih 6 jenis vitamin. Padahal 3 anak sebelum tu semua ambik jamu.

Rupanya tak boleh jalan uols. Kena ambil jamu yang berfungsi untuk mengeluarkan angin dan memanaskan badan. Jika tak makan apa-apa jamu atau herba badan saya lemah. Selalu sakit urat dan perut sebu , sembelit , rasa tak bermaya. Eii semua ada lah.

Ini kisah betul.

Sebab tu saya sentiasa ada je jamu yang saya ambik. Kalau korang baca blog ni dah banyak jamu saya rekomenkan sebab saya memang tak boleh berpisah dengan jamu. Saya suka. Memang terasa lain sangat badan semasa amalkan jamu dan semasa tidak amalkan jamu. Dari kulit muka pun dah tahu.

Sesiapa yang ada keputihan. Vagina berbau dan sentiasa gatal pun di cadangkan amalkan jamu. Kita amalkan jamu dengan tujuan badan sihat dan dapat bonus lain seperti aset wanita semakin aumm .. kulit tegang , muka nampak berseri , rambut cantik , period teratur , warna kulit sekata tak nak ke ?

Kali ni , biar saya kenalkan jamu Mama Muda Juice pula.

Mama Muda Juice 100% daripada bahan semulajadi dan tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya.

Bahan-bahan di dalam produk ini SEMUA NYA MEMANG TERKENAL DAH DI KALANGAN TUK NENEK KITA. Cuma sekarang dah mudah , siap di proses sedia di minum. Tak payah cari akar kayu herba dan rebus. Tak sedap tau minum herba rebusan ni. Hahaha saya tak boleh telan. Kalau Mama muda juice ni okay .. sehari ber sudu sudu pun okay.

mama-muda-juiceRasa Mama Muda Juice :

Bagi saya tidak terlalu manis. Dia guna stevia dan ada rasa kurma sikit , herba sikit. Tapi tak pekat sangat lah rasa herba tu. Tak lah teruk sampai kena picit hidung ke apa. Boleh je telan banyak.

Kesan selepas sehari saya ambil pagi dan malam.

PANAS .. haa saya memang kalau ambil jamu akan terasa panas badan serta merta. Tetapi itu yang saya nak ye. Tadi di atas dah saya bagi tahu masaalah saya selalu sakit urat dan sejuk. So bila panas , sakit urat tu hilang. Terasa ringan sikit badan. Cuma memang kena minum air kosong banyak banyak.

Kesan selepas seminggu di amalkan 2 kali sehari pagi dan malam.

Stamina bertambah. Ringan. Kaki saya yang sakit selalu sebab banyak drive dan menjahit pun dah hilang lenguh nya. Bisa urat tak ada. Angin tak ada. Walaupun lewat makan tiap hari. Uols ..akk punya live sibuk kadang lupa makan. Tu yang selalu senak sebu perut.

UNTUK INFO :

Bahan-bahan Mama Muda Juice adalah :

  1. Kurma
  2. Delima
  3. Pueraria mirifika
  4. Pueraria lobate
  5. Kacip Fatimah
  6. Manjakani
  7. Akar serapat
  8. Collagen
  9. Garcinia combogia
  10. Kunyit
  11. Halia
  12. Mascotek
  13. Stevia

Apa kelebihan Mama Muda Juice ini ?

  • Menambah & MENGEKALKAN TENAGA harian
  • Menghilangkan kelesuan badan
  • Melancarkan peredaran darah
  • Menjadikan TONA KULIT badan SEKATA & lebih cerah
  • Menjadikan lebih PAYUDARA MONTOK & kenyal
  • MEGETATKAN semula MISS V yang longgar
  • MENGHILANGKAN masalah KEPUTIHAN
  • MEMBAKAR lebihan LEMAK dalam badan
  • MENSTABILKAN HORMON & Haid
  • MENAMBAH SUSU utk breast feed
  • MENINGKATKAN PRESTASI ketika bersama suami

Of coz  lah Keputusan boleh berbeza-beza antara orang-orang dan tidak ada keputusan tetap untuk pegamal jamu Mama Muda Juice ini. Cuba dulu baru tahu. Tak salah kita berusaha. Lagi pun tak ada bahan kimia uols.

Dan sapa nak promo harga diskaun ? Terhad kepada 10 orang pembaca pertama sahaja. Siapa tak grab rugiiiii habaq hang ..

PROMOSI KHAS MAMAMUDA JUICE UNTUK PEMBACA BLOG PUANBEE , TERHAD KEPADA 10 ORANG SAHAJA.

Diskaun RM48 dari harga asal dengan pembelian 2 botol Mama Muda Juice.

GUNA KOD INI >>>  MMBee

Harga : 1 BOTOL RM99 , 2 BOTOL RM 198 .. Tetapi jika anda beli 2 botol dengan code promosi anda hanya perlu bayar RM150 SAHAJA .. JIMAT RM48 UOLS…. 

PROMOSI KOD EXPIRED PADA 30 NOVEMBER 2016. Grab cepat lah ye ..

Cara nak claim promo kod tu .

SMS / WHATSAPP STOKIS Mama Muda Juice ini : ?+60 19?291 2424?

” Saya nak beli Mama Muda Juice 2 botol , dan nak claim promo kod puanbee. ” MMBee “

Contoh je lah di atas tu ye , nak copy boleh juga. Tak dak hal.

JOM SUPPORT MAMAMUDAJUICE 

WEBSITE : www.mamamudajuice.com

FACEBOOK : https://www.facebook.com/MM-Juice-166819390407021/

INSTAGRAM : https://www.instagram.com/mamamudajuice_hq/

IKHAS saya cakap .. memang ada perubahan. Saya memang suka jamu Mama Muda Juice. Dan memang akan amalkan sendiri. Tak mampu mak minum nescafe je setiap hari tuk tambah tenaga.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

4 Comments:

  1. patut la comel je PB

  2. Lepas ni kita sama2 muda lah kan lps minum Mama Muda Juice ni…hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *