Malam Ni cuti Review Boleh ??

Ehemmmm…malam ni bee nak mintak cuti lah koram , tak de mood nak review nih , komen pun tak reply hee..penat sangat dah aku hari ni punggah semua gobok2 , lemari kapet tikaq semua cari kunci moto tak jugak jumpa….isnin si kakak nak pergi sekolah dah , alaaa ku malas betul nak minta tolong orang hantar ambik anak ku ni , erm erm pening pikir ni ,,ayah nya taruk mana tah kunci moto tu ..ishhhh lenkali bawak keta opis pergi out station jgn bawak keta sendiri ….geraaammmm…..keta opis ada tak mau bawak …esok nk pergi kenduri pulak huhu , kawan kay yang kawin , kay suruh sgt ku pergi siap suruh kawan dia jemput , Ah malas betul rasanya , bukan kawan aku hehee..dah lah dia tak dak ..ishh penin betul lah ..kunci moto tak jumpa lagi..erm terpaksa jugak pergi ni , esok pun cuti blogging ah ! ..

Pergi kedai cari santan,
tokey kedai punyalah ramah,
Abang senang duk di kuantan,
Adik bosan duduk di rumah.

hari isnin sekolah di buka ,
tak ada moto ataupun kereta,
nampaknya adik tebalkan muka,
minta umi hantarkan ank kita.

pergi majlis tersipu malu ,
bukan adik pilih bulu,
kawan abang adik tak tahu,
lebih baik lah abang balik hilang juga rindu……..

peace!:P

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

22 Comments:

  1. @: amboi..takkan kunci tu ghaib sendiri kot..hihihihi… 🙂

    • itu yg pening tu , tk pernah lah dalam 8 tahun ni kunci hilang sampai tk jumpa..ni nk di jadikan cerita lah ni dugaan namanya hiks..

  2. tensinya cari kunci tak jumpa.. harap2 dah sejuk hati Bee.. dah tu camana p makan kenduri..??

    berpantun kan main lagi.. sure ide datang mencurah tu…

    • kunci tk jumpa jugak kak..erm tk boleh nk buat apa lah ..

      pergi dgn kawan , minta kawan bawakkan , lagi pun lama tk makan nasi kenduri kata kawan bee hahaa…

      haa idea dtg spontan tu kak kalau saja2 nak pantun tk boleh lah pulak..

  3. wah… siap berpantun2… kalo cik abang tu xterasa gak xtau la kn kak.. hehe

  4. Rindu sgt dah tu..cuti review pun smpt berpantun..hehe nice one..:)

  5. peghhh!!
    sekali dia pantun daaaa…

    hehheh

  6. wahhh siap berpantun bagaii nih 🙂
    rajinn beee kiter nih…
    rest la k, jg kesihatan tuh ya…

  7. penat sangat ke bee….ala ciannyer

  8. dalam kolam ade berudu,
    berudu pula berenang berkawan,
    pulanglah abang adik merindu,
    rindu dendam tak keruan

    ~heee….

  9. cari jangan tak cari..ish..mana hilangnya kunci moto tu bee?tah2 hubby terbawak skali x? 🙂

  10. hahaha..comey la pantun kak bee..
    saye xreti nak berpantun ni..kene tgu semalamn la nak pikio ayat2 pantun hahahaha….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *