Maksud mimpi si isteri..

Pada suatu pagi ketika bangun dari tidur, seorang isteri berkata pada suaminya ,

“Tadi malam Ayang bermimpi Abang menghadiahkan Ayang set barang kemas berlian di hari Valentine ini. Apa pendapat Abang mengenai mimpi Ayang ?”.

“Ayang pasti akan mengetahuinya malam in jugak” Jawab suaminya membisik manja.

Malam itu si suami memberikan kepada isterinya sebuah bungkusan hadiah.

Dengan hati berdebar-debar penuh rasa seksaited ( sexually exited ) si isteri tersebut membuka bungkusan hadiah itu perlahan-lahan dan isi bungkusan hadiah tersebut adalah

sleeping-kitten

Sebuah buku yang berjudul : “Jenis-jenis Mimpi dan Maksudnya.”

Search

Comments

  1. Haha..nak try buat kat my wife sekali nih…
    Hafizul recently posted..CAT 5 Dan CAT 6My Profile

  2. akakakaaa
    Jendela Hati recently posted..Sarapan Yong Tau FooMy Profile

  3. puan kutu :

    haha kompem laki dia kena luku..:)
    puan kutu recently posted..Buah Tangan Raja BuahMy Profile

  4. Ada yang kena tidur luar gamaknya. :-)
    akubiomed recently posted..Perbezaan antara Google+ dan Google+ PageMy Profile

  5. Terbaiklah …hahhaa…koz xde isteri lagi…jdi x lh nk wat cm2^ ^

  6. levelsatu :

    hehe..bagus nih. leh cuba gak benda nih. hehe..
    levelsatu recently posted..(Video) 10 cubaan jaringan gol yang digagalkan oleh Khairul Fahmi Che MatMy Profile

  7. Nak hidup PnBee… :)
    shraqs recently posted..Download Angry Birds Seasons v.2.1.0My Profile

  8. hahaha…kantoi…
    syamila recently posted..Apple iPad 2…Boleh ke????? Insya AllahMy Profile

  9. Siapa sang isteri tu? Kalu pn bee, dah terkenalah dia!! hiihihihi..
    Liza recently posted..Adam’s Graduation DayMy Profile

  10. terkesima si isteri dek kebijaksanaan suami :D
    hafizmd recently posted..Raikan kawan, hindari lawanMy Profile

  11. hehe terkono den!
    ummiross recently posted..JUARA USTAZAH PILIHAN 2011My Profile

  12. honeyvsbee :

    @nUmara…kejam huhu!

  13. bee~ x.. xangkat pon phone tuh.. terus bangun g mandi.. haha! 2-3 kali die call… kuikuikui…

  14. honeyvsbee :

    @Ummi Haniehaha nk buat mcm mana, nasib sekadar cerita kalo betul nangis tk berlagu lah..

  15. honeyvsbee :

    @Cik Yanakan kesian..

  16. Ummi Hanie :

    hampeh punyer laki…;p

  17. hahahaa~
    jht tol suami dia,,

  18. honeyvsbee :

    @nUmara…so, berdrama lah dengan bos pulak eh..

  19. honeyvsbee :

    @Ummi Izzahhehe..

  20. nUmara... :

    bee, kuang kuang kuang…! hix hix…
    td pagi sy mimpi sdg berdrama… tetiber byi mcm alarm.. gagau gagau fon, rupa2nyaaaaaaa.. boss saye call.. jam mnunjukkan 9.38 pagi.. berdrama la lagi kau ngan fasha sandha!! h0h0

  21. Ummi Izzah :

    hehehhe…lawak la..

  22. honeyvsbee :

    tak der lah…mepek jer…haha

  23. ekekke..terkenaaaaaaa..
    kisah benar ke ni Bee?

  24. Honeyvsbee :

    Itu lah fasal. .eheheh

  25. kesiannyaaa… mesti isteri berharap dapat set barang kemas :D

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: